Тренировки в домашни условия - 107

• 38 818
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Привет!
 И аз съм в отбора на табуретките- 156.5см. Много държа на половин сантиметъра! Satisfied
Водете си децата на планина. Аз вървях кльощава и среден ръст до 6ти клас, после класа отиде на планина, а нашите ми забраниха- трябваше да свиря по 6 часа на ден, никакво мотаене по снеговете! Всички се върнаха пораснали, и продължиха да растат. Само аз останах 156, и не помръднах повече. Може да е заради цикъла- спрях да раста след него.

Отчитам тренировка сутринта, преди всичко да се промени.

Сряда- краци
1. Суингове с пудовка 24кг 5х20 (аха да ми се изплъзне накрая)
2. БГ клек 2х8кг 3х12 (промених позицията на задния крак, и стана чудо Two Hearts, супер доволна съм)
3. Преден клек 20кг 1х15, 22.5кг 1х20, 25кг 3х13 (и усетих страхотно клека, но ме е страх да отлепя повече кг от земята)
4А. Напад 2х8кг 13-12, 2х5кг 15 (и по-добре!)
4Б. Напад встрани 12кг 1х12, 8кг 2х15 (и по-добре!)
6. Отпад 8кг 15-15-12

Отне ми 1час и 20мин. Бях вир вода. Преоблякох се, и заминах да тичам. Навън- чудно слънчице, 3гр над нулата....и абсолютна пързалка. Тичах по тротоарите, но се прибрах след 8км, за да работя.

..........И ми се обади приятелка, че е с Ковид, а вероятно и аз, защото пихме и се веселихме в събота, и играхме Експлодиращи котки.
И сега какво...ще мина на йога, докато се самонаблюдавам.

Така или иначе имам остра нужда от инверсии и навеждания назад. И гледам позитивно на нещата. Дано ми се размине. Приятелката ми е добре, засега. Нейните хора са здрави. Може и да ни се размине.

# 571
И аз съм тапишон.
Бях на спининг, бях на разходка с бебето и обиколих малко из нас, до тук съм на 8 км подозирам че ще финиширам на 10-11 км у дома..
Пак почна да ме боли много кръста та ще трябва да намеря време за йога у мобилност

# 572
  • Стара Загора
Влизам да се отчета и гледам.... Ани.... ммм.... разкош.Едвам отлепих очи.
Та за последен път правих БР5 и малка добавка Hardcore от 21 Дей екстрийма.

# 573
Ани, разкошна си! Страхотно тяло!
Дез, стискам палци да се размине модерния вирус.
Аз отчитам за вчера Ейдриън и боховците за стройни крака.. Днес само Ейдриън.

# 574
Sprinkles, ще ти кажа какво сработи за мен,  знам, че е брутално... спрях си виното вкъщи. Нямаше значение, колко съм стриктна, като си изпиех с вечерята чашата вино, попадаща и в калории и в макроси, след това се оливах с храна. Смених виното с low sodium зеленчуков/доматен сок и си преместих Yin Yoga + всякакви подобни разтоварващи/медитиращи/масажиращи вечер в мазето, за да съм далеч от дивана, на който моят любим мъж си хапва вечерната порция сладко. Това, разбира се, навлече други проблеми Grinning

Ани, прекрасна си и наистина много мотивираща! И безкрайно ме радва факта, че след толкова години и постове тук във форума съм била полезна някому. Ти имаш прекрасна генетика, която ти дава авантаж относно поддържането на ниски подкожни мазнини, което по никакъв начин не намалява значимостта на твоята дисциплина и мотивираност да изградиш мускулна маса, с каквато не си надарена по рождение.
Единственото, на което искам да ти обърна внимание е да не очакваш и да не се стремиш да поддържаш тази идеална форма 24/7/365. Предварително си набележи периодите в които искаш да си в своя максимум и си определи и периоди в които можеш да си позволиш леко да опуснеш контрола и да опитваш нови тренировки и подходи.

PS Хммм, Георги, когато толкова красива и фит жена, майка на 3 деца пусне страхотни снимки на спортната си форма може би не е най-подходящият момент да постнеш снимка на гърба си! Един комплимент може би не е лоша идея Wink
Между другото позагледай тази статия - тренировките ли трябва да определят диетата или обратното - диетата тренировките.

https://bodyrecomposition.com/fat-loss/should-training-determine-the-diet
(автоматичният превод дава 2-3 смешни превода, но като цяло не е лош!)

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 18:28 от Agent Provocateur

# 575
Че и моята жена е 41 кг релеф на ръст 160. Не е зор да се постигне с малък размер релефно тяло. Трудно е да си над 100 и да си с под 9% мазнини. Но щом сте казали, жената е топ, нямам забележки. На общия фон жени е отлична!

# 576
  • 1st floor
Хаххахахах, Агент, вярно ли чак сега разбра, че си била полезна във форума? Grinning

Георги, как така 41кг на 160см?! У вас никой ли не се храни?

# 577
  • Пловдив
Жоре, Жорееее 😀😀😀, ъхъм, да, за жени е по-лесно. 🤐 Не само за средна жена е топ, изобщо определението средна жена... Не е за женски форум но хайде.
За днес крака от трудната работна седмица на Саги. Хареса ми, с добри тежести, още повече ще ми хареса, супер сетове е направил, по интересен начин ги е комбинирал. Твърди, че е най-трудната тренировка за крака... Не мисля, но! С многото тежко може и да е супер трудна. Така и така динамичните тренировки ги намирам за по-трудни като цяло. Някак си.
Спринки, дадено, маце! Иначе, супер задача си свършила снощи 🤣. Аз днес четох новото изявление на ЕК. Ми не ми хареса. Обаче, все една Португалия съм сигурна, че ще стане.
Весела вечер!

# 578
За мускули и години 40+ говорим Георги. Не за 40 килограма.

# 579
Ани супер си! Погледнах и аз Усманова ,верно мацката е уникално секси❤️
Вчера правих табата ,днес ден 22май  крака !
Спирам алкохолът 🙄искам да сваля 2-3 кг за да съм във форма за ските .

# 580
Хаххахахах, Агент, вярно ли чак сега разбра, че си била полезна във форума? Grinning

Георги, как така 41кг на 160см?! У вас никой ли не се храни?
Е яде но тренира. Буквално за 2 месеца с протеини и аминокиселини се вкара в топ форма. Но както винаги съм казвал е лесно като си малко килограми. За годините при жените е малко особено, все пак движещ не е тестостерона. И без да сравнявам, лесно се постига релеф до 50 г. (условно лесно, иска се трениране и режим), докато при мъжете рязко след 35 г. започва спад на тестостерона. Съвсем осезаемо вече започва да е след 40г. Говорим за изграждане на мускулна маса, не толкова за махане на мазнини. Механизма при чистенето е проста физика - с 10 литра бензин не можеш да идеш от София до Слънчев Бряг и да се върнеш. Та това визирам аз.

# 581
  • София
И аз от тази седмица съм без вино. В повечето случаи ми се повлиява дообре спирането на виното на свалянето на килограми.
За днес отчитам Bodyshred - Fire up и ден 3 табата - 8 кръга "скачане" на въже (20/10) - общо 4 мин.

# 582
Агенте, разби ми сърцето. Как без вино...

# 583
Аз съм твърдо убедена в хормоналната терапия при мъже след 45 години,следя работата на Джей Кембъл от години
https://www.amazon.com/Testosterone-Optimization-Therapy-Bible-O … ook/dp/B079JVH28N

# 584
  • Пловдив
Ъ? Фрейм? Какво искаш да кажеш с таз терапия? Какво имат предвид?
П. С. И видяхме те със ските, много им ходиш 😀

Общи условия

Активация на акаунт