Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 779
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Ще ви го поискат със сигурност.На нас лично ни го поискаха на 2рия преглед,по време на стимулацията.
Здравейте момичета, и аз имам един организационен въпрос.
Знам, че се изисква свидетелсвто за граждански брак за инвитро в Турция и тъй като ние нямаме, въпросът ми е на кой етап трява да се представи - преди подписване на договор, преди стимулация, преди трансфер, за да знаем кога да ходим да се разписваме в общината. Нещо трябва ли след това да се превежда/легализира или го показваме в оригинал? Благодаря предварително за насоките!

# 316
Джорджия, на мен доктора преди 2 седмици като го питах ми отговори, че мога да се ваксинирам. По-добре го попитай може при всеки да е различно.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 00:26 от eferia

# 317
През Капитан Андреево последно не взимаха теста, сравниха с фактурата и ми го върнаха, не помня печат сложиха ли. Интересно ми е другото, обратното. Ако теста е правен в Турция, може ли да влезеш в България, и в рамките на 72 часа да влезеш в Турция със същия тест.

Може Simple Smile Ние така направихме. Ако на българската граница решат да ти вземат теста, казваш, трябва ми и те си правят копие.
Ние много пътувахме, единия път с ПСР тест минахме границата на Турция, България и пак Турция. На последната граница ни оставаха 10 мин до изтичане на теста, но пак ни пуснаха. Не сме имали никакви проблеми.
Важно уточнение е, че тестът е валиден 72 от часа на правене на изследването, не от вземането на резултата.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 07:49 от rossitaa

# 318
момичета нахравихме си почти всичко от изследванията и имам един въпрос на английски или турски трябва да са имената на хормоните..чакам си резултата за рубеола ако нямам антитела,какво следва?искам да си пусна и тромбофилиите преди да отида там макар ,че ги няма в списъка.Пуснахме хормони,щитовидната,цитомназка,рубеола,хепатити,спин  за бахчеджи става въпрос

# 319
Здравейте! Лили, достатъчно е да са на английски, няма нужда да са на турски. Може да си пуснете тромбофилните тестове преди да идете, но и да ги нямате на първичният преглед не е фатално, защото ако докторът поска допълнителни изследвания, можете да ги  направите като се върнете в България.

# 320
Винаги в Бахчеджи съм давала всичко на български без превод.

# 321
благодаря момичета!

# 322
И на мен не ми се е налагало да ги превеждаме на турски или на английски, всички изследвания си бяха на български включително и гражданския брак. Вземаха само копие от тях.

# 323
те като цяло изследванията не са на Български . Имената на изследваното са на англ

# 324
Кris_80, не, не ми го взеха PCR-a, само им го показах. Аз имах две копия за всеки случай, но не се наложи.

Относно ваксините - аз си сложих пъвата доза и искам да започнем процедурата в месеца след втората и доктор Карликая одобри, каза, че е разумно да се ваксинираме. Не е искал отлагане няколко месеца след това.

# 325
Здравейте,момичета! Искам да ви питам малко по различен въпрос относно ваксинирането.
Има ли някоя от вас,която да се е ваксинирала или която да го е обсъдила с доктора,на какво мнение е той по този въпрос?!
Защото днес ходихме да си пуснем антитела с мъжа ми и излезе,че не сме го карали. Протеснявам се да не го хвана,точно когато смятам да тръгвам за трансфера.
Извинявам се ако сте го обсъждали преди това.

Аз се ваксинирах. Д-р Карликая ме посъветва! Каза: три дни преди или след пункция, също така три дни преди или след трансфер.

# 326
Честит празник, дами! Simple Smile

# 327
Честит 8 март мили жени бъдете все усмихнати,обичани и да ви се сбъднат всички мечти Simple Smile

# 328
Честит празник,скъпи момичета. На този празник аз винагинсъм тъжна,но с вяра и надежда за следващата,че ще бъда майка!
Пожелавам на всички ви,на другия 8-ми март да сте майки!

# 329
Честит празник на празнуващите!

И аз като djordjiq1 се чуствам...
Омръзна ми в годините да слушам и гледам,  че е ден на майката и ми омръзна да обяснявам,  че ден на жената, а не на жената-майка.... с годините спрях да се обяснявам, че ме гледат със съжаление вече , че не съм майка.
Ама кот такова....

Общи условия

Активация на акаунт