Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 838
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Доколко е вярно, не зная, но заради COVID 19, последните две седмици на декември, ще спре снимането на епизоди от "Почукай на вратата ми". В екипа няма болни.Тази информацията ще се допълва. И те следят. Thinking Вероятно ще важи за всички сериали. Очаква се потвърждения.   

# 676
  • Кърджали
Мисля че покрай новогодишни те празници всички сериали ще пуснат кепенците за две фтри седмици (и за още някой бях чела информация че ще прави новогодишна пауза от около 20ти). Тъй де, и те са хора...

# 677
.... да си отдели устните от Еда, да и прошепне в ухото... ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ааааааа НЕ! Недей така. За тези думи се иска място, време, подготовка. Нека не е така прибързано. Та те бяха гаджета два дни, не че не може да се оженят, но нека не е така. Трябва да си имаме такъв момент, специален.
Робота да е супер притеснен.
Съгласна съм с на Маргаритка идеята, ако не греша, за конете.
Искам да си я изведе някъде, той знае Еда какво обича. Та, да е нещо супер романтично, захаросано, подсладено, целувки , милувки. Искам да падне на коляно дори, макар че ако са на кон няма как да стане. Робота пожелае ли да бъде романтичен , може да бъде такъв. Той израстна в това отношение и вече не е онзи дървен Серкан, който беше в началото.
Ако ще дори да я заведе в онази шкембеджийница и да й сложи пръстена в шкембе-чорба, но да е романтично 😂😂😂
Марги в момента говори адвокат Налбантова. Стига дееее 😂 Това беше от комичните ситуации, а не че толкова го притиска Еда. Тя не избра лично на Ердем да се извинява Серкан, просто... Късмет 😂

Честито на всички студенти и от мен и успешно завършвене като му дойде времето 😂

# 678
  • Кърджали
Nalbantova, предлагам някак да спъне коня, коня да падне на колене, той на него и така да ѝ предложи брак. Ама да не обърка и да не спъне коня на Еда, та да се налага да я хваща във въздуха и докато я държи да ѝ предложи брак....
Оф, нищо свястно не ражда мозъка ми, затова изчезвам...

# 679
Момичета хайде пишете,че да летите в новото къщеее....

# 680
# 681
  • Плевен / София

# 682

Дано днес наваксам с още една серия...

Ето я и новата

И малко ЕдСер...

# 683

Да подразбирам ли,че чакаш архивец?

# 684
# 685
  • Плевен / София
Усети ме... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 686
  • Пришълец
Налбантова, ще ме умориш ти мен Joy Joy Joy:
”Ако ще дори да я заведе в онази шкембеджийница и да й сложи пръстена в шкембе-чорба, но да е романтично 😂😂😂”
Наистина не се сещам за нищо оригинално, затова си се връщам на първоначалното предположение за Арт Лайф или докато наблюдават звездите... непредвидим е романтичния робот.

Вселенската справедливост се намеси, та точно Ердем беше този, на когото да се извини Серкан. Joy От забавните моменти беше, да, но дано няма всеки път такива, че се опасявам да не превърнат любимия ни герой в мъж воден за носа Joy Лично мнение, де Joy
Иначе сега разбра Серкан какво е като друг диктува правилата - това не прави, онова не прави, а в същото време получава сигнали, че може да си позволи някое своеволие.Joy

# 687
И аз да се включа в изписването.
Докато прочета темата и тя свършила Simple Smile
Аз съм назад, днес ще гледам 19ти епизод ако разрешат домашните Wink

# 688
Архив ....

Намерете разликите...

# 689

Общи условия

Активация на акаунт