АПРИЛското ни злато радва се на циганското лято!

• 9 188
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък обожавам такова време, много ми харесва. След малко хващам Яна и тръгваме да обикаляме, защото не ми се седи на едно място. В дъжд или сняг ние сме навън Crazy

ра4е и аз си мечтая Яна да заспива вечерта и да се буди направо в 6 сутринта, ама няма Tired

Танина, честита годишнина  bouquet , честит празник на всички Grinning, и честито на месечниците Hug

Татяна, на нас преди време ни пропускаха памперсите през нощта, но с по-големия размер вече нямаме проблеми. А аз не съм виждала нощни пампи newsm78

Ренка, страшни методи прилагаш Joy

Zarka, къпането ни е най-любимото нещо, пада голям смях - ритане, въртене, цопане, и най-накрая в коритото остава само на дъното малко водица Laughing

а сминшчо къде отиде?

# 226
  • София
Сминсчо има гости - мама, тати и братче (който е голям симпатяга, но тя не си го дава) и затова липсва  Mr. Green
И на мен ми е криво в такова време  Confused Нуни, с дъждобран върху количката ли се разхождате?

Ние тази вечер сме на гости на майката на Ст и затова не ми е съвсем мрачно настроението. Милата, дошла си е 1 месец по-рано, защото се наложила спешна гинекологична операция. Пиша така, защото незнам какво точно й има, дано всичко е наред и вече да е здравичка  Praynig А преди гостито ще ходиме до Хиполенд, данооо има моята количка!

Момичета, като ходите по кафета или като имате вкъщи гости как опазвате малчовците от цигарения дим? Правите ли компромиси?

# 227
Данче, с дъждобран опаковам цялата количка, а аз съм с чадърче и така се мотаем Grinning Дано си намерите количката, а на майката на мъж ти   bouquet

А за цигарения дим Naughty. В нас никой не пуши и затова, когато имаме гости всички се съобразяват и пушат навън. В задимени кафета не я водя. Когато ходим някъде гледам да е за Не пушачи Grinning

# 228
Aз пуша, но в нас на терасата само или в кухнята където малката не седи.
По заведения сядам в салони а не пушачи е случвало се е в ресторанти да се пуши около нас , но е рядко.

# 229
Е, както винаги в празничните дни вали дъжд. Вярно ,че от сега това ни чака, но поне можеше да е през седмицата, а не сега когато хората са посемейно му.

# 230
  • София
Понеже ще ходим утре да си пазаруваме малко дрешки, та ако можете да ме светнете размери 28, 30, 32 ... на какви месеци и височини отговарят  Praynig

# 231
Танина, честита ви годишнина   bouquet, нека празнувате още много такива!

Аз не бих правила компромис като стане въпрос за пушенето. Ние сме непушачи и не обичам у дома да се пуши ( не че има кой де Mr. Green), виж ако сме на гости пушачи ( което още не сме правили) незнам как ще опазя малката. В такъв случай нищо не мога да кажа, защото не съм си у нас. По тукашните заведения проблем такъв нямам, ама като си дойдем на лято може и да се случи тук-там, или ще гледаме все навън да сядаме.

Зарка, а малката плува ли в тази кутия? Гледам има доста място.

# 232
Понеже ще ходим утре да си пазаруваме малко дрешки, та ако можете да ме светнете размери 28, 30, 32 ... на какви месеци и височини отговарят  Praynig

Това са размери за над 6 месеца, 30 и 32 са размери за 9-12 месеца. За сантиметри не знам точно, защото на различните фирми размерите се оказват различни. Най-добре пазарувай с малкия и налагай по него. Иво примерно е 72 см и в момента е за номер 26, но му слагам и номер 30 понякога (изглежда огромно, като го наложа до него, но всъщност не е). 28 мисля е 76 см, 30 - 80 см и 32 е 84 см, но това е ориентировъчно. Най-добре купувай големите номера направо, няма да сбъркаш. Те не са много по-големи, а просто са по-широки. С памперс се изпълват добре. Чорапи търси 3-ти номер.
Ако купуваш якета и зимни връхни дрехи, направо търси размери 30 и 32. Малки няма сми да взимаш. По-добре да подгъваш ръкави и крачоли, отколкото посред зима да ти се налага да купуваш нов набор якета и гащеризони.

Вкъщи не се пуши, а по заведения с цигарен дим избягвам да ходя по принцип. Мразя да ми миришат дрехите после. Зимно време ми е голям проблем да излизам, защото заведенията, в които действително има зали за непушачи, са рядкост.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 16:10 от юл4е

# 233
  • София
Ренка, 28 отговаря някъде на 68см, 30 на 72см, нещо такова! Но имай предвид, че има разлики между фирмите! Мати носи едно боди, на което пише 28 и му става, а едно друго 28 на друга фирма отдавна не му става!
Юлче, как бе - на Мати 30 му е точно, а е около 74 см!

# 234
  • София
Честит празник на всички! bg

Ей, пооочти проядохме!  newsm44  Мале, кво е лошо да не ти яде детето!

Вени, Юлче
, мерси за инфо-то! Аз направих ревизия на есенно-зимната колекция и се оказа, че трябва да взема само бодита, чорапогащници и чорапки. А като погледнах размерите и съвсем се обърках;  освен тези които са на месеци или височина, има и S,M..., а и 1,2...  Имаме 3 еднакви на големина панталона с 3 различни размера- 28, 48 и 68  #Crazy newsm78

А в нашия квартал няма кафета, които реално да са за непушачи. И какво ще правя зимата като и шофьор не съм и никъде няма да мога да отида newsm78 Трябва и аз като Нуни и Мимка да се стегна да уча, ама малкия няма да иска да стои вкъщи сигурно.

# 235
Разузнаването иде да докладва  Mr. Green... днес бяхме в Хиполенд.

Значи чувствата ми са доста смесени. Може би най-голямо разнообразие имаше от играчки. Имаше също доста столчета за кола, за хранене и кошарки и колички от различни марки - от кангару до чико, така че човек може да види на живо и да прецени. Дрехите и спалното бельо обаче бяха с много по-малък избор и по-кофти качество. Имаше обувчици доста и друго не помня какво... В общи линии дрехите и обувките бяха повече за по-големи деца. Продавачките бяха тотално боси, според мен повечето за пръв път работят в детски магазин, и бяха много неорганизирани. Иначе любезни, ако ги потероризираш малко ще ти свършат работа, ама трябва ти да ги подсетиш как   Rolling Eyes

В общи линни си струва да се иде веднъж според мен, за да прецени човек дали му допада. Иначе цените бяха като в "Пинокио" например.

В самия мол обаче има доста детски магазини, има за обувчици КиК, за дрешки... не е само Хиполенд-а.

Ние се сдобихме със столче, както си бях решила взехме на Чико, много е удобно с доста екстри, пък и аз ще го ползвам да я държа в него доста докато сме в кухнята (в проходилка няма да я слагам, кошарка за игра нямаме също и така... понеже е теракот и зимата няма как да я сложа да се търкаля там). Столчето е здраво, красиво и доста по-удобно ми се видя от Чиполино и Бертони примерно, защото облегалката и поствката на краката се нагласят независимо от седалката (като на лятна количка, ако се сещате) а на другите марки се накланя цялото нещо под ъгъл, но си остава детето сгънато в кръста все е дно е седнало - не знам дали обясних като хората  newsm78

За пушенето - в никакъв случай не позволявам детето ми да диша дим. Нито пък у нас се пуши, дори родителите ми - пушачи - у тях пушат на балкона. Доказано е, че вредните молекули от цигарения дим полепват по дрехи, килими, тапети и  всичко, и дори след едно пушене остават седмици там, камо ли ако някой пуши често вътре...

# 236
Аз съм безкомпромисна с цигарения дим Naughty
Не пуша от година и половина и когато около мен се пуши ми е определено неприятно,а камоли и бебо да е в стая с цигари Stop

# 237
Вкарах си таралеж в гащите Joy Купих на Яна една играчка, като пиано, с клавиши и най-различни животни, който издават звуци. Сега в нас лудницата е пълна. Тя тупа с ръце отгоре и пищи от радост като свири. А на мен ми се наду главата, но съм я оставила да си играе Crazy

Навън съвсем захладня. Даже сложих Яна вече в торбата - много е удабна, пълна с гъши пух, на тсм е и много предпазва от студ и вятър.

Ани, честито столче. Със здраве да си го ползвате Grinning Аз като съм в кухнята я слагам на шезлонга и върху масата - обожава да си седи там и да наблюдава как майка й прави "кулинарни чудеса" Joy Иначе за игра си имаме един надуваем детски център. Той е за малко по-големи дечица, които могат сами да седят, но на Яна й харесва и там също си лежи и си играе.

# 238
Едно бързо "здравейте" и от мен!
Честито на всички месечинчета! На всички зъбчета! Hug
Танинче, желая ви много да се обичкате!!!!!!!! Hug
Нуни, тук съм слънце, и ние също сме само на кърма, Данчето ти е обяснила - до средата на октомври ще съм така, ще пиша по-малко, защото освен, че си имам гости, ами ще върша работата и на тати и моята, че той ще прави основен ремонт на хола, а аз съм при мама...едно ми е криво такова Rolling Eyes

За капак от 2 дни бебо е с хрема, трудно му е да суче, гърдите се пълнят и само текат... Rolling Eyes

Ние също сме към плешковците - ето снимки - и специално за данчето с братчето ми, което вчера стана на 18, малко със закъснение ама да ви почерпя Mr. Green

http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1257337
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1257334

Цунки на всички!  bouquet

# 239

Вени, Юлче
, мерси за инфо-то! Аз направих ревизия на есенно-зимната колекция и се оказа, че трябва да взема само бодита, чорапогащници и чорапки. А като погледнах размерите и съвсем се обърках;  освен тези които са на месеци или височина, има и S,M..., а и 1,2...  Имаме 3 еднакви на големина панталона с 3 различни размера- 28, 48 и 68  #Crazy newsm78

28 си е размер 28, който отговаря на незнамсиколко см, а 68 означава ръст 68 см. 48 идея нямам какво е. Вени, моето боди номер 30 е от Вис Виталис в Пловдив и е малко голямшко, но само малко. Там ми обясниха, че 30 и 32 номер са размери за 9-12 месеца и отговаряли на толкова сантиметри. Е, като го облякох вкъщи не се оказа точно така, както и ти си забелязала вече  Mr. Green

Да не остана и аз по-назад, ще се хваля с нашия Лазунек-пълзунек (ето какво ви чака, като почне да лази и няма спиране, докато не се кюсне в стената):
http://snimka.bg/album.php?album_id=64640

Общи условия

Активация на акаунт