Отговори
# 435
Интересно дали при загуба кобрата ще говори като Тошката в стил - "Аз на това ако се бях извъртял така и да не му дам тва, после щях да го смажа..."

Пророк съм била!

Ето как се изцепил в първото интервю:

Цитат
Най-много ме е яд, че не можах да го победя. Можех, а пък просто не бях подготвен достатъчно добре
https://corner.dir.bg/boyni/parvoto-intervyu-na-kubrat-sled-zagu … bi-mi-dal-revansh

Цитат
Аз имам чувството че съм победил
https://clubz.bg/107764-kobrata_posreshtnat_s_gajdi_beshe_gi_str … h_ot_kubrat_pulev

# 436
Нищо не разбирам от продуциране, но защо обикновено има дълъг период през зимата, когато не се излъчва нищо? Пък точно през зимата хората прекарват най-много време пред телевизора. Поне "Съни Бийч" да пуснат отново.

# 437
Покрай Коледните празници дават само Коледни филми, въпреки че ММ ги смята за сладникав. Grinning
По Фокс Лайв всяка вечер от понеделник до четвъртък излъчват ром коледен филм от 21:00ч. Аз ги гледам след Черешката на тортата.

# 438
То и аз ги смятам за сладникави Simple Smile Мразя как постоянно дават само разни романтични коледни филми. Обичам Коледа и настроението, но не обичам филмите на тази тематика. Гледа ми се някоя свежо сериалче. В най-добрия случай "Сървайвър", но това е вече нералистична места.

# 439
Имам въпрос за сериала Елиф (Намери ме)
Скрит текст:
, гледам от време на време по някоя серия, но не съм следила предходни сезони. Знам кой кой е и за някои от персонажите прочетох в Интернет, но едно нещо не мога да разбера - коя е Инджи? Т.е. коя е тя като фамилия, каква е на Вейсел и Тюляй - внучка, племенница, осиновено дете? Кои са родителите й и къде са?

# 440
Нещо интересно - щяло да има още три двойки в Maximal revenge по един мъж от Сървайвър, ИВ и Фермата плюс една жена от Сървайвър и две от Фермата.

# 441
  • София
Залагам, че едната ще е Вили от Фермата.

# 442
  • Другата България
Залагам, че едната ще е Вили от Фермата.
Коя Вили?

# 443
  • София
От миналия сезон, който ти пропусна. Тя участва с майка си и затова загубиха, бяха отбор и избраха като втори дуелист майка й, съответно отпаднаха. Тя се снима често и с хора от ИВ, така че си мисля, че би участвала, а и много й се иска да покаже какво може и самостоятелно.

# 444
Вили е машина, дано е тя.
Дано не е Красимира втората.
Ще се радвам да видя Яна Маринова, Силвия Радулова или Йори отново на терен.

# 445
И естествено, някои искат Юлиян да е участникът от ИВ... ще видим обаче.

# 446
  • Другата България
Ауууу....Юли срещу Веско, Ники Мартинов....ехааа, неочаквано добра комбинация би било!
Но някак не го вярвам.
Дано, дано....

# 447
Стоян,Пламен и Шак-шак са също добри варианти, но Юли е най-добрия.

# 448
Къде ще го гледате ?

# 449
  • Другата България
В Ю-туб.

Общи условия

Активация на акаунт