АПРИЛското ни злато радва се на циганското лято!

• 9 207
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Добър ден и от нас!
Лелее, Скарлет, какви къдрици имате. Май вие печелите конкурса за дългокосците!
Честито на празнуващите месечковци!  bouquet
Ние от сутринта добре, но сега като се събуди долния клепач на дясното око му е подут. Днес ще заминаваме извън града и за да съм спокойна ще го заведа при педи да го види. Капнах иначе една капка кърма, пък да видим.
Хайде, приятно!!!!!

# 181
Ха честито на зъбатите бебоци! tooth
Да внимават като цокат, за да не минат бързо-бързо на силиконови гърди! Joy

Честито на месечковците и месечинките! Хайде, някои скоро на по половин годинка ще ставаме! Hug

Скивайте нашичкият колко е готин като се къпе!

# 182
О, аз тази съм я пуснала в подпис....
чакайте друга, как лапа пюре:

# 183
Привет и от нас!
Честит 5-ти месец на Анжела!  bouquet
Честити зъбчета и на зетя! Mr. Green
Честито съкровище на Хера!  bouquet

# 184
  • София
Всяко чудо за 2 дни - се оказа в нашия случай. След като вчера бяхме залепени един за друг, днес Емо започна да се заиграва сам в кошарката - дано все така да е  newsm17
Нуни и аз очаквах изпохапване, но за моя радост досега не ми е хапал гърдите докато суче. Но като се заиграем бърза да ми вкара пръста в устата и тогава здраво ме хапе. Обича да си чеше венците с моя пръст, нали мен ще ме боли като ме ухапе - тарикатче.

# 185
  • София
Данче, гледах я в магазин Дани, който е на спирката на трамвай номер 3 на Трета градска болница. Там има едно площадче с магазинчета, та там.

Аги, много пяна сте направили за къпането. Ние така царски не я къпем Сонята.
А пък тя сега си изяде пюренцето от тиква без едно петънце по лигавника. Май взе да посвиква с лъжичката. Или пък мойте буламачи не я кефят. От утре пак ще я мъча с домашно.

Аз пак да кажа- хайде да направим една среща докато го има циганското лято!!!!!

# 186
Здравейте!
Честити зъбчета на озъбените бебоци! tooth
Честит 5-ти месец на Анжелаbouquet
Честито бебче на Хера, да е живо и здраво!  bouquet
Черепахова, честито ви бойно кръщене, така ще е от тук нататък Wink
Бързо оздравяване на Давид Hug

Татянче, голяма любовчийка Миленка, много са сладки  Grinning

Чаена, много сладък Тони  bath1

Цвети, на моята беба галено става Лети от Скарлет или Бети от Елизабет, но аз все още не мога да свикна да й викам така Rolling Eyes

# 187
еми Мимка дано не става така ще го пазя, дано не е много палав Hug
честито на снахата  bouquet

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 14:43 от petia_p_p

# 188
Здравейте,
Ние днес се прибрахме със столче за хранене Mr. Green.Много съм доволна.Сега съм решила да го слагам в него докато готвя и да се виси при мен,че сам като е скучае.

Дея,аз не мисля,че след като си дала някакъв зеленчук означава ,че можеш да даваш смело всеки друг newsm78

Честито на месечковците и на вече озъбените бебета

И аз да питам...Усеща ли се нещо като се кърми озъбено бебе hahahaMr. Green

# 189
А сега се сетих да питам и още нещо newsm78
Моят Хрис все семъчи да пълзи,но се движи само в кръг и назад newsm78Има ли и други такива екземпляри?

# 190
Цвети, и Вили пълзи така, но най-вече назад.  hahaha Но то не е точно пълзене, а някакво изтласкване и приплъзване назад.

Какво бебче си има Хера?  Thinking Стана ми любопитно, а не можах да открия инфо. Embarassed

# 191
Вени пълзи все по-експертно, но на нея ако лежи играчка в ръка никой не и дава вече от много време Laughing всичко се слага на стратегическо разстояние, в произволна посока, та да трябва да се придвижва и завива при това. Понякога си падаме от смях с какви сложни маневри стига до нещата.

# 192

Какво бебче си има Хера?  Thinking Стана ми любопитно, а не можах да открия инфо. Embarassed

Има момченце
ето я темата:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128544.0

# 193
Мамо меца,ние прави стойка подобна на тази,която си побликувала на Вени hahaha
Много обича и от седнало положение да минава по корем hahaha

# 194
  • София
Такаааа, след изпълненията на Давид с хремата и кашлянето от сутринта, цял ден яде на 2 часа по 6-7 минути. Преди малко щеше да ми изяде крака и съвсем случайно ми гризна ръката и о, чудо....нещо ме одраска!Пипам аз...ами, да....зъбче отдолу!
И сега съм ей така  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт