Отговори
# 555
Май че ще са по един мъж от Фермата и ИВ и две жени фермерки.

Само дано не е Тодор от Игрите.

# 556
За Мaximal-а:
Скрит текст:

Юли отговаря на въпроси в ИГ, ако на някого му е интересно.
Познавал Ваня. Не мразел Радостина. Продукцията си е взела поука от първия сезон и вече спортист, комплексен играч можел да победи с битка. Очаквал повече от финала - да докара възможностите на финалистите до ръба, но не е станало така. Харесва финалистите. Започнал да се занимава с бойни спортове заедно с Вайс (ние това вече го разконспирирахме 😁). Най-много харесвал бойните спортове и баскетбола.

Влади с колективна награда:
Скрит текст:

# 557
Страхотни новини “Съни бийч” сериала се завръща по БТВ 🥳👏🏻👏🏻🥳🥳

# 558
  • София
Съобщиха ли за конкретна дата или само 'очаквайте скоро?'

# 559
  • София
Няма дата още.

# 560
Едва ли ще е по-рано от началото на пролетния сезон (края на февруари, когато ще стартират Мастършеф, Смени женорята, Бригада нов дом и т.н.). Аз гледах 15 минути от първата серия и се отказах от този сериал. Поредната бг простотия... голи кълки, ку*воляк, слаба игра, т.е. преиграване и то доста. Не се научиха нашите да правят сериали и това си е.

# 561
  • София
На мен пък ми допадна сериалът, доста по-добър е от "Ол инклузив" например.

# 562
  • София
Много хубав сериал е Съни бийч, актьорите играят много добре, Бойко, Явор, Иво се справят страхотно, наистина си влизат в ролите. Лидия повече ми хареса в Дяволското гърло, но може би и ролята тук и е такава. Не играе зле, но не е впечатляващо.

# 563
Прочетох малко за новия български сериал, "Порталът", стори ми се интересно замислен, но само 6 серии. Ще се опитам да го гледам. Smile

Може ли да се сваля от някъде, за тия които са далече?

Започна 5-тия сезон на "The expanse".  Много добър!
Разкошен е и "A million little things" но още не сме започнали да гледаме 3-тия сезон.
Чакаме и 3-тия сезон на "Big Little Lies".

# 564
Добро утро, народе! Heart Весела Коледа!
Аз съм на вълна Коледни филми и събота и неделя гледам "Покани ме на среща" по BTV Comedy. Забавно ми е това предаване.

# 565
Аз пък вчера през деня успях да намеря този филм за Ной, който коментирахме преди, оказа се, че все пак имам програмата. Гледах малко накъсано, но беше много зле - все едно е правен на две на три и без бюджет.
Свалих си биографичен филм за Чарлз Дикенс от Замунда, но не съм имала време да го гледам.
Дали догодина да не пуснем една петиция до основните телевизии, в която се настоява да излъчат повече библейски и чисто коледни филми? Някой тук ще се навие ли да участва? Вярно, че не гледам все в телевизора, но въпреки това ме дразнят с програмата си...
А, видях, че пак рекламират Топло - казах ви, че и той минава за празничен филм (за трета поредна година го дават по празниците) Rolling Eyes

# 566
  • София

Започна 5-тия сезон на "The expanse".  Много добър!
Разкошен е и "A million little things" но още не сме започнали да гледаме 3-тия сезон.
Чакаме и 3-тия сезон на "Big Little Lies".
Тhe Expanse  е невероятен сериал.
Съветвам ви по някакъв начин да изтраете мудния първи сезон. После става невероятно интересно. Като фен на научната фантастика, този сериал е с класи над новите Стар Трек...

# 567
  • Другата България
А аз съм на работа.
Честито Рождество на всички!
Бъдете здрави, смирени и се обичайте! Heart

# 568
Честито Рождество!
Бъдете здрави!

Аз не харесвам бибейските филми. Байгън ми идваше програмата, когато ги даваха по всеки канал.

# 569
И на мен ми идваха çok baygın Wink

Общи условия

Активация на акаунт