Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 585
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
оф по кофтито ееее че аз имам антитела 👿И па ще ми бъркат в носа ! Иначе в Рамус , и да дават на английски

И аз с антитела , но щом изискват PCR , няма как .
Някой правил ли е стимулация в късен час?

# 106
Моята стимулация в Мемориал беше с инжекции в 18-19h. Мисля, че това е стандартна практика там. На следобедните съвещания докторите решават дозите, координаторките ти ги изпращат около 17h и си поставяш инжекциите около 18-19h.

оф по кофтито ееее че аз имам антитела 👿И па ще ми бъркат в носа ! Иначе в Рамус , и да дават на английски

И аз с антитела , но щом изискват PCR , няма как .
Някой правил ли е стимулация в късен час?

# 107
Момичета, трябват ми Пролутекс 25 мг и Proluton depot 500 mg/2ml. Ако някой има в повече, може ли да ми пише на лични?
Благодаря!

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 10:21 от Sisii96

# 108
те повечето стимулации са с късен час заради пункцията

# 109
  • Живее на Луната
Знаете ли как ще става пътуването с малко дете? И за него ли трябва тест?

# 110
Разбирасе , той е човек и може да пренася вируса като всички хора .

# 111
Някой скоро правил ли е пср в Рамус - за колко време излизат резултатите?

# 112
Момичета, ползвам лазер в ингимната област .Казват, че не вреди на яйцеклетките, че няма облъчване, но дали е така

# 113
А при обратно влизане в България ще се изисква ли отрицателен PCR тест?

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 19:24 от Lilyana Kiricheva 676492

# 114
За колко време излиза резултата от теста в Рамус?

# 115
Момичета, тъй като пътуваме за лечение по хуманитарни причини,  няма ли това изискване да отпадне?

# 116
Момичета , напишете нещо позитивно днес , да изпратим тази гадна година и да посрещнем новата с хубави емоции!!!!

# 117
  • София
Здравейте, момичета,
Бях си обещала, че ще се разпиша в темата, когато му дойде времето.
Слагам в скрит текст, тъй като стана много дълго.
Скрит текст:
Преди 2 години (2018) на този ден, някъде и по това време видях най-кошмарният за мен резултат – ФСХ 22, наред с постоянно задържани фоликули, премахнати полипи и неслучване на така желаното забременяване близо 4г, този резултат ме смаза. Изпаднах в шок, побелях за едно денонощие и имах чувството, че животът ми е свършил или че току-що са ми съобщили, че имам терминално заболяване. Най-кошмарната Нова година. Сигурно няма да я забравя. Както няма да забравя и следващите 2- 2019, галейки най-хубавият корем, който някога съм имала и сега 2020 гушкайки най-хубавото нещо на света 😊
В навечерието на 2018 това ми се струваше повече от невъзможно. И за да не ви отегчавам с дълги разкази, ще се опитам да предам сбито как се случиха нещата при нас.
В България, след последната процедура- снимка на тръбите, ни казаха, че всичко е ок и да пробваме, ако искаме още малко сами (ние на това държахме), но до няколко месеца, ако не стане да ходим вече и да започнем с тежката артилерия. Да, но след няколко месеца картината при мен се беше влошила много. Отивайки при докторката, тя като погледна изследванията и почти още на вратата каза, че сме направо за донорска програма. Не вярвах какво ни се случва. Така след четене тук и препоръки от една позната се насочих към Турция като се спрях по конкретно на Бахчеджи и доктор Карлъкая. Отидохме през агенция. Няма да забравя и думите на момичето от агенцията, което ми каза: „Не бързай. Вижте в Турция какво ще ви кажат, имали сме много тежки случаи с позитивна развръзка, но кажат ли ви там, че сте за донорска и конкретно д-р Карлъкая, значи със сигурност сте.“ И така още февруари бяхме при доктора, прегледа ме той и каза, че на видеозон нещата му изглеждали по-добре, отколкото са на хартия. Звучеше обнадежден и за мен това беше глътка въздух.
Да, но не. След първия „опит“ (за мен не беше истински опит, тъй като нямах стимулация, доктора реши да аспирира един задържан фоликул към края на цикъла и да помогне на един друг по-малък да порастне, за целта ми даде фемара и само 1-2 инжекции; впоследствие разбрах, че и в БГ го пробвали този нов „метод“) отново бяхме на дъното, та и под него. След пункцията на въпросния фоликул д-ра влезна в стаята, превеждаше му една сестра, която говори български (за съжаление Хафизе я нямаше в този момент), изглеждаше все едно току-що е починал негов близък роднина (не преувеличавам), отказваше да говори английски и с най-гробовния тон ни каза, че фоликулът е бил празен и че няма надежда. Каза да се насочим към донорска……Гледах и не вярвах на ушите си. Мислех, че още не съм излязла от упойката. Аз го попитах, ако направим „истинска“ стимулация и ако яйцеклетката е от другия яйчник, все пак няма ли шанс. Той поклати глава и видимо не искаше да продължи разговора и излезе от стаята. Бяхме като шашардисани веднъж от резултата, веднъж от поведението на доктора. Тук е мястото да отбележа, че за мен, д-р Карлъкая има една слабост и тя е, че е много емоционален. Някаква интуиция ли, какво ли, обаче ме накара да „дам още един шанс на доктора“, както казах в колата на път за вкъщи на съпруга ми и все още като се сетя се усмихвам на тази си реплика.
След този опит продължих да задържам по 2-3 фоликула и противозачатъчните, които коментирахте по-нагоре в темите, при мен нямаха ефект. На поредния преглед отново с 1 задържан фоликул започнахме стимулация. Имах цели 3 фоликула 😊 Както не спря да ми повтаря едно момиче тук от форума: „Трябва ти само една качествена! Една!“ (благодаря ѝ от сърце, тя си знае коя е).
Та извадихме 3 яйцеклетки и трите годни за оплождане и трите се оплодиха и на трети ден ми върнаха 2. Сега една ни радва и не ни дава мира 😊 Не мога да не отбележа и реакцията на доктора този път, която беше на другия полюс. Изглеждаше сякаш му се е родило дете 😊 Влезна в стаята недочакал координаторката, хвана ми лицето с 2 ръце и ми „вика“: „Имаме 3 яйцеклетки!!!!!“ и се радва като дете. Отново бяхме двойно шашардисани 😊
Пиша всичко това, не за да хваля някоя болница или доктор, въпреки че съм безкрайноблагодарна за усилията на д-р Карлъкая и неуморната, разкошна Хафизе, а за да кажа, че Надежда винаги има, вярвайте момичета! Чета ви  и преживявам прочетеното с всяка от вас, стискам ви силно палци и ви пожелавам сбъдване на мечтите в Бахчеджи или в някоя друга болница, а защо не и приятна изненада по добре познатия стар начин.
П. С. Трябва да отбележа, че аз от януари до май отслабнах 17 кг, които бях натрупала през годините, основно от стрес. Това се отрази и на АМХ 0, 508 – а 1,51 при последно изследване през февруари, през април започнах добавки по препоръка на denis. от форума, на която ще съм вечно благодарна.  Също така започнах фастинг режим и си направих един вид fertility диета. Много ми помогнаха книгите на Julia Indichova, за съжаление са само на английски. Имах прекрасна, лека бременност, не спрях да се движа до последно и родих естествено, въпреки „възрастта“  😊

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 12:22 от Matta

# 118
Ето такива истории ме разплакват от радост Heart Eyes .Знаете ли защо и аз се насочих да започнем инвитро при д-р Крликая....? В предните теми прочетох една история за семейство,което се е борило много дълго време и дори са ходили до Испания,навсякъде са били с малко яйцеккетки,само доктор Карликая е успял да изкара 22 и хората си имат бебче.След тази история си запазих час при него и сега,живот и здраве след около 10 дни чакам цикъл и заминаваме.
Здравейте, момичета,
Бях си обещала, че ще се разпиша в темата, когато му дойде времето.
Слагам в скрит текст, тъй като стана много дълго.
Скрит текст:
Преди 2 години (2018) на този ден, някъде и по това време видях най-кошмарният за мен резултат – ФСХ 22, наред с постоянно задържани фоликули, премахнати полипи и неслучване на така желаното забременяване близо 4г, този резултат ме смаза. Изпаднах в шок, побелях за едно денонощие и имах чувството, че животът ми е свършил или че току-що са ми съобщили, че имам терминално заболяване. Най-кошмарната Нова година. Сигурно няма да я забравя. Както няма да забравя и следващите 2- 2019, галейки най-хубавият корем, който някога съм имала и сега 2020 гушкайки най-хубавото нещо на света 😊
В навечерието на 2018 това ми се струваше повече от невъзможно. И за да не ви отегчавам с дълги разкази, ще се опитам да предам сбито как се случиха нещата при нас.
В България, след последната процедура- снимка на тръбите, ни казаха, че всичко е ок и да пробваме, ако искаме още малко сами (ние на това държахме), но до няколко месеца, ако не стане да ходим вече и да започнем с тежката артилерия. Да, но след няколко месеца картината при мен се беше влошила много. Отивайки при докторката, тя като погледна изследванията и почти още на вратата каза, че сме направо за донорска програма. Не вярвах какво ни се случва. Така след четене тук и препоръки от една позната се насочих към Турция като се спрях по конкретно на Бахчеджи и доктор Карлъкая. Отидохме през агенция. Няма да забравя и думите на момичето от агенцията, което ми каза: „Не бързай. Вижте в Турция какво ще ви кажат, имали сме много тежки случаи с позитивна развръзка, но кажат ли ви там, че сте за донорска и конкретно д-р Карлъкая, значи със сигурност сте.“ И така още февруари бяхме при доктора, прегледа ме той и каза, че на видеозон нещата му изглеждали по-добре, отколкото са на хартия. Звучеше обнадежден и за мен това беше глътка въздух.
Да, но не. След първия „опит“ (за мен не беше истински опит, тъй като нямах стимулация, доктора реши да аспирира един задържан фоликул към края на цикъла и да помогне на един друг по-малък да порастне, за целта ми даде фемара и само 1-2 инжекции; впоследствие разбрах, че и в БГ го пробвали този нов „метод“) отново бяхме на дъното, та и под него. След пункцията на въпросния фоликул д-ра влезна в стаята, превеждаше му една сестра, която говори български (за съжаление Хафизе я нямаше в този момент), изглеждаше все едно току-що е починал негов близък роднина (не преувеличавам), отказваше да говори английски и с най-гробовния тон ни каза, че фоликулът е бил празен и че няма надежда. Каза да се насочим към донорска……Гледах и не вярвах на ушите си. Мислех, че още не съм излязла от упойката. Аз го попитах, ако направим „истинска“ стимулация и ако яйцеклетката е от другия яйчник, все пак няма ли шанс. Той поклати глава и видимо не искаше да продължи разговора и излезе от стаята. Бяхме като шашардисани веднъж от резултата, веднъж от поведението на доктора. Тук е мястото да отбележа, че за мен, д-р Карлъкая има една слабост и тя е, че е много емоционален. Някаква интуиция ли, какво ли, обаче ме накара да „дам още един шанс на доктора“, както казах в колата на път за вкъщи на съпруга ми и все още като се сетя се усмихвам на тази си реплика.
След този опит продължих да задържам по 2-3 фоликула и противозачатъчните, които коментирахте по-нагоре в темите, при мен нямаха ефект. На поредния преглед отново с 1 задържан фоликул започнахме стимулация. Имах цели 3 фоликула 😊 Както не спря да ми повтаря едно момиче тук от форума: „Трябва ти само една качествена! Една!“ (благодаря ѝ от сърце, тя си знае коя е).
Та извадихме 3 яйцеклетки и трите годни за оплождане и трите се оплодиха и на трети ден ми върнаха 2. Сега една ни радва и не ни дава мира 😊 Не мога да не отбележа и реакцията на доктора този път, която беше на другия полюс. Изглеждаше сякаш му се е родило дете 😊 Влезна в стаята недочакал координаторката, хвана ми лицето с 2 ръце и ми „вика“: „Имаме 3 яйцеклетки!!!!!“ и се радва като дете. Отново бяхме двойно шашардисани 😊
Пиша всичко това, не за да хваля някоя болница или доктор, въпреки че съм благодарна за усилията на д-р Карлъкая и неуморната, разкошна Хафизе, а за да кажа, че Надежда винаги има, вярвайте момичета! Чета ви  и преживявам прочетеното с всяка от вас, стискам ви силно палци и ви пожелавам сбъдване на мечтите в Бахчеджи или в някоя друга болница, а защо не и приятна изненада по добре познатия стар начин.
П. С. Трябва да отбележа, че аз от януари до май отслабнах 17 кг, които бях натрупала през годините, основно от стрес. Това се отрази и на АМХ – 1,51 последно изследване през февруари, през април започнах добавки по препоръка на denis. от форума, на която ще съм вечно благодарна.  Също така започнах фастинг режим и си направих един вид fertility диета. Много ми помогнаха книгите на Julia Indichova, за съжаление са само на английски. Имах прекрасна, лека бременност, не спрях да се движа до последно и родих естествено, въпреки „възрастта“  😊

# 119
Знам че темата е за клиника Бахчеджи, но някой можеъли да каже цена на пакета за ин витро в Аджибадем и какво включва той?

Общи условия

Активация на акаунт