Отговори
# 525
Така де, с надписи исках да кажа, то трябва да седя и чета. FOX е с превод (звуков)))))
Субтитрите не ги броя за превод съвсем исках да напиша, че трябва да ги чета и да стоя на едно място, което не винаги ми е възможно, а и се разглезих вече, искам да ми говори телевизоро на български,  ми така де.))

# 526
Еее, много си се разглезила. То и двете са "с превод", просто едното е със субтитри, другото с дублаж (озвучаване). В страните от Бивша Югославия няма нито една телевизия с дублаж, всички филми са със субтитри. Всички предавания също. По FOX каналите, по 24 kitchen, Nat Geo, Nat Geo Wild, TLC, Viasat каналите и т.н. до безкрай. А по самите сръбски, хърватски, босненски и т.н. телевизии самите филми винаги са със субтитри. И това е от край време.  При руснаците е обратното

# 527
Онзи ден гледах Робин Худ с Кевин Коснър и Алан Рикман по ТВ1000. Не съм го гледала от много години, установих, че имам спомени от друг стар Робин Худ (не този с гладиатора и не Мъже в чорапогащи) и се чудя кой ли е той... ТВ 1000 наистина пускат добри филми тези дни.
Аз не мога да си прекратя договора с А1, защото е общ с телефон и интернет, но и не ми е толкова важно.

# 528
Някой има ли наблюдения върху CBS Reality? Уж денонощна телевизия за риалити формати, има ли нещо интересно?

# 529
Беше малко вероятно, но все пак някои се надявахме да видим (живот и здраве) през април Юли в битка. Е, няма 😉:

# 530
  • София
Нова ще връща Под Прикритие от Януари, а БТВ най-накрая сложиха слоган 'Скоро' пред Съни Бийч (може би Февруари).

# 531
Нова пуска премиерния американски сериал "Втори дубъл" от 26 септември и турския "Мерием" от 25 януари

bTV
пуска румънския "Влад" (римейк на турския "Езел") от 4 януари, португалския "Истинска любов" от 21 декември (вчера почна) и турските "Безмилостен град" от 4 януари, "Малки убийства" - скоро, "Забранената ябълка" - скоро и "До смърт", който вече е наличен на Voyo

Диема фемили пуска турските сериали "Нашата история" и "Теменужки" от 11 януари

БНТ
анонсира новия български сериал "Порталът" -  през пролетта по БНТ1

Канал 3 вече е в историята, става NOVA NEWS  от 4 януари

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 17:50 от diziler

# 532
Това Езел се опитвах да го гледам, мислех, че ще е история за отмъщение, подобна на Граф Монте Кристо, а се оказа някаква простащина. Не издържах дълго.
Извинявам се, ако някой го е харесал, това е моето честно мнение.

# 533
Аз съм гледал само първия сезон. Силен сериал е, но леко тежък. Майка ми не можеше да го гледа, защото имало много главорези, стрелби, насилие и т.н., хаха.  Нищо, сега ще видим румънската му версия по БТВ  от 21.00 до 22.30 на мястото на "Фермата" Grinning Grinning Grinning

# 534
За мен този тип хора са боклук, само хабят пространство. Не са ми интересни, не гледам нито чужди, нито бг сериали, посветени на такива.

# 535
Прочетох малко за новия български сериал, "Порталът", стори ми се интересно замислен, но само 6 серии. Ще се опитам да го гледам. Smile

# 536
6 часа е. Може пък да е 8 серии по 45 мин. Но... то пак същото. Ще го дават всяка неделя след 20.30 по БНТ1

# 537
  • София
Това ли е новата качествена продукция на БТВ? 4-5 турски сериала, защото са евтини, 1 румънски и 1 португалски?

# 538
Турските хич не са евтини, да ти кажа. Просто носят най-голям процент реклами в прайм тайма. А от многото реклами идат парици

# 539
  • София
Със сигурност са по-евтини от американските. Особено със сегашната срината цена на лирата. Преди 10 години 1 лев беше 1 лира, сега е 1 лев - 6 лири...
А рейтингът не е добър в най-търсената целева група 25-44 години. Нова доста задминаха БТВ точно последната година - едните спряха Мастършеф и пуснаха турски сериали, докато другите заложиха на Хелс Кичън в най-гледаното време.

Общи условия

Активация на акаунт