Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 811
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря Kris_80! Пожелавам ти скоро да сбъднеш мечтата си и да гушнеш едно здраво детенце!Ти го заслужаваш!       Mimoza 88 успех и на теб и на всички момичета, които се борят за детенце!

# 271
По развилата се тема...
Да, познавам успели. Изключително нелогично за мен е изказването, че успели няма.
Аз не успях от 1ви опит за съжаление, но ще се върна за 2ри.
Не знам какво правите в тема за клиника,  на която не сте пациенти в момента и очевидно нямате намерение да бъдете отново. 🤷♀ Но си е Ваша работа, живеем в свободен свят.
Аз лично не съм от хората, които искат да чуват само хвалби и то фалшиви. Трябва да се чуят различни мнения.
Не бих казала, че др Карликая е най-добрия лекар на света, защото още не ме е дарил с дете. Но е хубаво да четеш, че все пак хора успяват. Кара те да се усмихваш, да си казваш ейййй ето... стават чудеса.
И моята стимулация беше без абсолютно нито 1 пуснат хормон, което ме втрещи. Но в крайна сметка за първи път (след 2 опита в Бг с милион изследвания) стигнахме до бластоцисти и то цели 4бр.
Не е окей според мен да не се пускат хормони. Ама... резултата беше чудесен. Най-добрият ни досега. Бях си казала, че отивам там за бебе. Каквото иска да прави док. Той е лекаря, аз пациента.
И това беше.
Всички сме уморени.. и притеснени.
Никоя няма нужда от нападки и злобни коментари.
Сега пак сигурно ще скочи някоя ама 🤷♀
Написах си го.
Хубава вечер!

Не се отчайвай и аз съм като теб , но и ние ще успеем ! Втория ни път ще е успешен ! Горе главата , изправяме се и продължаваме напред ! 🍀❤

# 272
Не съм се отчаяла със сигурност. Е може би бях, но минаха 6м, окей съм вече 😆
Готова за опит.
Само тия тестове за ковид ...
3 пъти вече съм правила pcr.
Че и ковид карах. Ако някой мисли, че и такива хора няма. Да кажа. Има 😆
Ама щом искат, ще правим тестове.
Нямаме избор.

# 273
Бочинка събери енергия за твоя ЗЕТ.  Ще ти е нужна. Стискам ти палци.  И аз 2015 имах големи надежди за Мемориал и избрах тях но ми изкараха 1 незряла яйцеклетка, при условие че преди и след техния опит изкарвах около 7 зрели яйцеклетки, но не съм отишла да ги оплювам защото познавам лично момичета които успяха при тях и някой след мен също да пробва и да успее или не. От първо инвитро въобще в живота ти да нападаш хора които вече сме се измъчили до безкрайност, правили сме безброй  стимулации, обиколили сме всички инвитро болници, една с друга сме се виждали, носили сме ми лекарства, това просто е несериозно. Какво ме интересува рейтинга на доктора да има тълпи и да чакам с часове? А това, че ни нарече "кифли" вече е извън етичните норми.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 03:31 от eferia

# 274
Искам и аз да напиша нещо. Стара пациентка съм, от 2017 и имам 3 опита при д-р Карликая. Първия беше успешен (завършил с мисед) и още 2 неуспешни. Къде с хормони, къде без. Но както беше писал някой по-нагоре, ние сме пациенти и избирайки даден лекар трябва да му се доверим - на знанията, опита, преценката и подхода. Вече съм при друг доктор, но човек никога не трябва да казва "никога". Може пък някога пътищата ни да се пресекат с доктора.
За самия доктор - не мога да кажа нищо лошо въпреки неуспехите ми. Смятам, че той направи всичко, което можеше. И вярвам, че го прави за всяка пациентка. Не мисля, че подобен негативизъм, който видях в послдните няколко страници помага на някой без значение в каква категория пациент попада - бъдещ, настоящ, бивш, желаещ и т.н.

Не всичко е черно и бяло! Особено в тази, нашата ситуация.

Бъдете здрави и насочвайте енергията си в нещо конструктивно Simple Smile

П.С.: Вярно е, че не сме тема за правопис и пунктуация, но в писмена комуникация е важно да се спазват и използватпо предназначение, защото именно те показват интонация и тон. Мир!

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 14:06 от toch

# 275
Здравейте.
Казвам се Галя, на 29г.Мъжът ми е на 32г.
От няколко години правим опити за бебе, но безуспешно. Ходихме на преглед при специалисти, правихме изследвания. Оказва се, че проблема е мъжки фактор Тератозооспермия. Мъжът ми приема и медикаменти свързани със заболяване Епилепсия от близо 10 години. Според уролога, не е било проблем, терапия с различни лекарства в продължение на няколко месеца. Неуспешно лечение според мен до момента. Времето си минава и не трябва да чакам повече.
От известно време се замислям за Инвитро процедура,предполагам няма друг изход, по точно това ще е нашата надежда за детенце. Но чуствам страх и претиснение от процедурата,от лекарите. Просто изпитвам ужас. Не зная как ще преживея всичко това. Следя всички теми свързани с Инсеминация, Инвитро и т. н.За сега сме твърдо насочени към Бахчеджи/Истанбул и д-р Карликая. Чуствам, че това е нашето място, а аз съм човек, който се доверява на интуицията си. Прочетох толкова много положителни отзиви, относно сполучливите Инвитро опити, за разлика от нашата страна. Нямам търпение да се срещна с д-р Карликая и екипа специалисти. За сега чета всичко свързано с процедурата, плюсове и минуси. Което едновременно ме мотивира и плаши. За сега имам толкова много въпроси, надявам се да ми помогнете.

# 276
Здравейте.
От няколко години правим опити за бебе, но безуспешно. Ходихме на преглед при специалисти, правихме изследвания. Оказва се, че проблема е мъжки фактор Тератозооспермия. Мъжът ми приема и медикаменти свързани със заболяване Епилепсия от близо 10 години. Според уролога, не е било проблем, терапия с различни лекарства в продължение на няколко месеца. Неуспешно лечение според мен до момента. Времето си минава и не трябва да чакам повече.
От известно време се замислям за Инвитро процедура,предполагам няма друг изход, по точно това ще е нашата надежда за детенце. Но чуствам страх и претиснение от процедурата,от лекарите. Просто изпитвам ужас. Не зная как ще преживея всичко това. Следя всички теми свързани с Инсеминация, Инвитро и т. н.За сега сме твърдо насочени към Бахчеджи/Истанбул и д-р Карликая. Чуствам, че това е нашето място, а аз съм човек, който се доверява на интуицията си. Прочетох толкова много положителни отзиви, относно сполучливите Инвитро опити, за разлика от нашата страна. Нямам търпение да се срещна с д-р Карликая и екипа специалисти. За сега чета всичко свързано с процедурата, плюсове и минуси. Което едновременно ме мотивира и плаши. За сега имам толкова много въпроси, надявам се да ми помогнете.

Здравей Галя, много добре те разбирам какво чувстваш. И ние бяхме със същите чувства до като отидеме в Бачеджи при др Карликая. Но след като мина първата среща с него още тогава разбрахме,че това е нашия лекар! Сега съм бременна и с нетърпение чакам да грее слънцето и в нашия дом! На всякъде съм писала и съм казвала дори да нямахме положителен резултат сега ние пак щяхме да продалжиме при него поради факта, че винаги е бил съпречастен, внимателен и отзевчив на дори и най тъпите ми въпроси. Успех ти желая от все сърце Simple Smile

# 277
Здравейте.

Здравей Галя, много добре те разбирам какво чувстваш. И ние бяхме със същите чувства до като отидеме в Бачеджи при др Карликая. Но след като мина първата среща с него още тогава разбрахме,че това е нашия лекар! Сега съм бременна и с нетърпение чакам да грее слънцето и в нашия дом! На всякъде съм писала и съм казвала дори да нямахме положителен резултат сега ние пак щяхме да продалжиме при него поради факта, че винаги е бил съпречастен, внимателен и отзевчив на дори и най тъпите ми въпроси. Успех ти желая от все сърце Simple Smile

Благодаря!

# 278
Здравейте, Galita Asenova 625328! Правилно сте се насочили към Бахчеджи и специално към др.Карликая. Нормално е да се притеснявате от процедурата- страх от неизвестното. Но ви уверявам, че когато се срещнете с доктора и екипа, а и атмосферата в самата клиника, ще се почувствате в сигурни ръце. Ние през целият период на лечение останахме в Истанбул, така се срещнахме и с доста други двойки, също пациенти на др.Карликая. Това ми даде възможност за реална преценка на нещата, повярвайте ми аз и всички други момичета усещахме, че сме на правилното място и при правилния лекар. Сега като пиша така, знам, че отново ще скочат с обвинения за пиар на доктора, но това е най-малката ми грижа. Аз споделям моят личен опит, мнение, чувства, споделям и щастието си. Винаги ще съм благодарна на този човек.

# 279
Здравейте момичета, надявам се, че сте добре! Предстои ми трансфер скоро и бих ви била много благодарна ако ми дадете информация за автобусите София-Истанбул-коя фирма ползвате, сайт от който си купувате билети, от къде тръгват от София и къде спират в Истанбул? Ще бъда сама (със сестра ми, ама тя хич не е е ориентирана 😄🤷♀) и за първи път с автобус и ми се иска да съм възможно най-добре подготвена! Благодаря 😊

# 280
Емичка,  пускам ви темата за туризъм в Истанбул
 https://m.bg-mamma.com/?topic=1255400
Много са услужливи съфорумците и са ми помагали доста. Мисля, че има инфо страница, две назад и за HES кода, но ако питате няма да ви се сърдят ☺.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 23:32 от Кris_80

# 281
Блгодаря ти, Крис!
Емичка,  пускам ви темата за туризъм в Истанбул
 https://m.bg-mamma.com/?topic=1255400
Много са услужливи съфорумците и са ми помагали доста. Мисля, че има имфо страница, две назад и за HES кода, но ако питате няма да ви се сърдят ☺.

# 282
Аз също съм пациентка на тази клиника и д-р Карлъкая. Никакъв индивидуален подход не приложиха при мен. Рутинен преглед като в България, нищо не ми преведе преводачката от това, което коментираха и се смееха с доктора и другите още 2 сестри... Задавах въпроси, не получих отговор... Да не говорим, че никакви условия няма в клиниката след дългия път да се хигиенизираш малко - едни общи тоалетни без помощен душ... Докторът щеше да излезе в отпуск, а ме излъга, че трябвало да се чака, за отпуската разбрах случайно... Нищо не коментира с мен, никакъв индивидуален план не предложи... С други думи - като в България. Успехите навсякъде са въпрос на късмет и психика.... Да, и на професионализма на доктора, но нищо различно не видях. Да не говорим, че на основни въпроси не ми беше преведено какво каза Карлъкая. Пожелавам успех на всички момичета, защото това е тежък път, но аз не продължих там, отказах се. Много пациенти, прилича ми като във всяка друга клиника - работа на конвейр... Късмет на всички момичета! Дано намерим нашия доктор, при който да успеем в тази житейска битка! ❤️

# 283
Автобуси "HUNTUR" използвам аз.Големи,удобни,пътуват вечер и цената е доста по-евтина от автобуси "Метро"

Здравейте момичета, надявам се, че сте добре! Предстои ми трансфер скоро и бих ви била много благодарна ако ми дадете информация за автобусите София-Истанбул-коя фирма ползвате, сайт от който си купувате билети, от къде тръгват от София и къде спират в Истанбул? Ще бъда сама (със сестра ми, ама тя хич не е е ориентирана 😄🤷♀) и за първи път с автобус и ми се иска да съм възможно най-добре подготвена! Благодаря 😊

# 284
Аз винаги съм ползвала автобусите на Метро, по-луксозни и комфортни са ми, тогава цената беше около 50 лв, сега не знам колко е. Но това беше преди 1.5 година, от тогава не знам как са се променили нещата. Имаха вечерен автобус в 11,можеше веднага сутринта да се отиде в клиниката. Макар че аз предпочитам да пътувам през деня, да си спя в хотел, и на сутринта да отида в клиниката след като съм си се наспала. С годините вече предпочитам комфорта, преди всякакви фокуси правех, но вече ми тежи.
Автобуса спира на голямата автогара в Истанбул, трябва да се слезе на абсолютно последната спирка, на перона горе, от там метро до спирка Йеникапъ. И Йеникапъ се хваща метро в посока Хаджиосман. Йеникапъ е един вид разпределителна станция, от там минават 3 метро линии. Едната е тази, от която идвате от автогарата, другата се казва Мармарай, тя е тази която отива в азиатската част, и тртата е тази която ти трябва, в посока Хаджиосман, M2 мисля се казва. Качвате се на нея, и слизате на спирка Османбей, от към страната на улица Румели. От там ако искате, по-късно ще ти обясня как да стигнете до клиниката, а също и за HES кода.
Автобуса се хваща от автогара Сердика, точно срещу Централна ЖП гара е.

Общи условия

Активация на акаунт