Лакове за нокти - 146

• 35 369
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Диди, чудесна коледна идея, доста нетипична и да - нюд ли е, значи го харесвам и аз като Блъд Smile

# 166
Благодаря ви! Hug
Идеята ми беше малко по-различна, но точно преди да започна да се лакирам счупих нокът. Вече бях почистила кожичките и скъсила ноктите. Наложи се да лепя и в последния момент реших да сложа ваденката.
Новият джем на A-England :

# 167
Да се оплача, изпуснах на земята шишенце от лак който много си харесвам (отворен) и се разля около половината...Сега шишенцето е наполовина... Confused

# 168
Долче, неприятно, но тъкмо повод да си купиш нов. Кой е лака?

# 169
Trend it up 030 (по спомени беше матова серия) + Perfect 191 ❤️

# 170
Перфект F3. А точно този исках да си го подновя и да си купя поне 2 броя. Много си го харесвам. Но дали ще го намеря...

Така беше преди да се излее половината. Иначе шишенцето е цяло, без поражения Grinning
Преслава, едвам разпознах Перфекта... Sweat Smile Викам си...кое е това злато... Heart Eyes

# 171
  • Bulgaria
Да се оплача, изпуснах на земята шишенце от лак който много си харесвам (отворен) и се разля около половината...Сега шишенцето е наполовина... Confused
Случва се. Аз така преди няколко години бутнах на масата любим топ лак и той се разля половината. Здраве да е. Simple Smile

# 172
Вие сами си ги бутате, а на мен синчето ми ги чупи. Едно СНБ дето не бях пробвала и едно лимитирано старо ОПИ, за което даже май ревах, но спасих някаква част все пак.

Аз понеже не съм по Коледните декорации изобщо най-верятно ще съм в зелено като миналата година. И сега съм с едно дълго издирвано ОПИ, което издирвах може би година и като го намерих изобщо не го сложих, сега му дойде ред обаче 😁

# 173
Момичета, не знам как сътворих това... Laughing
Скрит текст:
Като примамка за свраки е Joy Но снощи беше от тези дни когато не ми върви лакирането, разлях и лакочистител на масата (ама, разбира се, няма само лакове да падат Joy ), омазах си почти всички прясно лакирани нокти, правих декорация със сърчица- и тях размазах когато тъкмо бяха готови, та накрая покрих с тези "ефекти" всичко! Grinning В своя защита ще кажа, че е само на лявата ръка, на дясната е по-семпло- има само 2 цвята лак и много малко блескулки на безименния, та ще го издържа поне ден или два.

Ариа, страхотно! Напоследък обожавам такива нюанси Green Heart
Скрит текст:
От 2 дни разливам всякакви течности Joy Та защо не и лак. Ама да ти счупят лак си е доста по-гадничко...права си...

# 174
  • София

Обожавам го френския!

# 175
Долче, очаквай това да ти е един от най-дълготрайните маникюри. Колкото по да не ми харесва даден лак, толкова повече издържа. А как ще го сваляш не знам 😉

# 176
Долче, много кофти случка, съчувствам ти❤ И азхимам няколко любимеца, толкова ги харесвам, че даже ми е криво да ги слагам, че да не свършат 😁Луда работа, ама...
Днес чакам поръчката от ГР и ще се хваля после. Честна казано забравих какво съм поръчвала🤣 От снощи съм в оранжево есенно. Флормар 402 е доста интересен, леко като неон, но не баш 😁 И любимия 21❤

# 177

Много хубава консистенция има тази серия на Flormar.
 PL 455 Secrecy

# 178
Грийни, как се получи този жесток ефект на безименния? Някак преливащо изглежда...

Аз друго искам да питам... тези лакове как ги чистите, като ги разливате? Smiley

# 179
Преслава, пак да кажа колко ми харесваш с дълги нокти 😍😁
Долче,Ариа, Грийни, Георгиева 👏❤

Общи условия

Активация на акаунт