Лакове за нокти - 146

• 35 878
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Отдавна се каня на едно омбре и накрая ме отмързя Simple Smile

# 106
Браво! И аз отдавна се каня... Grinning

# 107
Покрай маникюра на Блъд, и напук на дъждовното, мрачно време:

Няма хващане цветът,  така че слагам още снимки със и без светкавица, и 1 с филтър. W7 fuchsia
Скрит текст:

# 108
Прекрасна фуксия е W7! Как е откъм трайност върху ноктите? Загледах ги скоро в един магазин, богата палитра имаше, но не посмях да пробвам.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 15:50 от chery_k

# 109
Прекрасна фуксия е W7! Как е откъм трайност върху ноктите? Загледах ги скоро в един магазин, богата палитра имаше, но не послях да пробвам.
Мисля, че това ми е първо слагане на такъв лак на ръцете. 2 техни имам, другият е "fluorescent pink 2", само на краката съм ги слагала до сега.
Но подозирам, че трайността не е особено добра - на краката бързо ми се изтриват връхчетата, което си е рядкост. Едната ръка оставих без топ, другата е с ГР quick dry. Като се обели, ще кажа как се е представил (в сравнение с ГР, например).

# 110
А защо топ само на едната ръка? Grinning

# 111
# 112
Боже, момичета, страхотни сте. Толкова много красота и коледен дух. Чудничко! Heart Eyes

Тина, у-н-и-к-а-л-е-н маникюр. Останаха ми очите в него. Като сиропиран сладкиш е. Heart

Видях и едно чудно омбре в изпълнение на Пепе и още куп красоти. Heart Eyes

Амиамо, да, първо е бял лак, а върху него е ГР Холидей. Пп Не съм видяла питането ти и затова ти отговарям чак сега. Hug

# 113
А защо топ само на едната ръка? Grinning
За да видя дали ще има разлика в трайността, и каква. Simple Smile

# 114
Момичета, знаете ли колко са високи чекмеджетата (сглобени, реална използваема височина) на Хелмерчо? Stuck Out Tongue Winking Eye Колко лакове побира горе-долу? Мечтая си... Joy
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/drawer-units-stor … 6f43dfb1405ef8831

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 00:34 от dolce miele

# 115
Долче, Надя каза, че е с такива, значи стават 😉

# 116
Да, но ме интересуват и детайлите Sweat Smile А и Надя сигурно има 3-4 такива...моята колекция е по-скромна Blush
Междудругото, в потрес съм от Флормар 464- Галакси Flushed
Скрит текст:
Това вече наистина е "оле, ужас!" като преживяване!Сега, вярно, че нямам лакочистител и лакирах върху стария лак, само на палците свалих лака. Но...не се лакирам чак пък толкова некадърно! Дори като ученичка не съм се лакирала толкова зле. Bowtie Никакъв овал не можах да оформя... Лакът е с толкова странна консистенция-  докато лакирам нокътя изсъхва и се тегли като дъвка...или като бързосъхнещ спайдер гел... Laughing ...четката изглежда по-тънка и от стандартните им четки, а може и да е заради консистенцията...все едно четката е потопена в лепило, а не в лак. Най-добре се нанася като се слага мега дебел слой и после се дооправя- тънък слой изсъхва моменталически! Знаете, че колкото и гадна консистенция да има някой лак, рядко съм чак толкова критична. А с Флормар май за първи път ми се случва Confused А цветът е страхотен иначе, има бих казала известен петролено син оттенък... Green Heart Дали има някакъв трик да подобря консистенцията на лака? Някой (ако си го купи след тази моя "реклама" Joy ) да сподели дали консистенцията е същата... Laughing

С голямо удоволствие бих капнала малко количество от този лак към топ или безцветен лак, ей така заради експеримента... Thinking
Олгарита, ето, специално за теб, покривността на Галаксито на 1 тънък слой...практически е само "бръмбарски" блясък:
Скрит текст:

А без светкавица и без да попада светлина върху лака е така:

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 03:13 от dolce miele

# 117
  • Стара Загора
Така като гледам шкафа 1 ред лакове ще ги събере. Пише 28х43 см иначе. Но повече едва ли. 😁

Аз започвам седмицата с един от любимите си коледни лакове Mistletoe kisses. 😍😍😍

# 118
  • Варна
Долче, добавяй му капки разредител за лак на този Флормар, докато ти хареса на консистенция. Явно нещо е поизсъхнал. Този лак го нямам, но смятам, че ще се оправи с разредител.

# 119
Малко тъмно червено,Никулденско.

Общи условия

Активация на акаунт