Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 840
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Кърджали
Маргарита, а моля, да не ѝ предлага брак там. Там ѝ каза също че искат да се разделят. Нека да е навсякъде другаде, но не и там.
..

# 646
# 647
  • София
Пеперудке, откъде имаш тази информация? Цитирам те: ”Също така разбрах, че тази събота ще бъде решаващ рейтингът, т.е. ако е добър и висок, ще продължат сериалчето ни, но ако падне - ще има финал.“

Според мен рейтингът ни в момента е достатъчно добър и не знам да се говори за финал. Ако се задържи такъв, съвсем спокойно можем да си откараме 30-40, че и повече епизоди. Wink

# 648
Относно предвтоящата фотосесия на Керем и Ханде,се надявам да няма нищо общо с тази на Демет(студена и скучна,като статуи).
На нашите ХанКер ще е  нежна ,топла,изпълнена със спиращи дъха погледи с коледно настроение и витаеща любов навсякъде -Такава ще да е🔥🤘🏼❤

# 649

Тази тяхна снимка ми заприлича на онази от 1 еп която обиколи соц.мрежи с новината , че Серкан Болата се е сгодил, когато Серкан я нарече ягодка, че годежът бил между тях си.

# 650
Пеперудке, откъде имаш тази информация? Цитирам те: ”Също така разбрах, че тази събота ще бъде решаващ рейтингът, т.е. ако е добър и висок, ще продължат сериалчето ни, но ако падне - ще има финал.“

Според мен рейтингът ни в момента е достатъчно добър и не знам да се говори за финал. Ако се задържи такъв, съвсем спокойно можем да си откараме 30-40, че и повече епизоди. Wink
От тук.

# 651
  • София
Не бих се доверила на тази публикация. Не ми звучи достоверно. В момента рейтингът ни е добре, Фениксът и Детство са с доста по-ниски резултати. Няма никаква причина да ни спират. Нито сценарият върви натам. Нито рейтингът пада. Така че според мен сме сейв засега, бъдете спокойни! Simple Smile

# 652
Пеперудке стига де Grinning Къде да пада, ние тъкмо започнахме да катерим Еверест, няма да слизаме преди да изкачим каквото трябва да изкачваме. (Аааа, наскоро гледах туитъра на MFYA.... супер много хвалят феновете на SCK) Те обявят ли такава информация някъде, официално.. и вероятно централата ще им е подпалена още същата вечер Grin
Ох, не съм съгласна, че Еда е измъчила много Серкан. Даже имам чувството, че на моменти той си правеше кеф като я дразнеше с погледи. Преди да излезе на ревюто, Еда се смути, отделно имаше и такива моменти, където се гледаха, Еда се отпускаше и в един момент идваше на себе си и бягаше. Ама не съм адвокат на Еда Grinning Важно е, че вече се взеха Grinning
Алекс остави вампира о виж това като имаш време. Ако можеш да кажеш какво говори Неслихан за Бамбито 😊😉🙃🥂🥳💃😂
https://instagram.com/stories/neslihanyeldan/2459001341402467672 … shid=792vxkfn8059

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 00:12 от Nalbantova

# 653
  • Кърджали
На вашите заповеди.
Имали обща любима група с Ханде без да знаят.
Неслихан била получила подарък от Англия, плоча на любима нейна група. Похвали Ла се била колко е щастлива (без да казва името на групата) и Бамби решила да пусне и тя една песен, дето много ѝ харесвала - песен на любимата група на Неслихан се оказало.

# 654
  • In the light side of the Moon!
Бог да те възнагради с мозък Серкан! Бог да те възнагради с мозък!
😂😂😂😂😂😂😂😂

Ох, умрах...на цялата драма има и малко цвят.....
ама много добре балансирана драма с хумор!

😂😂😂

# 655
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един прекрасен ден! Simple Smile

# 656
  • Кърджали
Добро утро и от мен!

# 657
Добро утро прекрасни дами💐 Аз искам точно на 25 етаж сега във 22 епизод след като успее (ако успее разбира се) да си отдели устните от Еда, да и прошепне в ухото... ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН❤❤❤❤❤❤❤❤❤

# 658
  • Пришълец

Честит студентски празник на Белла и Надали, Ирка също мисля, ако има и други, които пропуснах да се чувстват поздравени  Wear Mortar Board

Добро утро Grinning

# 659

Общи условия

Активация на акаунт