Отговори
# 480
Анка Снежанка:
Скрит текст:

# 481
Впечатлена съм как си разхожда котката в количка. За пръв път виждам, ама е идея.)) Тук не съм виждала подобно нещо, а и как важно гледа това коте))

# 482
Всъщност - тъжна картинка.  Sad

# 483
  • София
Maximal Bulgaria обявиха Двойка №6 за звездното ''Maximal REVENGE 3'' - април 2021 г.

Двойка №6 - Ваня и Евгения Джаферович.
За който и от двамата да кажем нещо ще бъде твърде малко.
Той е "Последния оцелял", победител в Сървайвър, тя пък е "Жена на годината" 2020
Той е изключително комплексен във всяка игра, тя пък е повече от добра във всичко с което се захване!
Те са може би най-големите фенове на оригиналът на играта "Сървайвър" и я познават до съвършенство, което показаха и с участията си в българския формат.
Непредзказуеми, мислещи, стратегически ненадминати, в отлична спортна форма.
Една изключително подготвена двойка, която може и знае как да победи всеки в Maximal REVENGE 3!

# 484
Аз съм виждала колички за котки - те са отделен продукт, има по зоомагазините. Не знам дали бих посмяла да разхождам коте така - има улични кучета, може някое да се нахвърли.
Не виждам нищо тъжно.

# 485
Ох, стига с тоя Максимал..... Повръща ни се на всички от Ваня Джаферович и от Митко Господинов (Фермата 1).
Темата от "Спамо чат" се превърна в Maximal Revenge, е** му м@йк@т@. Ако така ще продължава, кажете да се отписвам от тази тема. Или поне си направете отделна тема за това измислено "риалити"

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 13:11 от diziler

# 486
  • Sofia
Изпуснах ви две седмици,ама така е...,който се занимава с коледни сладки... ooooh! 

Тамън реших да дам шанс на Maximal тази година,че интересни участници ще има и Дяволчето ме попари с тези последните двама.Аман,отвсякъде изникват.

Черпя ви визуално и пожелавам на всички Весели и Светли празници!
Скрит текст:

# 487
  • София
И аз мисля, че щом има интерес към предавеното може да се направи отделна тема. На мен също ми е безкрайно неинтересно. 😀 Разбирам, че темата е за СПАМ и всичко може да се обсъжда, просто споделям и аз моето мнение.

# 488
Лелеее, какви сладки красиви)) Ти ли ги направи, то си е направо изкуство това))
Мен не ми пречи да си пишат хората, търсят предаване със състезателен елемент и това ги надъхва да очакват нещо интересно.
Ама , като погледнах някакъв Козлодуй аз, видях една локва и нищо не схванах, то полево е всичко и нещо..ми не ме грабна. Поне да е добре озвучено, да има правила ясни, да се гледа нормално, дори и клипче да е , ама..
Първия сезон на Игри на волята бяха казали, че ги записват с телефон , когато са на разни места, дават интервюта и ми се видя много ...ама поне се разбираше . Това нещо Максимал е хубаво измислено явно, подходящи хора са намерили, ама самото изпълнение там..нещо не ми харесва. Трябва да го пипнат технически , иначе е добре замислено.
Аз се мятам и превключвам канали, накрая нищо не гледам нормално, ама ми е едно утрепано, та...Все стари филми пускат гледам, някои по 4-5 пъти съм ги гледала и пак вървят щото ей-така да шумоли нещо.
Сега този дето се жени пак ще дават, ааааа сетих се, май ще пускат филми със Сандра Бълок, то и вървят не помня на коя програма обаче, нея я харесвам много, филмите и също-разтоварват ме, държат ме и в напрежение, има и смях...харесва ми и как играе, бе...фенка съм и.

# 489
Ох, стига с тоя Максимал..... Повръща ни се на всички от Ваня Джаферович и от Митко Господинов (Фермата 1).
Темата от "Спамо чат" се превърна в Maximal Revenge, е** му м@йк@т@. Ако така ще продължава, кажете да се отписвам от тази тема. Или поне си направете отделна тема за това измислено "риалити"

Това е вече четвърта тема и тази тема беше създадена, за да пишем спокойно за каквото си искаме по телевизионните формати, предавания, филми, реалити предавания и т.н. Достатъчно потребители има в този форум, които се държат като класни ръководители на темите, в които пишат. Тук гледаме да не се караме един другиму за какво да пишем, не се докладваме, дори когато е имало за какво и по възможност спазваме добър тон, защото това, какво дават по телевизията и онлайн - както е в случая, не е тема, от която да зависи нечий живот. Мисля, че всички ще се чувстваме по-добре тук, ако цари уважение.

avi, леле какви сладки, дояде ми се! Open Mouth

Юлчо, на път за Витоша, съзира световна конспирация в софийската мъгла Joy На стори е и не мога да кача клипа.

# 490
Мъглата си е конспирация - преди години Еленко Ангелов обясняваше в едно предаване как става нещата...
Сега сигурно 5джи-то е виновно (за нея и за други неща).

# 491
Липсва ми Юлчо((
Ма толкова са смотани в тези телевизии, че нямам думи и се ядосвам.(
Така добре можеха да го използват Юли и толкова пари да спечелят, че...
Не само им направи целия първи сезон, че и до сега се коментира, ами можеха да му предложат да организира състезание, нещо спортно, нещо средно между игрите на воля и сървайвър примерно...щеше да вложи сърце и душа съм сигурна и щеше да доста стойностно. Пък и е в такива среди донякъде, а и хора спортисти (може не световни шампиони, ама обичащи спорта и практикуващи го) щяха сами да го потърсят, да дават идеи и т.н.
Самият Юлиян, като визия и познат на широката публика беше достатъчен да направят нещо и да го ползват.

# 492
  • Sofia
Не мисля,че ще се направи отделна тема за Maximal Revenge,защото не са чак толкова много феновете,доста кратко е,а и рядко се излъчва.Не виждам защо да не се обсъжда тук,съвсем по темата си е.Коментираме доста неща,които не всеки гледа.Но темата е затова.Иначе за всяко едно нещо трябва да се прави отделна тема.
На мен лично не ми пречи.Даже с интерес съм чела коментари за формати/филми,които не съм гледала,просто защото нямам време за всичко. Peace

п.п.Фани,аз ги правих,но си е бая играчка. Smiley

# 493
  • София
Каква нова тема за Maximal Revenge, ама моля ви се...
Точно тук си му е мястото за коментари. За специална тема за формата може да се мисли живот и здраве чак Март, Април догодина и то да чукнем на дърво всичко да е наред с пандемията и наистина се проведе. Аз съм оптимист де.
Съгласен с написаното от Врабец.
И не се коментира само Максимала. А и в крайна сметка това е единственото нещо около което излизат пресни новини за нещо, което ще се случва тепърва, така че е напълно нормално да си се обсъжда.
Чакаме следващите две двойки, които ще са последните. Simple Smile

# 494
То едно е... инцидентно да се пише за това предаване, а вече ТАЗИ ТЕМА се превърна в 90% Maximal Revenge. Можеш директно да преименуваш темата. А тези, които не следят тази глупост какво да правят? Да се отписваме ли?

Общи условия

Активация на акаунт