Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 584
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 945
  • Sofia
The Catcher in the Rye аз вчера поръчах от момчето и днес си получих парфюма. Пишеше, че е без опаковка, но ми го донесе в тестерска кутия.

# 946
Пишеше, че е без опаковка, но ми го донесе в тестерска кутия.
Без опаковка означава, че парфюмът не е продукт в оригинална опаковка. Обикновено на 99% пристигат в тестерска кутия.

# 947
  • Седмото небе
Поръчките от Парфимо ми дойдоха, ама не съвсем. От общо пуснати четири една след друга, днес получих съобщение за доставка на три, а куриера ми донесе две. Другите две били... някъде из складовете из София Joy Топката сега е в куриерите и чакам да ми върнат обаждане кога ще мога да си получа другата част от нещата.
Определено пазаруването от международни сайтове покрай ЧП и близките празници може да е съпроводено с доста забавяне и негативи Close Определено за следващи поръчки на парфюми специално ще се ориентирам към проверени местни онлайн търговци.

# 948
  • Плевен
Благодаря за сърдечния прием 🌸
kopche, помня размените и се надявам, че пак ще има 🤗
densi, не съм писала, но не съм спирала да чета и винаги ти търся мнението относно парфюми и гримове ❤
Парфюма Myrrh and tonka  го познавам и затова толкова го искам, но Делириум ми отказаха он-лайн продажба.

# 949
  • София

Мнение за цена и самия парфюм

# 950
Скрит текст:
Мнение за цена и самия парфюм
Да, но тук е 50 мл и е по-евтин: https://www.parfimo.bg/dolce-gabbana-the-one-for-men-eau-de-toil … tm_medium=product

# 951
  • by the sea
Поръчките от Парфимо ми дойдоха, ама не съвсем. От общо пуснати четири една след друга, днес получих съобщение за доставка на три, а куриера ми донесе две. Другите две били... някъде из складовете из София Joy Топката сега е в куриерите и чакам да ми върнат обаждане кога ще мога да си получа другата част от нещата.
Определено пазаруването от международни сайтове покрай ЧП и близките празници може да е съпроводено с доста забавяне и негативи Close Определено за следващи поръчки на парфюми специално ще се ориентирам към проверени местни онлайн търговци.

Скрит текст:
това ми напомни на моята поръчка от фешъндейс миналата година по това време, поръчах два комплекта бельо и в така в рамките на 4 дни получавах първо бикини, после сутиен и на 3тия ден пак бикини и накрая последния сутиен ( на работа Simple Smile )

# 952
Аз за по-бързо поръчах от Парфюмо до офис Speedy, но като проследявам пише само, че е в София.

# 953
  • София
За колко време се доставят/ предават поръчките от "момчето/Иво"? И мога ли да се доверя за един Монтал, който ми трябва бързо.

# 954
За колко време се доставят/ предават поръчките от "момчето/Иво"? И мога ли да се доверя за един Монтал, който ми трябва бързо.
Ако му звъннете сега или утре сутринта, ще дойде още утре по някое време, зависи в кой район сте, може и до обяд. Аз съм му звъняла и по-късно и пак е идвал в рамките на същия ден, но всеки път е различно, според графика и маршрута му. На втория въпрос - да.

# 955
  • Балчик
Знаете ли на Диор кодовете на колко години се повтарят? Имам много стар Жадор, който излиза, че е произведен през ноември 2020.
Новополученият от Парфимо е от февруари 2020.
Сигурно е реформулиран, но на първо помирисване са еднакви, макар и новият да не се е стоплил от студа още, преди малко го взех.

# 956
Виж в друг сайт, един от тия популярните дава грешки понякога или не е ъпдейтнато всичко. Беше ми дал и на мен код от бъдещето. В друг ми излезе по-реалистичен резултат. Но не помня кой точно беше,  checkfresh или друг...

# 957
А това значи ли за вас, че парфюмите или сайтовете не са Ок? Кажете кои са ароматите, от къде са поръчвани? Нали темата е и за споделяне на опит, добре е да са ясни такива казуси. А и няма гаранция никаква, че същите неща няма да ви се случат и с парфюм/и купени от реални магазини. Там също могат да се срещнат некоректни практики. Или пък просто причините за тези (не)усещания да са други. Това е коментирано безброй пъти Wink
И за да съм по темата-три от четирите ми петъчно-съботни пратки от Парфимо трябва да “кацнат” със Спиди днес следобяд при мен. Но докато не дойдат и не ги проверя-не смея да се радвам. Ще видим също и с четвъртата пратка какво се случва, като всички са пуснати заедно и е в склада им, а ще получа само три...
Да, да...и аз споделям мнение.
Единият е от акцията на Нотино май беше Номад+несесера, а вторият от Старкопр Бушерон серпент.
Това мнение все едно аз съм го писала, едно към едно и при мен.

# 958

Тъмно-червен надпис, купуван преди 2 години от сайта им, но не е тестер.

# 959
Дойде Fantomas-а от Парфимо, за под седмица май 😍😍😍
Klodilia, още една почерпка имаш от мен, след Oriza Legrand, и този е право в сърцето ми!

Общи условия

Активация на акаунт