Отговори
# 465
Тамън щях да питам "Кой е Кевин", после се сетих, че явно така се казва малкото л@йно от филма. Гледал съм го през 90-те години и оттогава нито веднъж повече. Като го видя по ТВ (bTV) сменям веднага канала.

Хубаво дете беше, но като порасна на нищо не заприлича. Ако някой гугълва, да го види, да не каже че не съм предупредила.

Що се отнася до "Умирай трудно" -- напоследък е излязъл един много, ама много слаб филм с Брус, "Hard Kill".
Той даже и не е в главна роля. Има пуцане и кютек, но сценария е като писан от ученик в 8ми клас за 3 и полвина.

# 466
Забелязала съм, че и Бриджит Джоунс се дава всяка година по празниците. Чудя се, защо не купят последния - той не е даван по никоя бг телевизия, да разнообразят малко.

# 467
Хубаво дете беше, но като порасна на нищо не заприлича. Ако някой гугълва, да го види, да не каже че не съм предупредила.

Що бе? Мъж-мечта Grinning Grinning Grinning Grinning

# 468
Ужас. Такова сладко хлапе беше.

# 469
Ужас. Такова сладко хлапе беше.

Е, тогава е знаел как се е използвал шампоан и сапуна, а сега знае как се употребяват наркотици. Bowtie

# 470
  • София
Накрая Кевин ще стане като Дунавското хоро - без него празникът не може да настъпи.
Хахаха... JoyJoyJoy

# 471
Мисля,че имаше проблеми с алкохола, но напоследък се оправи.
Снощи какво стана с Нова? Защо след Черешката пуснаха Нищо лично, вместо сериалите? Поне да беше някоя от споменатите "коледни" поредици, отколкото този екшън...

# 472
А, кой гледа НОВА, освен ако не е само на ефирна телевизия. При кабелна тв с 200 канала човек има избор. Нова и БТВ определено не са за гледане на игрални филми. Има си нишови канали. По-скоро бих гледал по БНТ1 игралните филми, понеже са предимно европейски, няма американски простотии. Аз затова често гледам и EuroChannel, както и Filmbox Arthouse, но... въпрос на вкус

# 473
Аз плащам за някои допълнителни канали над стандартния пакет и въпреки това, гледам предимно Нова, понякога БТВ и БНТ, ТЛС, Травъл, Хистори, Нешънъл джиографик, Епик драма и по изключение (ако съм видяла, че ще дават нещо определено), други канали. Телевизия гледам основно вечер или пускам като фон; нещата, които наистина ме интересуват ги тегля, но понякога ме мързи да се занимавам с това.

# 474
  • София
Това са стари снимки на Мaколи Кълкин от периода с проблемите му с наркотиците. Той се пребори с тази зависимост и е "чист" от няколко години. През август тази година навърши 40 години.

На корицата на "Esquire" февруари, 2020 г.:

Скрит текст:

С дългогодишната си приятелка - актрисата Бренда Сонг и домашните им любимци (октомври, 2020 г.)

# 475
Аз, например, гледам почти само Нова тв- и по принцип, и като фон.
Чат пат пускам ТЛС или бТВ комеди- да ми се събират общо пет часа седмично.

# 476
Маколи Кълкин, между другото, има много по-добра детска роля от Кевин, в "Моето момиче". Страхотен филм, макар че голям рев му ударих, когато го гледах за първи път.

# 477
  • София
И "Добрият син", с него и Илайджа Ууд като деца, преди години ме беше впечатлил.

# 478
Ее да взема да ги диря тия филми. За първи път ги чувам. Сега след коледното сладкоправене да се кротна с тях.

# 479
Добрият син е гаден филм и е бил приет лошо от американската публика, когато е излязъл (т.е. от началото е провал).
Една от най-големите критики на американските критици е била, че са използвали хлапето от Сам вкъщи да изиграе тази ужасна роля (все едно, че е дарк версия на Кевин). По всички сайтове за кино оценките му са лоши.

Общи условия

Активация на акаунт