Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 503
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Илайда Чевик действително има по-остри черти от Ханде, това я кара да изглежда по-възрастна от нея, иначе е по-малка с 3 години. Родена е на 22 декември 1994 година.

Смятам, че е хубава жена, но Ханде ми харесва много повече. Въпрос на вкус, разбира се. Героинята й засега не ми допада. Още нищо не сме видели от нея, но вайбът й във фрага не ми харесва.

За Сарп (Ердем) не знаех, че е по-млад от Керем. На 31 години е. А Керем е на 33. Керем е много мъжествен, но повече от 30-32 не бих му дала. Докато Сарп действително изглежда състарен. Даже се чудех защо го лепнаха на Фифи, той ми беше като чичко до нея. Мислех, че e на поне 35. Там му давах някъде - 35/37. Сега проверих възрастта на целия каст. Ситаре (Фифи) всъшност е на 32. Тоест и тя е по-голяма от Сарп (Ердем). Grinning A Башак е мой набор, тоест е на 29 години. Е, не!!! И тя ми изглежда над 30. Grinning

# 691

Всеки да качи по 2 - 3 снимки и сме готови Simple Smile

# 692
Малко "разврат" Joy Още ли се водим 7+ ?

# 693
# 694

МКДж

Гюнеш Сайер

Един въпрос защо влизаме заедно в новата година :д

# 695
# 696
  • София

Любим епизод и любим момент от епизода. Heart

# 697

Прекрасната ми Йойкю

Спешъл за вампиряки тайм

Йиит Кълъч

Али Смит / Варгъ

# 698
# 699
Марги , че какво по-романтично от това - докато сладко си дъвче шкембето и хоп - издрънчава нещо между зъбите. Счупва й се някой мъдрец и в този момент Серкан казва - ще се омъжиш ли за мен? 😂😂😂
Ооо, само да не вземе да глътне пръстена из между това грозно шкембе, че не ми се мисли как ще чакат да го извадят. По доктори ли ще ходят или ще чакат по нормален физиологичен път 😂 Нека е първото 😂😂😂

# 700
# 701
  • София
Докато си щракам каналите, попадам на TRT Turk и дават Benim Adim Melek. Защо нямам Фокс Турция, питам аз??

# 702
АлДер

Напоследък разбирам защо толкова ме кефи Керем като Али

# 703
# 704
  • Кърджали
Тема ли има доизписване?  Къде без мен...
Тъкмо приключих с "Въпрос на чест" и с това май приключих със сериалите на Керем (Aynen aynen Нещо Нямам желание да го гледам, не обичам комедии аз, изнервят ме).А, грешка, останало мине Вликолепният тандем (нали така беше...)
Какво да кажа за  Şeref meselesi....
Скрит текст:
В началото Ийит жестоко ме дразнеше, ама таки идеше да го набия, не ми  харесваха постъпките му и никой гняв или отмъщение не ги правеха по-приемливи и тамън да кажа - Баси, що за идиот е това и той вземе че направи нещо, нещо което покаже какво сърце има всъщност. И му се ядосвам повече. В един момент се редуваха направо кой да ме дразни повече и по напред...На два пъти го зарязвах, хем ми е интересна, хем имах нужда да си дам почивка, да осмисля малко героите, действията им... А междувременно така разбрах и харесах Ийит, че почнах да разбирам защо не могат да си го поделят. И още повече мй се ядосах защото пътя по който беше поел не беше път...кмаше моменти в които хем знаех какво ще се случи (защото бях гледала откъси във Фейсбук) хем чак направо бях напрегната. А междувременно онова буйно, изпълнено с гняв и желание за отмъщение момче улегна. Но на цената на какво..
Странно беше.
Финалът беше очакван, макар и тежък. Пътя по който беше хванал води рано или късно до там. И той си знаеше че рано или късно ще свърши така. Поне този път накрая си заслужаваше.
Изревах си очите на финалната серия.Ама аз съм си ревла.
Леле, който ме е гледал сериала след моя коментар кой знае какво ще си помисли. Всъщност е много хубав, може би след време пак ще го изгледам.
Хреса ми играта на Керем. То е ясно.

Сега ми трябва малко време да излезнал от тъжно то настроение в което ме вкара този филм. Мислех да посп, защото 4 нощи подред не спя кт хората заради него. Но не ме оставиха, скъсаха се да звънят по този телефон..

Общи условия

Активация на акаунт