Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 565
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 990
Кодове за Notino няма от седмица и нещо насам.
освен това в първия сайт е порфюм, а в нотино, където е  по - скъп е парфюмна вода...
А Вие как си превеждате самата Eau de Parfum?
Не ми отговаряйте, всъщност, ще помогна:

Здравейте💗
От днес има кодове в notino - 20% за Hugo Boss, Carolina Herrera, ароматни свещи и на Filorga код xmas4
Хубав ден Прекрасни💞

# 991
  • София
Мисля, че става дума за "изненадващите" кодове от -5% които са приложими към вече съществуващите отстъпки.

# 992
  • София
Мога ли дя върна поръчка от Парфимо? И дали ще ми направят проблем?
Оказа се, че нещата, които ми трябват,не ми трябват всичките, но мисля да я върна цялата, без да я отварям.

# 993
Notino имат много сладки комплекти на Vivian Gray на които има и 10% отстъпка. Как са продуктите? Струват ли си?

# 994
Може да се върне и само част от поръчка, защо не? Ако само част от нещата не ти трябват, но другите ги искаш...?

# 995
Някой поръчвал ли е Dior Sauvage от Старкоп ? Изглежда ми добре като цена 60 мл едп за 128 лв.
Мислите ли, че е ок ?

Като цяло цената за 60 мл. е добра там. Може да погледнете и тук: https://www.parfimo.bg/christian-dior-sauvage-eau-de-parfum-za-maje-60-ml/

А ако сте от София, мисля, че това е най-изгодно: 152лв. за 100мл. http://-spam292-/index.php?route=product/product&path=60_89& … 721&limit=100

Ехх,,, в тези моменти ме е много яд, че не съм от София.  Наистина е много изгоден.
Нямам и на кой да го поръчам в София Sad .

Варианта ми е само starkop в такъв случай.

Мога ли дя върна поръчка от Парфимо? И дали ще ми направят проблем?
Оказа се, че нещата, които ми трябват,не ми трябват всичките, но мисля да я върна цялата, без да я отварям.

Връщала съм  поръчка от Парфимо , не съм я отваряла, директно казах че няма да я взема.

# 996
Не разбрах точно какво се има предвид под взимане на част от продуктите от една поръчка. Първо трябва да вземете цялата пратка и да я платите, евентуално след това да попълните екземпляр за отказ от договор за покупко-продажба и да го приложите към продуктите, които искате да върнете във вида, в който са получени. На теория е така, но честно казано вече не помня как точно е описана процедурата в общите условия на Парфимо. Може би ще е най-лесно да им звъннете и да ги попитате, понякога и обикновена устна договорка е достатъчна. Grinning

# 997
  • София / Виена
Някой има ли идея дали има промокод за отстъпка или за безплатна доставка в Parfimo, че доста неща съм сложила в кошницата?

# 998
Над 120лв ONLINEPROMO11 сваля 11лв. Може да си разбиете поръчката на няколко ×120лв и да намалите кода за всяка от тях. Но ще имате доставка 4.50 за всяка и спестявате 6.50лв на поръчка

# 999
Аз съм страшно щастлива, защото чакам от parfumi-shop Dark Rebel Rider за изключително специален за мен човек! Дебна го отдавна и все го нямаше наличен никъде, снощи по нощите какво се присетих и пак реших да попрегледам - хоп, изненада! Дори до последно се съмнявах дали всъщност ще е наличен. Но още рано сутринта ми звънна медленното момичето и потвърди поръчката, беше изключително любезна. Поръчах и (ех, тези безплатни доставки Simple Smile) за баща ми Be Exceptional Gold, не познавам аромата, но се надявам да му хареса.

Трябваше ми и още един мъжки парфюм за подарък на млад човек и пак заложих на Montblanc Explorer, че не ми се мислеше и търсеше друго. Намерих го много изгоден в makeup.bg, дори беше 61 лв. и малко и не се замислих въобще, нищо, че е тестер. А безплатната доставка на Мейкъп, винаги е приятна опция и добре дошла..

И май приключих с парфюмите, които трябва да дойдат преди Коледа, за след това - не знам... Simple Smile))

# 1 000
  • София
Да, аз просто мисля да не я приема.

# 1 001
Филорга 20%.
Моля, ако скоро някой е поръчвал, да сподели срока на годност как е?

Върнете десетина страници назад, пространно писаха момичетата на тази тема..

Преди десетина дни получих два крема Филорга от Нотино произведени  март 2020г.
Аз писах за компектите Филорга от Парфимо с изтеклия срок. Два e-mail съм им изпратила, но отговор нямам.Все още тая надежда обаче, тъй като на друга съфорумка са уважили рекламацията.

# 1 002
Да споделя взех поръчката от Парфюмо/парфюм и маска/Мезо маската FILORGA е произведена ноември 2019г.  ако разчитам правилно кода, защото има повече букви и цифри BYSQ38QEV

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 13:47 от LOSHKA

# 1 003
Получих си поръчката от Парфимо. Както винаги всичко е точно.
Да похваля и парфюми шоп. Поръчах си от тях само една мостра на Elie Saab Le Parfum Essentiel. Веднага ми се обади едно много любезно момиче и днес вече е при мен. Сложили са ми и настолно календарче.
Самият парфюм обаче изобщо не ми хареса.
Добре, че не го поръчах на сляпо. Толкова ми ретро. Едно към едно с парфюм, който майка ми ползваше, когато бях малка.

# 1 004
Най-после дойде и последната ми поръчка от flaconi - MMM Jazz Club + два комплимента. Забавиха се малко и превозвача също, но предстоят прзници и е разбираемо Simple Smile

С края на тази поръчка официално откривам сезона на покупките пролет - лято 2021г.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт