Отговори
# 285
  • Другата България
Сезон 3 ще е направен с малко повече пари от предходните.
Каста също е доста по-добър.
На фона на видяното направо се учудвам тези хора как са се съгласили да участват.
Та те са достатъчно известни преди да влязат в това....нещо.

# 286
Сезон 3 ще е направен с малко повече пари от предходните.
Каста също е доста по-добър.
На фона на видяното направо се учудвам тези хора как са се съгласили да участват.
Та те са достатъчно известни преди да влязат в това....нещо.
Идеята е за чисто спортно състезание, не опорочено от продукцията. Не е за пари.

# 287
  • Другата България
Аз коментирам именно спорта.
Нещо не ми се връзват нещата, ама може проблемът да е в моя ТВ.
Като изгледам останалите два епизода, дано си променя мнението.

# 288
  • София
Изгледах и сезон 2 на 'Максимала'
''операция'' Козлодуй

Ами надградили са в сравнение със сезон 1, доста по-добър сезон, но има още много какво да се желае. Като цяло съм разочарован. Иначе имаше готини типажи, които според мен биха направили добро представяне в някое от титулярните шоута, но то понякога е и до късмет да те извикат.
Мери, сега те изчетох вече. Ами мислим еднакво.
От видяното от двата сезона ми се набива на очи, че имат някакъв фетиш към варели и въжета. Всяка втора битка е свързана с варел или въже.
Не знам за сезон 3 как ще я карат, но там са събрали такива топ звезди, че ако има дават такива смешни игри, то ще е един голям пропилян потенциал.
Специално за Ники Мартинов, той вече е на годинки и не го виждам с тези силови игри за дърпане, носене или чиста бързина. Неговия шанс е ако има някоя многокомпонентна игра и да е по-сложна по възможност. Ама тук такива няма как да има.
Така че логично е по-младите да имат превес. Специално Веско и Роберта са точно като за тези трасета.

Относно победителите в сезон 2
Скрит текст:
Аз лично съм доволен заради Сами и Мила. Папи голям простак, ама доста силен и забавен. Донякъде ми напомни на Агонцев от първия му Сървайвър.
Доволен съм, че Вола победи, защото бяха набиващи се на очи по-добри в сравнение с останалите.
А тази топ люта чушка дето им я дадоха, оф този Митко не е у ред. Знаят ли какви бели може да причини това на някой човек? Ето Полина е получила спази и са я откарали с лодка и после с джип в най-близката болница. Не знам дали е от чушката, но тя яде от нея (капитанката на отбора Козлодуй), а на сутринта разбираме, че е напуснала лагера по спешност след получени спазми. Сами пък е повръщал.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 15:28 от Diavolo

# 289
Трудно се поставя добра игра без пари.
Но в Сървайвър има примери за игри, поставени без пари.
Най-яркия пример е битката за имунитет, спечелена от Яна Маринова - за нея трябват само палки, с една по-малко от броя на участниците в играта.

# 290
  • Другата България
Изгледах и сезон 2 на 'Максимала'
''операция'' Козлодуй

Ами надградили са в сравнение със сезон 1, доста по-добър сезон, но има още много какво да се желае. Като цяло съм разочарован. Иначе имаше готини типажи, които според мен биха направили добро представяне в някое от титулярните шоута, но то понякога е и до късмет да те извикат.
Мери, сега те изчетох вече. Ами мислим еднакво.
От видяното от двата сезона ми се набива на очи, че имат някакъв фетиш към варели и въжета. Всяка втора битка е свързана с варел или въже.
Не знам за сезон 3 как ще я карат, но там са събрали такива топ звезди, че ако има дават такива смешни игри, то ще е един голям пропилян потенциал.
Специално за Ники Мартинов, той вече е на годинки и не го виждам с тези силови игри за дърпане, носене или чиста бързина. Неговия шанс е ако има някоя многокомпонентна игра и да е по-сложна по възможност. Ама тук такива няма как да има.
Така че логично е по-младите да имат превес. Специално Веско и Роберта са точно като за тези трасета.

Относно победителите в сезон 2
Скрит текст:
Аз лично съм доволен заради Сами и Мила. Папи голям простак, ама доста силен и забавен. Донякъде ми напомни на Агонцев от първия му Сървайвър.
Доволен съм, че Вола победи, защото бяха набиващи се на очи по-добри в сравнение с останалите.
А тази топ люта чушка дето им я дадоха, оф този Митко не е у ред. Знаят ли какви бели може да причини това на някой човек? Ето Полина е получила спази и са я откарали с лодка и после с джип в най-близката болница. Не знам дали е от чушката, но тя яде от нея (капитанката на отбора Козлодуй), а на сутринта разбираме, че е напуснала лагера по спешност след получени спазми. Сами пък е повръщал.
Е, това за варелите и въжетата го написах и аз, Билянка и снимка приложи.
Не е сериозно това.
Гуми, варели и въжета. Егасимус игрите.
И там, дето са се заврели, няма място да се плува, няма дълбочина.
По-нататък малко има едно заливче, с един по-дълбок вир, много по-подходящо според мен да вкарат плуване, което определено ще раздвижи нещата.
Тъпо беше това с гнусотиите и чушките, прав си за здравословните проблеми, не знам Полина заради това ли ги е получила спазмите, но голям сакатлък може да стане.
И Митко много дразнещ, офф, не го харесвах и във "Фермата", не го харесах и сега.
Все едно слушам онези двамата водещи.....
Веско и Роберта са класа, Ники Мартинов и Габи също, някак не си ги представям точно тук, в това нещо, ама да видим.

# 291
Сега, като превключвах с дистанционното забелязах, че Нова и Фокс дават един и същи сериал с различно заглавие. Чудя се дали са на един епизод и дали дублажът е един и същ. Странно нещо са българските телевизии...

# 292
  • София
Сега, като превключвах с дистанционното забелязах, че Нова и Фокс дават един и същи сериал с различно заглавие. Чудя се дали са на един епизод и дали дублажът е един и същ. Странно нещо са българските телевизии...
За кой сериал става въпрос?

# 293
“Съкровища” по Нова, “Кръв и съкровища” по Фокс. Един и същи сериал, по Фокс е с няколко серии по-напред.
Споко, по ТЛС дават едно и също предаване като е с различно заглавие в инфо лентата (Годеници за 90 дни - по другия начин), а го обявят като 90 дни до сватбата - наобратно ! В единия епизод двойката е МохАмед и Дейниъл, в следващия епизод е МохамЕд и ДаниЕл, едни и същи хора, гласовете са различни, сменят дубльорите на всяка серия.
Да, странно нещо са българските телевизии!

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 17:37 от diziler

# 294
  • София
Изключително непрофесионално, освен това се излъчват едновременно... нямам предвид един и същи час, но е съвременен сериал, който в момента се излъчва по две "известни" телевизии, едната национална. Преводът поне на заглавието трябва да е унифициран.

# 295
Така е.
А колкото до 90 дни - там редовно сменят имената на участниците и/или ударенията  - Ейвъри става Ейври, Британи - Бритни, турчинът Мурсел го чух като Марсел, Мърсел и т.н.

# 296
Криза е, каквото такова Grinning

Изгледах няколко епизода на оригиналното Desafío. Ами нещо не ме кефи, не знам. Някои от конструкциите бая паянтови и небезопасени ми се сториха.

# 297
Така е.
А колкото до 90 дни - там редовно сменят имената на участниците и/или ударенията  - Ейвъри става Ейври, Британи - Бритни, турчинът Мурсел го чух като Марсел, Мърсел и т.н.

Да, той си е Мурсел, но понеже превеждат от английски и U си го правят на Ъ.  Както и Хорхе го представят като Джордж. А ясно пише JORGE. Бразилката Жулиана ни я представят като Джулияна. Всичко е според английския превод. Преводачите - различни ,дубльорите всяка серия са различни... супер несериозно.

# 298
В Черешката на тортата гледам Баба Яга е участвал)) Сериалът Завинаги обаче беше с финалните серии и го пропуснах(( То и този сериал свърши и вече не знам какво да гледам. Тези дето се женят съм ги хващала и заглеждала за малко, като местя каналите. На мен ми хареса, но някак претупано и много статично. Нашите Женени беше голямо шоу последните, бих гледала пак следващ сезон, само заради темата и емоцията тогава. То на хората там не им е било до смях де, ама... то не бяхме детективи, адвокати, снимахме къщи, дебнехме дела, бе..чудо беше)) Иначе пълна излагация на подбора, на психолозите и всички от кастинга, но пък беше запомнящо се. Даже във фейса така съм се смяла с коментари и всичко, че... Липсва ми нещо такова в тези времена да гледам.
Как мислете , кой ще спечели утре мача? Аз съм за Пулев , ама пак се нещо надценил и правил днес сцени.
Дали ще го предават и по коя програма, знае ли някой?

# 299

Изгледах няколко епизода на оригиналното Desafío. Ами нещо не ме кефи, не знам. Някои от конструкциите бая паянтови и небезопасени ми се сториха.

От първите или от по-последните?

Общи условия

Активация на акаунт