АПРИЛското ни злато радва се на циганското лято!

• 9 221
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Ами ще измисля повод да дойдем до вас  Wink наблизко сте ни  Mr. Green ако обещаеш ,че ще ни заведеш по магазините бебешките  Mr. Green

[/color][/b]
намаш проблем,това е любимото ми занимание

ааа видях го и другото зъбче
утре мисля да пробвам каша+плод.пюре

newsm78 newsm78 май имам повод да дойда ХЕРА родила  Hug

# 166
добро утро момичета и аз да се похваля имаме две пробили зъбчета Hug, снощи нещо ме захапа и усетих че ме убоде те са от двете страни по малко но скоро ще се покажат Laughing

# 167
  • София
Петя, честити ви зъбчета!

Филипа, според мен можеш да заместиш ядене дори и с въведени 1 или 2 зеленчука. Просто количеството ще е повече. Преди 2 дена Соня изяде ооколо 70 гр. картофено пюре, вътре с АМ. после и направих мляко да си дояде, но тя не го погледна и си стоя сита 3 часа. Още са им малко стомахчетата и пюрето си засища.

Слагам АМ в домашните пюрета и слагам на око, колкото да стане гъсто като пюре. Естествено първо започнах с по-редичко и после сгъстих. Досега е яла само картофено домашно и Тиква с картофи на Хип. Тиквата много и харесва. след 2 дни ще и направя и картоф с морков. Аз смятам да изчаквам 3 дена при въвеждането на нов зеленчук.

Ох, и на мен много ми се ходи на този Хиполенд. Сега почивните дни задължително ще го посетя. Лошото на такива места е, че купувам неща, които не са ни супер необходими, но....няма как да си тръгнеш с празни ръце. newsm71

Данче, имам някъв спомен, че търсеше синята Каролина на Чиполино. Има я в магазините ДАНИ и е 110 лв. Извини ме ако нещо бъркам.

# 168
Честити зъбки на Алекс - да са бели, прави, здрави Simple Smile

Честито бебче на Хера Simple Smile
Татянчка, страхотни са хлапетата. И както казва нашият прадядо - раждат се вече с висше образование Wink

А аз ви черпя по едно курбанче, защото вчера и ние имахме бойно кръщение Cry

# 169
  • Русе
Добро утро и от нас!

Честити зъбчета на Емо и Алекс!

Ааауу, таз Миленка как е налетяла на момъка - тц, тц...Ми така е, като я пипат... Mr. Green

Cherepahova, вие пак много дълго се удържахте с таз швъкливата Симонка - ай честито!  bouquet

Дея, в доста от готовите пюрета има мляко/производни май, тъй че няма смисъл да се добавя... по скоро за домашните трябва, но и там не е абсолютно задължително, доколкото четох...

# 170
Мами да почерпя за 5тия месец на малката ми кукла Wine Glass beer2  food010 smile3510

# 171
  • София
Честито на Месечковците! Честито на новите зъбчовци![/color]
Петя, мен ме освиркаха, че въвеждам твърде бързо нови храни като го правя през три дни! Почетох тук там и наистина се препоръчва 5-7 дни да има между храните! Моркови и картофи на Хип много му хареса на Мати! Явно ще продължа още с него до края на седмицата!

# 172
  • София
Янче, какво бойно кръщене сте имали?

Рени, в кой магазин Дани си виждала синята Каролина?

Деич, каква каша даваш?

Честити зъбчета на малките ни зайчета! Да дават добър пример и на следващите да им изкачат зъбетата по две, по две!  tooth tooth

Танче, не ми се отварят снимките и не мога да видя какъв е зетя  Sad

Мими, Честит ви 5ти месец! Ех, как лети времето!  bouquet

И Хера родила  Shocked Браво, браво, браво! Какво е бебчето? Отивам да чета подробности!

# 173
  • София
Добро утро и от нас (въпреки, че Тонката си е вкъщи, а аз съм на работа)!

Честити зъбчета на Алекс и Емо! При нас все още няма изгледи за зъбчета, въпреки, че венците много го сърбят и се почесва с два пръста.

Честито бебче на Хера!

Cherepahova,честито бойно кръщене да е все така игрива малката Симонка!

Данче, като ти чета постингите и ми създаваш едно такова весело настроение, както всички са забелязали имаш невероятно чувство за хумор.  Като чета май всички юнаци си имат вече булки май само нашите наборчета чакат нещо или са по-капризни и избират дълго или са по-срамежливи.
Така че да съобщя - търся булка за Тони..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А ние също можем да се запишем в конкурса за дълги коси, а и като че ли сме единствените къдрокоси (ако не бъркам). След малко ще кача снимка да ни видите!

# 174
Оооо и аз си имам зет, Алекс на Петето, Пете да не ми хапе госпожицата много с новите зъбчета Joy

# 175
  • София
Мимка честит 5 месец!
А ето и нашите къдрици - [url][http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1250032/url]

# 176
О, и малкото раче се е озъбило - и на него честито.
И на Анжела и на другите месечковци Heart Eyes

Ами за бойното кръщене ме е срам да разкажа, че изобщо не беше породено от на Симона шавливостта, ами от моята глюпост Embarassed Изсипах я от количката в големия дъжд. А най-тъпото е, че като новородено и слагах коланите, пък сега...
Нямаме поражения, но гледката на бебенцето плачещо от локвата ще ме преследва сигурно цял живот.

# 177
  • софия
честито и от нас на месечковците и първите зъбчета  ura
ние също вървим бавно, бавно със захранването....днес ще пробваме картоф за обяд ама да видим какво ще стане...иначе ядем само ябълка и то с не много голяма охота..

# 178
Лелее Янче, ама как така я изсипа Симонка? Ти се радвай, че е добре и я нацелувай хубаво от мен Hug

кърмещите мами на бебетата със зъбчета - може ли 1 въпрос? Не ви ли хапят, докато сучат?

Татянче, добре сте се ориентирали с Миленка. Имате вкус и двете Laughing

Честито на месечковците, а на Хера да й е живо и здраво мъничето  bouquet

# 179
  • София
Ей, малкото раченце какво е сладко  Hug Hug Hug
Честит 5-ти месец на Анжела!  bouquet  bouquet  bouquet
Да е жива и здрава Хера и бебчето! Hug  bouquet
Както се и опасявах, племенницата тръгна на градина и вече от днес официално е болна! Беше няколко дни с хрема, а от нощес и с температура!Междувременно и зълва ми почти се разболя миналата седмица, а вчера и свекървата!Нощес на Давид не му издържа имунната система и предаде фронта -сега сме с хрема /леко кашляме и кихаме от нея/, но иначе е весел и засега друго няма! Изписаха му капки за нослето, а профилактично, заради болните вкъщи-Панадол, Витамин Ц-ампули и да продължавам с ехинацеята!   costumed050Надявам се да не се влоши и още утре да заминем при баба ми за няколко дни, докато се излекуват вкъщи!

Общи условия

Активация на акаунт