Отговори
# 450
  • София
Изпреварихте ме, таман щях да пиша за новината, за общо 8 двойки, а засега имаме официално 5 Simple Smile
Още нещо. Писах им за битките. Митко Гуспата ми писа, че игрите този път ще са сложни и многокомпонентни, така че да очакване невероятно зрелище.
Аз също доста активно им писах да вземат Юлиян, дано последния се навие. Simple Smile

А мъжът от Сървайвър представяте ли си да е Занев, хохо. Wink

# 451
  • София
Може и да е Финдо, нали и той прави подобни игри, но май като тиймбилдинг.

# 452
Не бих си го причинил. Двама противняци на едно място: Ники Мартинов и Митко от Фермата 1 не мога да ги гледам дори на картинка. Само като се сетя какво отвратително поведение имаха и двамата.. Направо са ми в Топ 3 на най-противните... заедно с Ивайло Шопски

# 453
В това предаване има ли "социален" елемент? Имам предвид, между игрите трябва ли да ги слушам как разсъждават за живота?

# 454
Отскоро хващам телевизия CBS Reality. Някой знае ли например някое интересно риалити, което върви по тази телевизия? Приключенско или Биг Брадърско?  Гледал съм преди време Cheaters (Прелюбодейци) по Zone Reality, но не ме кефеше особено

# 455
  • Другата България
В това предаване има ли "социален" елемент? Имам предвид, между игрите трябва ли да ги слушам как разсъждават за живота?
Врабчо, то е силно казано предаване.
Аз изгледах сезон 2, силно казано сезон, 4 епизода по 40 минути.
Върни назад, и аз, и Дяволо сме писали за него, той си е причинил и сезон 1.
Аматьорска работа, ама за убиване на време става.
Никакви разсъждения няма за нищо, то няма време за това.
Игрите са пародия на игри, ама на, обещавал Димитър многокомпонентност, да видим.
Щото във втори сезон едни гуми и едни варели, и въжета.
Те това са компонентите.
И люти чушки.

# 456
OMG!  За 20-а поредна годинa Grinning

# 457
Аааа моля ви се, моята снимка е от преди няколко дена на къщата от Сам в къщи, личен архив:

Няма oмръзване тоя филм в моя дом 😂😂

# 458
  • София
Тази събота ще обявят шестата от общо осем двойки, като джокера е, че и двамата участници ще са бивши Сървайвър звезди.

Иначе, има социален елемент, но е малък и не решаващ. Но все пак си говорят и спят на палатки. Там са няколко дена нон-стоп. А и отпадналните гласуват за един от отборите, които продължават. Т.е. крайната победа е фактор от игри+гласуване, а ако има равенство, то се играе допълнителна игра.
Втори сезон в Козлодуй е имало някакви пререкания между домакините от Козлодуй с Алек сълзата и онази лигла забравих и името вече.

# 459
Онзи ден говорих с майка ми за коледната програма - питам я: Кое ще пуснат първо - Хари Потър, или Междузвездни войни?
Тя ми отговаря - Властелинът на пръстените Wink

Както и да е, сигурно ще гледаме Сам в къщи и Умирай трудно, харесват ми повече от любовните коледни филми, но се губи тръпката, като при песен, която слушаш 1000 пъти.
А забелязали ли сте, че някои телевизии (едната е БНТ, другата беше една от основните кабелни, но не съм напълно сигурна коя) пускат Топло и Диамантената ръка през последните 2-3 години, около Коледа? Явно и те се броят за коледни филми...

# 460
  • Другата България
Тази събота ще обявят шестата от общо осем двойки, като джокера е, че и двамата участници ще са бивши Сървайвър звезди.

Иначе, има социален елемент, но е малък и не решаващ. Но все пак си говорят и спят на палатки. Там са няколко дена нон-стоп. А и отпадналните гласуват за един от отборите, които продължават. Т.е. крайната победа е фактор от игри+гласуване, а ако има равенство, то се играе допълнителна игра.
Втори сезон в Козлодуй е имало някакви пререкания между домакините от Козлодуй с Алек сълзата и онази лигла забравих и името вече.
Моника.
Но основните пререкания са били с Христина и другата, която напусна с нея още в началото.
Така и не стана ясно защо.

# 461
  • София
OMG!  За 20-а поредна годинa Grinning
Скрит текст:
Както си трябва. Bowtie

# 462
Накрая Кевин ще стане като Дунавското хоро - без него празникът не може да настъпи.

# 463
Накрая Кевин ще стане като Дунавското хоро - без него празникът не може да настъпи.
Хахахах 😂😂😂
И да не забравяме, че винаги има нови поколения, които не са го гледали 😉

Аз опитах да гледам Максимал ривендж-а, ама хич не ми върви.
В този му вид и Бостън Роб да поканят, няма да стане много по интересно.

# 464
Тамън щях да питам "Кой е Кевин", после се сетих, че явно така се казва малкото л@йно от филма. Гледал съм го през 90-те години и оттогава нито веднъж повече. Като го видя по ТВ (bTV) сменям веднага канала.

Общи условия

Активация на акаунт