АПРИЛското ни злато радва се на циганското лято!

• 9 207
  • 297
  •   1
Отговори
# 195

Деич, каква каша даваш?

И Хера родила  Shocked Браво, браво, браво! Какво е бебчето? Отивам да чета подробности![/i][/color]

Давам всякаква каша вече аз,даже и с глутен  Grinning започнах със бананова на Слънчо  Grinning

Хера има момче -Слави,днес и се обаждах добре са двамката  Grinning те са я готвили за секцио ама бебо изпреварил  Laughing

Честит 5-ти месец на АНЖЕЛА  Hug

Раче видях ви зъбчетата  Laughing много са сладки,честито и на всички озъбили се вече  Hug

Иии нашето зетче /само незнам искате ли ни  Blush за снаха де/ има зъб айде и на вас честито и бързо да се излекувате  Hug  Heart Eyes

# 196
Бютиии,честито зъбче Hug
А имаше ли някакъв признък ,че ще вади зъбче newsm78

# 197
Бяхме до педито. Веднага ни изпрати на очен и хайде пак запушено слъзно каналче. Хайде пак капки и мехлеми. Sad

# 198
  • София
Честит 5-ти месец на Анжелка и другите месечковци!
Честито на всичките ни зъбчовци и дано скоро и ние да се отчетем!
И честита радостчица на Хера!

Мале, кога и ние си честитяхме хлапчовците, кога чухнаха някои половин годинка вече...

Хайде да взема да ви се пооплача.  Cry След едноседмични проучвания установих, че пюре без картофи в него не ядем  #Crazy Ама кво ли друго да очаквам, като цяла бременност все картофи тъпчех.  Rolling Eyes  И не харесва купени пюрета - знаех си, че господ ще ме накаже, за дето се присмивах на майка ми, че прекалява с домакинстването. Е, сега ще има да си седя в кухнята и да бъркам манджи и пюрета, ама така е, който много знае да се присмива... Cry   И най лошото - иска да яде само с лъжичка; няма цици, шишета, чаши, вече нищо друго не ще. Няма смисъл да ви обяснявам как се яде 200 мл. мляко с лъжичка... cry

Цвети, какво столче си взехте? Аз си харесах ето това: http://www.family-bg.com/catalog/images/06_063688_87.jpg Някой знае ли, дали му се маха таблата, че това ми е важно?

# 199
Ренка-взех си най-простия модел като държах единствено да се маха таблата.Взех някакъв на Чиполино без пеещи джаджафки Naughtyи т.н
А щом твоят хубостник не желае да сучи,мучи и т.н,защо не се опиташ да го научиш да пие от чаша.Не е сложно.Държиш я леко наклонена ,така че почти да лочи.Поне ще ти е по-удобно,а и на него newsm78
Столчето ,което си харесала би трябвало да е с махаща се табла  имайки се предвид колко ще струва NaughtyНо не се движи-това ми прави впечатление newsm78Няма колелца Thinking
На мен не ми се даваха двеста лева за столче,при положение че ще прекарва в него максимум 15 минути....
Да ви се похваля ,че май сефте Хрис спи сам час и половина.РекордддддSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 200
Здравейте,

4естито на месе4ковците и zа zъб4ета, много вzеха да иzбиват, и аz проверявам всяка сутрин  Mr. Green

Мерси zа комплиментите zа Миленка, много се смяхме в4ера, а най големия майтап е 4е вси4ко стана след като другите бебета бяха zаминали ве4е  Joy  Срамежливи сме  Wink

Днес открих нова zанимавка zа малката, слагам я в Шеzлонга пред огледалото и тя си прави гримаси  Mr. Green

Цветенце, и ние така, на zад и в кръг се движим, но има напредък, дупето много го вдига като е по корем. В4ера като се събрахме с другите бебета, 2 от които са родени пеz март, майките каzаха 4е техните оЩе не го правили  Thinking

# 201
Цвети, какво столче си взехте? Аз си харесах ето това: http://www.family-bg.com/catalog/images/06_063688_87.jpg Някой знае ли, дали му се маха таблата, че това ми е важно?
Ренка, добър вкус! Peace Точно това е моята мечта! Hug

# 202
Бяхме до педито. Веднага ни изпрати на очен и хайде пак запушено слъзно каналче. Хайде пак капки и мехлеми. Sad
О, съжалявам! Дано Спарки бързо се оправи! Hug  аз на Спасчовците тъй им викам

# 203
  • София
Вени пълзи все по-експертно, но на нея ако лежи играчка в ръка никой не и дава вече от много време Laughing всичко се слага на стратегическо разстояние, в произволна посока, та да трябва да се придвижва и завива при това. Понякога си падаме от смях с какви сложни маневри стига до нещата.
И какво излиза, че като правя така и се почва един жален, скимтящ рев си е чисто изнудване, така лии  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms А ме обвиняват в терор  Mr. Green майка ми вече категорично мрази Форума  Mr. Green

Бюти, честито зъбе!   bouquet

Ренка, маха се табличката на това столче на Чико!

# 204

"Си е таковало таковата това пълзене!" hahaha
Това е физиономията след няколко минутно заораване на нос в леглото и пъшкане, защото по-скоро се придвижва като гъсеничка...
Joy

# 205
# 206
Честито на Анжелка за 5-я месец  bouquet!

Честито и на всички озъбили се, много станахте брееей. Ние нямаме признаци скорошни ми се струва.

Еее и Хера се обебила най-сетне, да и е честит малчо  bouquet!

Чайче, много ви е хубав момъка, с тез сините очи направо ми стопи сърцето.

# 207
  • София
Чаената днес е на тема фотография, ама и моделът й е много готин.... Laughing
Ми, Цвети, освен лигичките, друго май нямаше като знак за зъбче!
Ааааа, искаме ви, искаме ви, Дея! bowuu

# 208
...всичко се слага на стратегическо разстояние, в произволна посока, та да трябва да се придвижва и завива при това...
И какво излиза, че като правя така и се почва един жален, скимтящ рев си е чисто изнудване, така лии  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms А ме обвиняват в терор ...

Аз съм явно безжалостна майка-талибанка  Mr. Green непрекъснато измислям нови начини за тероризъм  Mr. Green но като гледам, на малката добре и се отразяват  Peace

# 209
Честито зъбче на зетя на Дея!  bouquet Mr. Green
Чаена, голям пич е Тонката Peace.Ама що не ги намаляш малко тези снимки, че много място заемат newsm78
Ние след малко заминаваме с нашите на тяхната вила, че таткото ни е командировка на Златните за 3 дена и не ми се кукува тук сама, а и вероятно града ще опустее покрай тези празници.
Цвети, и Преското така се върти в кръг, умора няма това дете.Резултатът е зачервена от забиване в леглото муцунка и много източени лиги Mr. Green
И аз го проверявам постоянно за зъби, ама за сега няма никакви признаци.

Общи условия

Активация на акаунт