Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 645
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Резултата ви не е лош според мен , за 4 дни се е утроил нали така ? Мислете позитивно , говорете на бебето , молете се и ще очакваме хубавите новини 🤗 
Здравейте момичета отново съм аз, днес резултата е 181.87, Хафизе нещо ми спомена че с една седмица по бавно се развиват нещата, каза ми в петък да пусна нов тест, също така да не се притеснявам защото понякога имплантацията е по-късно и по-бавно, другото което ми каза е след 10 дни да отида на преглед за, да се види сакчето и да сме спокойни.. Благодаря че ми обръщате внимание и ми помагате, вие сте като едно успокоително! Heart

# 541
Здравейте Zasheva, незнам дали ще ви успокои това но и моето ЧХГ много бавно растеше първият ми резултат беше около 90 и аз много бях се притеснила но ето имаме живо здраво прекрасно момиченце. От сърце ви пожелавам и на вас...

# 542
Много ти благодаря.. Наистина ме успокояваш, вярвам че всичко ще бъде наред и всеки ден му говоря.. Наистина ти благодаря че сподели, защото много се бях притеснила че никой няма с подобен на моя случай Kissing Heart
Здравейте Zasheva, незнам дали ще ви успокои това но и моето ЧХГ много бавно растеше първият ми резултат беше около 90 и аз много бях се притеснила но ето имаме живо здраво прекрасно момиченце. От сърце ви пожелавам и на вас...

# 543
Много ти благодаря.. Наистина ме успокояваш, вярвам че всичко ще бъде наред и всеки ден му говоря.. Наистина ти благодаря че сподели, защото много се бях притеснила че никой няма с подобен на моя случай Kissing Heart

Според мен много е важно да мислиш позитивно. В това отношение Хафизе и Нигер бяха толкова мили и ме успокояваха. Много съм ги притеснявала и аз. Няма думи с които да им се отблагодаря на тях на др Карлъкая и на целия им екип. Вярвам че и при вас ще е така. Успеххх.

# 544
Наистина момичетата и като цяло екипът на клиниката са невероятни.. И на мен Хафизе много добре ми влияе на нервната система, успява да ме успокои без значение каква тъпотия съм си вкарала в главата.. Flowers Four Leaf Clover

Според мен много е важно да мислиш позитивно. В това отношение Хафизе и Нигер бяха толкова мили и ме успокояваха. Много съм ги притеснявала и аз. Няма думи с които да им се отблагодаря на тях на др Карлъкая и на целия им екип. Вярвам че и при вас ще е така. Успеххх.

# 545
Здравейте момичета, днес отново пусках чхг и стойностите много ме притесняват в понеделник беше 181.87 а днес е 231.43..Толкова много съм се отчаяла и не знам какво да правя.. Хафизе каза че е важно че расте, но аз наистина много се притеснявам..

# 546
Здравейте момичета, днес отново пусках чхг и стойностите много ме притесняват в понеделник беше 181.87 а днес е 231.43..Толкова много съм се отчаяла и не знам какво да правя.. Хафизе каза че е важно че расте, но аз наистина много се притеснявам..
В една и съща лаборатория ли е пускано?

# 547
VDimitrova 111, да в една и съща лаборатория ги пускам още от самото начало, в Рамус

# 548
Довери се на Хафизе и си почивай 🥰 Успех 🍀

# 549
Благодаря ти.. Вярвам и но притеснението си идва от вътре.. Сега наистина ще си почивам и ще се моля всичко да бъде наред Flowers Four Leaf Clover
Довери се на Хафизе и си почивай 🥰 Успех 🍀

# 550
  • София
Zasheva, аз не съм с добри впечатления от Рамус. Бих пуснала в Цибалаб или Бодимед. Дано това да е причината.

# 551
Zasheva, аз не съм с добри впечатления от Рамус. Бих пуснала в Цибалаб или Бодимед. Дано това да е причината.
При нас в Сливен има само Рамус, Бодилаб и Лина

# 552
Успокой се,то това чхг не е математика Hug дишай спокойно,почивай си,релаксирай си и се довери на доктора.Според мен всичко е наред,мисли позитивно Heart за да аи по-спокойна пусни още едно чхг след 5 дена да речем,ейййй така го пусни,колкото да видиш,че е пораснало.
При нас в Сливен има само Рамус, Бодилаб и Лина

# 553
qwerty9000 Благодаря ти за милите думи, наистина съм решила да го проследя още веднъж, просто за първи път виждам тези заветни стойности над нулата, и може би заради това се паникьосвам и изчитайки всички теми тук в сайта, че трябва да се удвоява и направо ми се до рева, но наистина ще си почивам и каквото Бог е решил да се случи, следя се и като цяло нямам нито болки нито кървене, така че наистина се моля всичко да бъде наред.. Успех и на теб Heart Flowers Four Leaf Clover

# 554
  • София
Бих пробвала и в някоя от тях за сравнение.
Стискам ти силно палци!

Общи условия

Активация на акаунт