Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 584
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Получих си поръчката от Парфимо. Както винаги всичко е точно.
Да похваля и парфюми шоп. Поръчах си от тях само една мостра на Elie Saab Le Parfum Essentiel. Веднага ми се обади едно много любезно момиче и днес вече е при мен. Сложили са ми и настолно календарче.
Самият парфюм обаче изобщо не ми хареса.
Добре, че не го поръчах на сляпо. Толкова ми ретро. Едно към едно с парфюм, който майка ми ползваше, когато бях малка.
И аз си получиг пратката от Парфимо обаче.... Поръчана та мостричка беше в кашонче сигурно с големината на кашон за обувки второ нямах катова календар че....

# 1 006
  • 5 етаж в ляво
Филорга 20%.
Моля, ако скоро някой е поръчвал, да сподели срока на годност как е?

Върнете десетина страници назад, пространно писаха момичетата на тази тема..

Там се обсъждаше травел комплекта от Парфимо.
Тук питат за Нотино, стандартни разфасовки.

Здравейте, някой поръчвал ли е този парфюм от този сайт?
разликата в цената от тук и от Нотино е огромна, и това ме притеснява.
освен това в първия сайт е порфюм, а в нотино, където е  по - скъп е парфюмна вода...

Първият линк, от парфимо, е за тестер . Вторият линк е за редовен парфюм.
Eau de Parfum и парфюмна вода е едно и също.
Възможно ли е за една опаковка разликата в цената да е над 60,00лв?
по - скоро искам да знам, дали парфюмите от Парфимо дали са оригинални?

# 1 007
Моето календарче е от Парфюми шоп, не от Парфимо.

# 1 008
  • София
Моето календарче е от Парфюми шоп, не от Парфимо.
[/quote
Збърках точно от Парфюми шоп

# 1 009

С края на тази поръчка официално откривам сезона на покупките пролет - лято 2021
Милен, честит MMM! Да ти носи много хубави мигове и комплименти. Снимките ти винаги са изящни.

А заключението ти ме разсмя с глас  😇

SOTD: Fille en aiguille SL. Какво ще правя като свърши..... ценни последни мл-и Sad

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 14:35 от Фръц!

# 1 010

С края на тази поръчка официално откривам сезона на покупките пролет - лято 2021
Милен, честит MMM! Да ти носи много хубави мигове и комплименти. Снимките ти винаги са изящни.

А заключението ти ме разсмя с глас  😇

Фръц!-ко Simple Smile сърдечно ти благодаря! Simple Smile Ти се смееш, но истината е, че Nishane Ani , EtuiNoir и още няколко касоти все още ме чакат, но приключваме, пролетта чука на вратата и няма време за повече глезотии Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 011
Дай ще стискаме кълки още малко за Miller Harris. Имам надежда за ги намалят в нотино и да грабна Vetiver insolent  Wink

# 1 012
В Нотино има безплатна доставка на всичко.

# 1 013
Дай ще стискаме кълки още малко за Miller Harris. Имам надежда за ги намалят в нотино и да грабна Vetiver insolent  Wink
Ето и продължаваш да дразниш ..., не спираш!  Предлагам на пенсия да раздеим една бутилка ?Simple SmileSimple SmileSimple Smile https://www.sergelutens.com/eur/fille-en-aiguilles-100ml.html

Никакви кълки! Имам някакво силно предчувствие че скоро ще има niche20 в нотино, ако не скоро, то януари със сигурност Simple Smile и тогава за кратко ще открием лова Simple Smile

# 1 014
  • София
В Нотино има бщезплатна доставка на всичко.
Пак? Супер
Аз мисля д а пиша на Парфюм шоп и на мен д ами пратят календарче

# 1 015
Възможно ли е за една опаковка разликата в цената да е над 60,00лв?
по - скоро искам да знам, дали парфюмите от Парфимо дали са оригинални?

Прочетете първият пост, или поне последните страници. Парфимо се споменава на всяка страница.
Има и търсачка.

# 1 016
Милен, честити МММ! В твоя чест ще тествам и аз, днес ми дойде сетчето от feelunique! 🤗

# 1 017
Милен, честити МММ! В твоя чест ще тествам и аз, днес ми дойде сетчето от feelunique! 🤗
Скрит текст:
Ето го още един "дразнител", държи златото в ръцете си и се чуди откъде да започне с тестовете Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Благодаря! At the barbers  не съм го тествал, но по пирамидата усещам, че ще си допаднем много.

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 15:25 от Milen™

# 1 018
  • София
Имам съобщение от Спиди, че 5-те поръчки от Парфимо са в офиса им. Надявам се в понеделник да ги взема.
Поръчката от Flaconi, направена на 09 декември, все още е в склада на превозвача, като днес е курса за насам. Ако в дните 21-23 декември не е в офиса им, няма да мога да я взема скоро.

# 1 019
Превозвачите не ползват ли вътрешни спедиторски фирми при желание на клиента ?

Общи условия

Активация на акаунт