Отговори
# 495
Не. Прескачам каквото не ми е интересно, но пък пак научавам нещо. Мен не ми пречат коментарите на нещата които не гледам и следя.

# 496
То няма проблем, има много такива неща. Но когато са концентрирани вече и огромен процент от коментарите са на една и съща тема, тогава да си направят отделна тема за въпросното предаване. Мен Ваня Джаферович дълбоко НЕ ме интересува

# 497
Ни мо'а Joy Бат' Веско Панчев, строен балкански левент

# 498
То няма проблем, има много такива неща. Но когато са концентрирани вече и огромен процент от коментарите са на една и съща тема, тогава да си направят отделна тема за въпросното предаване. Мен Ваня Джаферович дълбоко НЕ ме интересува
Ти май нещо дълбоко не схващаш. Вече четвърта тема тук сме се събрали хора, които подхождат с разбиране и уважение към интересите на останалите. Най-хубавото в темата е приятната компания. Тъй че ще ти бъда много благодарна, ако спреш да ни размахваш пръст и да ни съветваш какво да коменираме и къде, а вместо това подминаваш постовете, които не те интересуват.

# 499
  • София
diziler,
Теб може да не те интересува, но пък други се интересуват. А и е победител в Сървайвър все пак. Аз например по навик и от уважение чета всичко и всички. Но ако нещо не ми е интересно просто не взимам участие по темата с коментари. Други пък директно прескачат постове, които не ги вълнуват и намират нещо си свое за което да се хванат и коментират. Хора различни.
И мен не малко неща, които се пишат по темите из Бг мама не ме вълнуват, но не им казвам на хората за какво да пишат и за какво да не пишат, достатъчно има за какво да си коментирам и аз.
Та така Simple Smile

# 500
Този славянски екип няма ли скоро да се разпадне от носене. То не бяха снимки, то не беше носене...
Почвам да го мисля Веско после с какво ще се облича.
То бива-бива, ама неговото направо мания.

# 501
Той Веско може да си е поръчал комплект - дубликат на оригинала. Satisfied
Даже не знам, как не са се споразумели с Тупарев, да пусне една модна линия "Славянско знаме"

# 502
От сторито на Юлиян:

# 503
Веско е абсолютен гардероб No Mouth Вечния славянин.
Скрит текст:
avi10, страхотни сладки! На мен би ми било мъчно да ги ям!

Някой се беше чудил по-назад, защо точно зимата, когато хората са си най-много вкъщи, те спират да дават предвания и няма почти нищо... И според мен няма логика. Аз и това да си излъчваш риалитито умишлено точно по времето когато другата телевизия дава нейното си, също не го схващам.

# 504
  • Sofia
И на мен винаги ми се е искало да са по различно време Фермата и ИГ,например.Така едвам смогвам,едното винаги е на запис.А и темите са ми интересни...

...
Скрит текст:
avi10, страхотни сладки! На мен би ми било мъчно да ги ям!
...
Аа,да ядат,над 20 тави съм изпекла.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 505
Преди отново да съм забравила: Ави, благодаря ти, че ни "почепи" с тази красота! Мога само да ти се възхищавам.
Аз мога само такива коледни "сладки" да правя 🤣:
Скрит текст:

СтоЕнчо на резиденцията ли си поспива?
Скрит текст:

Забравих да ви покажа една стори-комуникация между Ваня и Юли (във връзка с класация на фен в ИГ):
Скрит текст:

# 506
  • Sofia
Преди отново да съм забравила: Ави, благодаря ти, че ни "почепи" с тази красота! Мога само да ти се възхищавам.
Аз мога само такива коледни "сладки" да правя 🤣:
Скрит текст:
....

То и това си е изкуство Hug

# 507
Мен лично Ревенджа Grinning хич не ме вълнува, обаче сега като участва Веско-знамено и Роберта ще гледам, а пък ако участва и Юлиан... направо ще съм залепена за екрана. Heart Eyes

Днес гледах новият влог на Йоанна в тубата. Беше посетила ресторанта на Силвена Роу в Дубай. Изключително интересно 14-минутно клипче. Това е еп. 6 от поредицата и. Като цяло ползотворна видео.

П.с Ави, голяма красота!:heart_eyes:
  Билянка, страхотни мръвки, потекоха ми лигите. (тука трябва да има емотиконка с лиги Smiley) Heart Eyes

# 508
В Пресечна точка -предаване по нова телевизия от 16 ч до 16.30ч участват Ваня, Любо и Милен
Сега почва и тримата ще коментират различни теми за вируса, политически, спортни и т.н.
май ще е цялата седмица, така поне са гостите там

# 509
Преди малко прегледах програмата за Бъдни вечер и Коледа, по нито една от по-известните телевизии няма нищо библейско, жалко, гледа ми се...

Общи условия

Активация на акаунт