Отговори
# 615
  • София
ЧНГ,
Бъдете здрави и се обичайте Simple Smile

Снощи от Нова определено се изложиха с новогодишната програма. БТВ ги биха отвсякъде като качество.

# 616

БТВ ги биха отвсякъде като качество.

Да, с чалгата Grinning

# 617
Аз изгледах цялата новогодишна програма на БНТ - Щръклицата и после това с Руслан Мъйнов и Александра Сърчаджиева. Естествено, не съм гледала все в телевизора, но това беше пуснато до НГ. Хареса ми повече от обичайните им празнични неща.
Цициридис не съм го гледала абсолютно никога и нямам намерение. И Слави не гледам.

П.п дано БНТ и тази година да направят празнична програма, вместо да излъчват от софийския площад (мързелива работа).

# 618
  • София
БНТ ги превключвах от скука, абе нещо не им се получи и на тях, не знам. Много изтъркани лафове и програма като цяло, но имаше и добри попадения. Пак по-добре от Нова де. Които пускат филм в 22:00 ч.?! Пълна абдикация за мен. Явно ковида много сериозно ги бе ударил в чисто интелектуален план. Това с Маскирания певец бе много зле. Дори феновете на шоуто не го харесаха какво остава за другите.
Маляка и аз не го гледам, но бе по-добре от на Геро и Зуека глупостите.
Но после от 22:00 ч. с Иван и Андрей и ретроспекцията през годините добре им се получи.

# 619
Нова в предишни години пускаха специално издание на Господари на ефира ли (вече не помня)? Честно казано, Рачков от известно време не е за екран...

# 620
Но после от 22:00 ч. с Иван и Андрей и ретроспекцията през годините добре им се получи.

Кое им се е получило добре? Да започнат от 2002 г? Защо не почнаха от 2000 г, хем началото на века, хем годината, в която е създадена БТВ.  А 2001 след обещанието на Симеон II за 800-те дни, току що излюпената му партия успя да спечели изборите. Имаше много неща, които да кажат за 2000 и 2001. А що за глупост да пропуснат някои от годините? И защо трябваше Графа да има две песни? А защо не се бяха стиковали с предишното  предаване (на Цитиридис), където СЪЩО участва Криско? Гледахме Криско и в двете предавания. Ами чалгата?  80% от песните в предаването на Иван и Андрей бяха чалга.
Въобще: ТОТАЛ ЩЕТА!!!!

По БНТ1 не беше чак толкова зле, като прескочим чалгата на Тони Стораро и Нелина. Все пак имаше любими лица от екрана.  Всички пяха на живо, дори 100 кила и Тони Стораро, докато уж най-големите ни "звезди" Васил Найденов и Богдана Карадочева пяха на пълен плейбек! Срамота отвсякъде! Че за какво са получили хонорар, да им пуснат запис на песента, а те да си отварят устите?

Нова ТВ беше най-зле... претоплени манджи с Маскирания певец, пак чалги... Десислава, Невена Цонева и т.н. А след това някакъв екшън с Джеки Чан... OMG... поне да беше някакъв хубав филм.

# 621
  • София
Абе чалгия навред :о
И едни и същи хора и по трите топ телевизии (Тони Стораро, Криско). нЕмам думи.
А какви новогодишни програми имаше едно време...
п.п. Много грозно впечатление ми направи най-малкия Стораро, който не знам на каква дрога беше, но гледаше и се държеше доста неадекватно.

# 622
Нова определено беше зле снощи. Пълна трагедия беше на Халваджиян концертчето.
За първи път от сто години превключих доброволно на бтв. Там пък "Води ме в някоя квартална кръчма". Още ми е забита в мозъка от снощи.
И през БНТ минахме за една секунда, имаше въртележка на сцената и хоро около Орлин Горанов.

# 623

И през БНТ минахме за една секунда, имаше въртележка на сцената и хоро около Орлин Горанов.

Ами изпуснал си. Имаше много интересни неща. А и във ФБ страниците на БТВ и БНТ може да видиш какви поздравления има за програмата на БНТ1 снощи и какъв хейт за БТВ и Нова

# 624
Не гледах никаква телевизия вчера, а с няколко приятели пихме вино, теглихме късмети и даже танцувахме, посрещайки новата 2021 година. Всичко това виртуално, разбира се, но пак се получи много забавно Stuck Out Tongue

diziler, Врабец е дама, ако не си разбрал още.

# 625
На мен ми хареса въртележката на сцената. И ми хареса, че я ползваха от време на време, а не се въртеше празна.

# 626
"Щръклицата" я мъчихме известно време... но не я издържахме дълго, Нова беше тотал щета, хареса ни ретроспекцията на БТВ, въпреки че не понасяме Иван, Андрей и Графа. БНТ на 60 също ни беше забавно.

Всеки е свободен да си слага каквото иска име и да упоменава или не пола си. 🤨

# 627
Защо в програмата на Бтв пише, че ще дават България търси талант - това някакво повторение ли е?

# 628
За кой ден го пише? Ноември и декември снимаха нов сезон, Сашко Кадиев липсваше чат пат в "Преди обед" заради снимките

# 629
Сега - явно е някаква компилация - най-доброто от ... Мисля да гледам нещо друго Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт