Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 574
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Дали има промокод Парфимо в момента, въртя сайта и не намирам информация.

ONLINEPROMO11

SAVEBG7

# 1 036
Дали има промокод Парфимо в момента, въртя сайта и не намирам информация.
Въртете темата, в нея има информация!
Над 120лв ONLINEPROMO11 сваля 11лв.
Над 105 лв. - SAVEBG7 сваля 7 лв.

# 1 037
  • София
Уж я въртях, ама не го видях. Благодаря!

# 1 038
Всеки клиент има право да върне поръчка,
Връщането е едно, неполучаването на направена поръчка е друго. Във втория случай набутваш търговеца с две доставки и прецакваш усилията на куп хора по веригата.
Скоро ми се наложи да ползвам съпорта на Нотино и бяха толкова любезни, че ще ме гризе съвестта да ги ощетя за нещо.

И аз така виждам нещата. И като цяло ми чудно защо изобщо бих поръчала нещо, което след ден-два вече няма да искам.
Не става въпрос за искам-не искам,а за финикийски знаци.Не ме не е възможно човек да се откаже от прибързана поръчка Simple Smile
Аз честно казано освен заради 20-30 лв. разлика,леко се бях разколебала и заради обсъжданите срокове на продуктите,именно от този сайт в последните няколко страници.
Но така или иначе,първосигнално писах тук,но не ми се е случвало в живота да не си взема пратка ,и да съм некоректна,така че си чакам пратката,и дано дойде тия дни.
Весели празници на всички!

# 1 039
И ти си права, точно  в тази тема в последните страници се юрнаха да не си взимат поръчките.

# 1 040
То не е коректно и доставчикът да праща продукти с изтекла годност и да се цигани за връщането им. Не се притеснявайте толкова, че ще набутате онлайн търговците с две доставки, те акумулират огромни печалби покрай празниците.

# 1 041
  • София
Освен безплатна доставка Нотино има ли код?

# 1 042
# 1 043
Момичета пак да побутна ,някой купувал ли е парфюм от Arlen или
http://www.parfumsbg.com/shop/womans-parfums/montale-2/montale-c … 100ml-detail.html
или
https://www.perfume.bg/damski-parfyum-montale-candy-rose

# 1 044
То не е коректно и доставчикът да праща продукти с изтекла годност и да се цигани за връщането им. Не се притеснявайте толкова, че ще набутате онлайн търговците с две доставки, те акумулират огромни печалби покрай празниците.
Презумпция за вина и идеално оправдание за недотам коректно поведение.
Далече съм от мисълта, че търговците на парфюми ще умрат от глад, но ако броят на отказаните пратки нарасне с геометрична прогресия, тези загуби няма да се прехвърлят върху клетия търговец, а върху потребителите.
После ще има да се чудим откъде-накъде са се появили такси за наложен платеж.

# 1 045
Няма ли да е по-удобно актуалните кодове за отстъпки да бъдат в първия пост, там където са линковете към съответния онлайн магазин?

# 1 046
Кодовете не са постоянни.

# 1 047
Кодовете не са постоянни.

Може, но и не са за по ден-два.
На Парфимо тези кодове от много време ги чета. Да не ме разберете грешно, не ми е проблем да ги чета.

# 1 048
Няма ли да е по-удобно актуалните кодове за отстъпки да бъдат в първия пост, там където са линковете към съответния онлайн магазин?

събирайте нужната информация, актуализирайте я ежедневно и ще я качвам в първия пост

# 1 049
Всеки може да напише в Google "код за..." и да намери, предвид, че ги променят често

Общи условия

Активация на акаунт