Лакове за нокти - 146

• 35 245
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • В полите на Пирин планина
Ивче, много е хубаво! ♥️♥️♥️
И на Агент пърпълът е страхотен!
Всички сте красота!!! 😊

# 496

https://www.instagram.com/p/CJDRsTDMRNs/?igshid=1w6gett708iny
Хайд един черньо от мен 🖤🖤🖤
Прекрасни сте всички ...няма да изброявам имена ❤️❤️❤️

# 497
О, Маме, много елегантно. Този маникюр е за вечерна стилна рокля и изискано събитие. Супер е. Heart

# 498
Страшно ми харесва и на мен на Мамето маникюра 😍

# 499
  • Стара Загора
Страхотен маникюр на MamaNaMiro . И едни снежковци от мен.

# 500
И аз да се включа Simple Smile. Вдъхновена от темата, която чета от известно време, реших да снимам моя маникюр и да го покажа, но не мисля, че стана добре снимката. Малкият ми нокът изглежда със странна форма. А иначе цветът много ми харесва, отива на дънки страхотно.

# 501
Крависи сте, момичета 😍
Цяла година чакам Коледа, за да направя коледен маникюр,  да нося лъскаво червено и пак червено, а какво стана напоследък 🤣 Нищо коледно 🤣

# 502
  • Русе
И аз в тази гама, нищо червено напоследък.

# 503
😍❤
Със светкавица:

Без светкавица:

# 504
Всичко синьо от последните страници ми разби сърцето, зелената Чайна и лилавото - също, а червеното Еси е 100% класика, но Мамето обра лаврите - много стилно! Толкова декор мога да си представя дори на моите ръце!

От мен поредния слой лак и топ върху съществуващата конструкция, утре ще успея да си направя надявам се крайно належащия истински маникюр. Tова ми е по-по-най любимият лак и е останал на 1/3 от шишето!

# 505
Агент, върху тези конструкции слагаш ли и топ?

# 506
Агент, върху тези конструкции слагаш ли и топ?
Да...
В случая имам база, 2 слоя от тъмночервената перла, матов топ, бързосъхнещ топ... вчера в 5.30 сутринта добавих 1 пласт лилаво + бързосъхнещ топ; днес добавих Опито - 1 пласт и 1 пласт нормален топ. Равносметката - 9 пласта. Но истина е, че аз мажа доста тънки пластове, така ми издържа по-дълго лака.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 17:00 от Agent Provocateur

# 507
😍❤
Със светкавица:

Без светкавица:

Фантастичен!!!!

# 508
Момичета, търся си лакове в тези цветове.Ще кача снимки,какво може да ми препоръчате?
Скрит текст:
-зеленото
Може и на лични да не се спами много темата.

# 509
  • София
Карамеленият цвят го има в новите лакове на Голдън роуз, не мога да кажа номер, но със сигурност има.

Общи условия

Активация на акаунт