Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 744
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 825
Получих днес Жадорчето, някой питаше. Благодаря на дамата, която сподели. Не е боди спрей или мъгла за коса, и аз бях започнала да се съмнявам Grinning Продукт, 75 мл., всичко изглежда наред.
Аз питах, защото имах съмнения, благодаря и супер значи! И аз чакам. Simple Smile

Цитат
На мен това ми изглежда като копиране-
Simple Smile Нарича се конкуренция. Никой не седи да ви дебне, има си софтуеъри, които обхождат и следят цените и сменят автоматично при зададени определени параметри на марджини.

# 826
Днес приключих парфюмната година, поне така се надявам. Получих последната пратка от Парфимо с жадорчето, запечатан продукт, парфюм Grinning. Не съм го отваряла, защото вчера взех тестер на Жадор Абсолю и на него се наслаждавам. Освен тях си взех мечтани от години Kenzo flower и Guerlain idylle, все изникваше нещо друго, както и womanity. За допълване на поръчките: Judith Leibner Night 3×10мл. сладурски шишенца, desigual you, stella edp. мини 7,5мл., Karl Lagerfeld Paris 21 (много ми е любопитен, но и той, както и останалите, чака) и дребна козметика и парфюмчета за подаръци Simple Smile. Повторих и поръчка на Aigner Etienne pour femme. Връщах един протекъл със счупен пулверизатор, но страшно ми хареса и не се отказах. От една дама взех Velvet Orchid и Girl of now shine. И дано съм се спряла вече, че и куче нямам, но имам 2 костенурки, та от тях ще получа доста подаръци Grinning

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 10:25 от effe

# 827
Аз съм задоволена ароматно и скоро не мисля да пазарувам. Ноември и декември ми бяха чудесни парфюмно богати. Търся си отливки в другата тема и нямам амбиции за никакви покупки на сляпо.

Разбира се ще ви следя трепетите тук, яко е Simple Smile

Козметика от парфимо съм купувала само очни линии (друга декоративна не ползвам)  - Artdeco ( поне 6-та поред, но от всякакви сайтове съм я купувала), Dior и Guerlain. Не знаех как се проверяват дати, имаше бачкод на продукта и кутията на Dior, а Guerlain само на кутията. Свърших двете, сега почнах L'art du trait и мисля е ок, много ми харесва.

# 828
  • София
Взех си последната поръчка от Парфимо. Доволна съм. Simple Smile Много бързи бяха и от Парфимо и от Спиди този път.

Скрит текст:

# 829
  • Sofia
 effe, може ли няколко думи за  Aigner Etienne pour femme, в другата тема, разбира се . Благодаря.

# 830
Честит черен пипер magicjo, много да те топли в предстоящите студени дни. Simple SmileSimple SmileSimple Smile Страхотен!

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 15:37 от Milen™

# 831
  • София
Много благодаря, Milen™! Simple Smile Наистина е такъв. Heart Eyes

# 832
  • София
Magicjo, честит CdG! Simple Smile Moже ли да споделиш от коя дата ти е поръчката от Парфимо? Аз направих поръчка на 11.12, експедирана е на 13.12, но нямам никакво движение по товарителницата 3 дни вече.

# 833
  • София
Благодаря, Klodilia! Flowers Rose На 10.12 направих поръчката. Вчера в късния слеобед се появи информация в сайта на Спиди, че пратката е тук. Днес след 12.30 ч. получих съобщение, че е в офиса за получаване. Спиди доставят пратки от склада до офисите по няколко пъти на ден вече, за да успеят с предаването на поръчките.

# 834
Момичета с Filorga Meso-Mask, моята е до 12.2022г (произведена 12.2019). Доволна.

# 835
Получих Скандал едп от dolce.bg чудесно опакован и с код излезе 111 лв за 80 мл. Всичко протече както обикновено с тях, наред ли е поръчката - не се обаждат. Поръчан в неделя, взет от Еконт днес.

Текстът на отговора от парфюми-шоп е писан все пак от рускиня, по тази причина даже е доста добър!

# 836
  • Sofia
Получих Скандал едп от dolce.bg чудесно опакован и с код излезе 111 лв за 80 мл. Всичко протече както обикновено с тях, наред ли е поръчката - не се обаждат. Поръчан в неделя, взет от Еконт днес.

Текстът на отговора от парфюми-шоп е писан все пак от рускиня, по тази причина даже е доста добър!
Извинявам се, но какъв е кодът за Долче?

# 837
Извинявам се, но какъв е кодът за Долче?
Важи само през уикенда - WEEKEND5 и сваля -5%.

И аз си го помислих. Simple Smile Комуникацията с нея е интересна, да, аз имах такава покай един Шанел. Simple Smile До последно не бях сигурна разбрали ли сме се. Simple Smile

# 838
Знам, че е рускиня, но това не е оправдание. Предполагам, че могат да си позволят да наемат някой, който знае български език достатъчно добре, за да осъществява комуникацията с клиентите разбираемо.

# 839
В случая не е неразбираемо. Иначе разбирам неприятното чувство, което всичко това ти създава.

Общи условия

Активация на акаунт