Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 603
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 915
  • Седмото небе
А това значи ли за вас, че парфюмите или сайтовете не са Ок? Кажете кои са ароматите, от къде са поръчвани? Нали темата е и за споделяне на опит, добре е да са ясни такива казуси. А и няма гаранция никаква, че същите неща няма да ви се случат и с парфюм/и купени от реални магазини. Там също могат да се срещнат некоректни практики. Или пък просто причините за тези (не)усещания да са други. Това е коментирано безброй пъти Wink
И за да съм по темата-три от четирите ми петъчно-съботни пратки от Парфимо трябва да “кацнат” със Спиди днес следобяд при мен. Но докато не дойдат и не ги проверя-не смея да се радвам. Ще видим също и с четвъртата пратка какво се случва, като всички са пуснати заедно и е в склада им, а ще получа само три...

# 916
Преди много години, когато в Дъглас /Бюти зона/  се предлагаше Шанел пред мен отвориха кашон с парфюми на Коко Мадмазел  и по средата имаше едно малко кашонче с 2 броя тестери. Нищо общо с тези които ги продават сега. Големи флакони /200 мл/ на които пише тестер и без капачки. При положение, че това са продукти за тест, не би трябвало да идват в опаковки като редовен парфюм.Наскоро в разговор с Нотино, една дама с която комуникацията ми е безкрайно приятна на въпроса ми, защо Нотино не продават тестери - отговора беше Парфюмните тестери са една необятна вселена на контрабандата, от която Нотино се разграничава......
И да не е спам, вчера получих 2 поръчки от Парфимо - едната с комплект Филорга за подарък, маската със срок 30.11.2021, серума с предстоящ януари, крема изтекъл август тази година. СЪВЕТВАМ ВИ "ЕВТИНИТЕ КОМПЛЕКТИ" НЕ ГИ КУПУВАЙТЕ! Филорга, дори и в срок, може да бъде, много,много опасна - от горчив личен опит! Втората поръчка шампоани и балсами, всичко добре опаковано и разбира се, не липсваше комплимент - старо червило  /за втори път/. Много рядко купувам козметика онлайн и си обещавам повече няма да се подвеждам под евтини оферти /разбира се, вината е само и единствено моя/.Иначе парфюми ще продължавам и през следващата година да купувам основно онлайн и Шанел разбира се, тук се правят наколенки на бранда, за мен не са това което бяха и определено ги слагам под знаменател с всички други.
За тази година приключих с подаръци за мен и от мен. С първите ще продължа много....... скоро Blush
Бъдете здрави и се пазете Simple Smile

# 917
Мен пък не ме е страх, ще поръчвам и ако има проблем, ще си търся правата, пък каквото сабя покаже. От Парфюми шоп имам няколко Шанел-а, всички са си супер. Само не бях доволна от мострите, които правят, много нескопосано, но това няма нищо общо с оригиналността на продуктите, които предлагат.
Колкото до усещане, вече никой не може да е сигурен...Аз имах проблем с обонянието, доста време вече мога да кажа, че усещам парфюми, но не всички...Изобщо това не би ми било критерий дали парфюма е оригинал или не. Даже се чудя какво да пръскам, тези, които не ги усещам грам, няма смисъл да ги хабя...
Продукти с изтекъл срок или нещо съмнително бих опитала да върна или да получа някаква компенсация.

# 918
  • Бургас
@Милен цената на Шанел падна още малко
https://www.brasty.bg/chanel-les-exclusifs-de-chanel-bel-respiro … a-za-zheni-200-ml
Отделно ако човек има бонус 4 лв, и безплатна доставка
Сливче, за мен цялата колекция е много красива, но аз имам три "икони", които почитам на-много Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Coromandel , Cuir de Russie и Sycomore
Милен, имаме съвпадение обожавам Cuir de Russie.Коромандел обаче ми е тегав.

# 919
  • Пловдив
А това значи ли за вас, че парфюмите или сайтовете не са Ок? Кажете кои са ароматите, от къде са поръчвани? Нали темата е и за споделяне на опит, добре е да са ясни такива казуси. А и няма гаранция никаква, че същите неща няма да ви се случат и с парфюм/и купени от реални магазини. Там също могат да се срещнат некоректни практики. Или пък просто причините за тези (не)усещания да са други. Това е коментирано безброй пъти Wink
И за да съм по темата-три от четирите ми петъчно-съботни пратки от Парфимо трябва да “кацнат” със Спиди днес следобяд при мен. Но докато не дойдат и не ги проверя-не смея да се радвам. Ще видим също и с четвъртата пратка какво се случва, като всички са пуснати заедно и е в склада им, а ще получа само три...
Да, да...и аз споделям мнение.
Единият е от акцията на Нотино май беше Номад+несесера, а вторият от Старкопр Бушерон серпент.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 12:09 от mystic woman

# 920
Аз не познавам аромата, но сайта е добър. Имам парфюм от Брасти и нямам забележки!
Освен това Брасти го има официално в онлайн офертите във Фрагрантика. Преди беше Нотино.

# 921
  • София
Milen™, присъединявам се и аз със снимков материал! Simple Smile
Ето го мейл с потвърждение, винаги след него има обаждане на следващият ден, поне с опита ми до тук над 3 поръчки от сайта:
Скрит текст:
Ето и аз какво получих, като за нищо на света няма да задоволявам нечие любопитство и да си разопаковам подаръка за Коледа!
Скрит текст:

# 922
Някой има ли представа дали магазинът на ул. Париж работи?
Работи с пълна сила!

# 923
  • BG-DE
Благодаря 🌹

# 924
Поредна успешна покупка от Парфюми шоп- тестери на Шанел и Амуаж, и двата с перфектно качество.

# 925
kopche, май си търсиш причина да разопаковаш подаръка Joy

# 926
Умрях от яд! Angel nova е бил отново наличен в Парфимо и аз съм го изпуснала!

# 927
  • София
kopche, май си търсиш причина да разопаковаш подаръка Joy
Признавам си, че съм доста изкушена да му посегна! Laughing
Само да уточня, че това е единственият парфюм в целият ми живот, от който повтарям и държа 3та поредна опаковка!  Първите две ми бяха от размяна от форума в 100мл формат. Този ми е само мой, мооййй! Heart Eyes

# 928
И аз имам от по-рано поръчка на Шанел от parfumi-shop Габриел Есенс ,перфектен и оригинален ,както и червило на Шанел тестер, в годност е.

# 929
Похвалвам Парфимо! Още вчера им писах за комплектите на Filorga и днес ми върнаха имейл да ги върна за тяхна сметка. Както и предполагах, отново бяха коректни. На всеки търговец може да се случи подобна грешка, но е важно и как ще отреагира след това.
Вчера май пропуснах да спомена, че останала декоративна козметика от поръчката ми си беше ок.

Общи условия

Активация на акаунт