Отговори
# 420
Някой знае ли какво ще дават на мястото на Завинаги?

# 421
Всяка вечер игрален филм.

# 422
Май ще си гледам Черешката. Догодина сигурно ще пуснат някой нов турски сериал...

# 423
Някой знае ли какво ще дават на мястото на Завинаги?

Американски екшъни до нова година от 20.00 до 22.30.  Много глупаво решение, защото в този часови пояс аудиторията е друга. От 20.00ч могат да пускат романтични филми от рода на тези, дето дават в събота и неделя от 13.00 или по БТВ лейди през уикенда, защото аудиторията е сходна.
А от 4 януари ще пускат друг турски сериал, мисля, че "Забранената ябълка" от 20.00 ч.

# 424
  • София
Разгледах филмите и няма да ги гледам, но по принцип предпочитам тях пред сериалите по НОВА. Simple Smile

# 425
по БТВ Синема има разни "Синема премиери" от 21.00 всяка вечер. И в понеделник е "Снежният човек" по романа на Ю Несбьо, норвежкия писател, аз му прочетох няколко книги,  направо са супер

# 426
Аз последните години вечер предпочитам или нещо неангажиращо за гледане, или да си чета книга. Понякога и двете.
Та, затова сериалите, които в момента дават по Нова, всъщност ме устройват много повече от филми.
Вчера изгледах тоя филм Моят шпионин (за първи път), мислех, че ще е забавен, като други подобни, но беше скучен. Поне видях как танцува Дракс.

# 427
  • София
по БТВ Синема има разни "Синема премиери" от 21.00 всяка вечер. И в понеделник е "Снежният човек" по романа на Ю Несбьо, норвежкия писател, аз му прочетох няколко книги,  направо са супер
Не разчитай на филма обаче. Тази книга точно не съм я чела, но харесвам автора. За мен филмът е доста слаб, а не съм чула и мнение на човек, който е чел книгата да му е харесал.

# 428
Аз го гледах този филм със субтитри преди година. Сега ще го дават може би с дублаж. Друга екранизирана книга на Несбьо е "Ловци на глави" (Hodejegerne), свалих си филма от Замунда, скоро ще гледам

# 429
Хора умирам от скука няма какво да се гледа вечер. Някой няма ли някакво инфо относно предавания, които ще започнат скоро 🧐🤔

# 430
Аз ще гледам Снежният човек, за който писахте по БТВ Синема, сега почва. Дано ми хареса.

# 431
  • София
Ами аз гледам Черешката на тортата по Нова
Иначе почнах и сезон 1 на Фермата в официалния им сайт. Оказа се, че може да се гледа па макар и на досадни части от по 6/10 минутни клипчета. И хайде дори и да не е целия сезон на макс, то със сигурност всичко важно и интересно е побрано там.

# 432
Ами аз гледам Черешката на тортата по Нова
Иначе почнах и сезон 1 на Фермата в официалния им сайт. Оказа се, че може да се гледа па макар и на досадни части от по 6/10 минутни клипчета. И хайде дори и да не е целия сезон на макс, то със сигурност всичко важно и интересно е побрано там.

Знаеш ли това е добра идея, ще взема да почна и аз Фермата отначало.

Иначе гледах тая вечер чершката ама мн ми е скучно предаването

# 433
Аз ще гледам Снежният човек, за който писахте по БТВ Синема, сега почва. Дано ми хареса.
И книгата е велика. Само да кажа, че е част от поредица 12 книги за инспектор Хари Куле

# 434
Много обичам скандинавски кримки. И ако някой ще прави филми по тях, нека пак са си те.

Шведската версия на "Миленуим" я помня кадър по кадър, а Нуми Рапас е жестока Лисбет. После в Холивуд направиха римейк и за какво - захаросана американска боза.  В САЩ трябва да им забранят да правят филми за култури, които не разбират. Както се изгавриха с "Мемоарите на една гейша". Една от най-красивите книги, които съм чела. Филмът не разбрах защо така се казва, само заглавието беше същото като в книгата.

Общи условия

Активация на акаунт