Лакове за нокти - 146

• 35 232
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Преслава, значи тогава нещо в моя лак  (партида, съхранение на топло и др.) не е наред...ще му слагам разредител! На 2 слоя покрива добре при мен, но първият показвах, никак не е покривен. А цветът е разкош, наистина. Green Heart
Скрит текст:
"Дядо Коледа" напоследък много лакови придобивки ми подари Joy , а въпреки това все още се изкушавам...Успокоявам се с това, че имам и периоди в които изобщо не купувам лакове Grinning Вчера, за всеки случай, си взех от зелените картонени кутии в Лидъл (тези които се водят подаръчни), намалени на 49 ст.- ако не лакове, то друго ще сложа в тях. Sunglasses

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 16:41 от dolce miele

# 601
  • София
И аз съм с коледно червено.

Скрит текст:

# 602
Весела Коледа на всички! Много здраве,  щастие и късмет! И лакове, разбира се Grinning

От мен Снежански маникюр, че днес бях в роля Simple Smile

Сребрист ГР, брокат на Бел, и Есенс - crashed the party (но не успявам да уловя добре разноцветните блясъчета)

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 20:51 от Витаминче_

# 603
# 604
Грийни Разкошен лак Heart Eyes Такива красиви снимки съм гледала на руската и холандската колекция, че са ми оставали очите по тях Heart Късно се запалих по OPI, иначе бих си ги купила всичките.
Обработвам си снимките на коледния (червен) маникюр и довечера ще ви го покажа, междувременно си намерих стари снимки с червени лакове:
OPI Got The Mean Reds (не ми харесва, и вие не ме харесахте с него, а цели 2 бутилки имам от него):

Catherine Arley 17 (какво се случи с тази марка? Никъде не виждам лаковете им, а много ги харесвам, може би са любимите ми от ниския ценови клас):

# 605
Кристал, вторият лак ти стои убийствено добре- поне според мен.Heart Eyes Даже и с другия ми харесваш. Иначе и двата нюанса са много "мои" за маникюр- макар че аз в ежедневието, освен на нокти, рядко използвам червено. Грим, дрехи, чанти и др. в червено почти не съм имала, но сложа ли хубав червен лак и ми трепва сърцето. Heart
Витаминче, Натуся, Heart Eyes

# 606
Кристал, наистина е много хубав. Но в това мрачно време не можах да му хвана красотата.

Ето го със светкавица

# 607
Грийни, Heart Страхотен е!

# 608
  • София
Лаковете на OPI са доста популярни виждам..... Колко време държат?

# 609
От лаковете на Опи гледам да купувам със сребърната капачка, уж като по-дълготрайни.
Грийни, направо ме прободе в сърцето, страхотен лак ❤

# 610
Няма еднозначен отговор на този въпрос нито за OPI, нито за която и да било друга марка. Издръжливостта зависи от състоянието на ноктите, не от самия лак. При мен OPI държат седмица, при други един ден.
amini Аз лично не виждам разлика в трайността на различните серии.

# 611
Impala 34 номер
Някой има ли мнение за новия топ на Есенс
https://uploads.remediumapi.com/5f85433e6a765f0018577163/1/b745d … d5110e61/720.jpeg

# 612

Зависи от състоянието на ноктите според мен. През лятото на втория ден ми се белеха връхчетата. Сега ми стоят по цяла седмица, само си губят малко блясъка.

# 613
От известно време забелязвам няколко нови нюанса на лаковете Есенс. Едното е много приятно "пепелно" лилаво Purple Heart
Страхотна Импала!
Скрит текст:
Аз там откъдето ги купувам има само крем или крем с труден за снимане шимър. Такива по-перлени няма, а бих пробвала- нямам абсолютно никакви забележки към тази марка лакове- цена, четки, цветове, консистенция, трайност, лесно лакиране! А мисля и, че изсъхват след нанасяне по-бързо от други лакове (но с бързосъхнещ топ няма как да съм обективна), също ми се струва, че не миришат много натрапчиво (като за лак имам предвид).

# 614
Ето го и моя коледен червен маникюр - Rimmel 60 Seconds #313 Feisty Red:

Признавам, че това червено е готино и дори аз се харесах с него, подозирам че защото е с топъл оттенък (без да оранжавее). Нанасяне, широка четка, трайност, бързо съхнене, по всички критерии съм доволна от лаковете 60 Seconds, препоръчвам ги (стига да си харесате някой цвят) и имам доста от тях.
Първоначално исках да сложа едни други декорации, но размислих и сложих от тези - доста са впечатляващи, за повод са подходящ избор, в ежедневието - не, или поне не така позиционирани на всеки нокът. Слагала съм и по 1 на безименния само, или пък 3 (2 по-малки и една по-голяма в средата) в основата на нокътя, пак за повод, за моя вкус стои красиво. Декорациите са няколко размера (на снимката са най-малките), купувала съм ги от един магазин на метрото на Вардар, но преди месеци, може би пролетта, не знам дали ги има още, ако някой се интересува. Аз другаде не съм виждала подобни с кант, обикновено са класическите мънички цветни камъчета.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 21:16 от Crystal Noir

Общи условия

Активация на акаунт