Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 847
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Кърджали
Имаше една бг. пововорка - На краставичар, краставици ще продават. Ти си във Висшата лига, не могат да те заблудят с някакви номерца. 😉
Те затова суб. на сериала на английски, руски, италиански излиза няколко часа след като в ютуб пуснат серията. Свалят, сменят буквичките и пак качват Simple Smile.
mi_si Youtube явно си мислят, че съм на 2 години и могат да ме лъжат, че шоколадът е мръсно нещо и не се яде  😂
Скрит текст:

Уж няма субтитри 😂
Така, имам предложение за Алекс - ще набера от някоя сцена текста, ще ти го изпратя и поне да видим има ли смисъл или не. Само тайминг дето няма да има за момента, но поне да видим дали ще си струва играчката така.
Има сделка.

# 631
  • София

Споделям с вас тази публикация, защото много ми харесва текстът в поста: “Фенове на SCK, най-дългоочакваната фотосесия на всички времена е на път да се случи.” Вай бе! Добре казано. Trollface Аз лично очаквам на тези двамата много да им личи на снимките, ако има нещо повече от добро приятелство. Smirk

# 632
https://www.instagram.com/p/CIge6B-JHm2/?igshid=pdptjlbkfa3z
Срам ме е да кажа къде точно е фокусиран погледа ми когато го гледам нашичкия с този панталон🤭🥰
БРО Дано да видим малко снимки зад кадър, за да можем да придобием по-добра представа🤭

# 633
Бюрсинче снимки зад кадър има само на едноро куче на Ханде. Ама в туитър видях едно вълнение от страна на фен страницата SCK News

Ясно, че някъде там, в някоя миша дупчица има и такива хора, които не харесват проекта, не харесват нашето семейство, но щом тази булка се ядосва така, явно доста са злорадствали.
БРО ей, миеш си ти ръцете с кака ти Налбантова за мераците, които имаш 😂

Алекс, тука поправям, голяма съм патка и аз, от тези, дето разхождам. То ние можем да го нагласим по преводите, които ти и Али правехте по време на серията и след това.

# 634
  • София
Един музикален поздрав от нашите > https://www.instagram.com/p/CIICuTgJ27E/?igshid=xetzsde0ukj2 (Би трябвало и тези без Инста профили да можете да го видите, защото е публично видео.)

# 635
  • Кърджали
Nalbantova, спокойно, и аз съм една от пратките дето разхожда. Тръгнах да превеждам с голям ентусиазъм. А  си го имам преведено.
Виж си личните

# 636
Аз пия, вас хваща... 🧐🤔 Аз разхождам патки, с пратки още не се занимавам 😂😂😂

Айде, сменям темата.. Как очаквате Серкан да предложи отново на Еда, за да се сложат пръствните по местата им 😉

БЪРБОРАНКЕ, ето ти на теб един поздрав:

За нещо такова ли говореше 😊 (с главни букви, защото ВИКАМ 😂)

# 637
  • In the light side of the Moon!
Бюрсинче снимки зад кадър има само на едноро куче на Ханде. Ама в туитър видях едно вълнение от страна на фен страницата SCK News

Ясно, че някъде там, в някоя миша дупчица има и такива хора, които не харесват проекта, не харесват нашето семейство, но щом тази булка се ядосва така, явно доста са злорадствали.
БРО ей, миеш си ти ръцете с кака ти Налбантова за мераците, които имаш 😂

Алекс, тука поправям, голяма съм патка и аз, от тези, дето разхождам. То ние можем да го нагласим по преводите, които ти и Али правехте по време на серията и след това.

Абе то на тия фенове, угодия няма. Имало недоволни от фотосесията. Ама от какво са недоволни да ги питаш, като още нищо не е излязло и нищо не са видяли незнам....

# 638
  • Кърджали
Телефона се прави на по-умен от мен...то пък все едно аз претендирам за ум...
Как Серкан ще предложи на Еда?да я качи на асансьора за 50гия етаж и да я целува до там.
Според спойлери на Неслихан имаше кон и пръстен. Да ѝ предлага брак насред конете си е баш очаквано от тях. Днес четох някъде коментар "Тия и детеро си ще направят с договор"...
Серкан вече придоби романтичен тренинг та очаквам предложението да е подобаващо. Не е нужно да е някаква изгъзица, нещо семпло, стоплящо. Примерно сред цветята ѝ.  Мястото не е важно, Серкан омагьосва с думи и с погледи. И да не съм чула за друг пръстеню цветето ще си носи Еда...

# 639
  • София
здравейте,

я вижте ДЕК какво рпавят.
И нашите ли така ще се подхващат и подхвърлят на тая фотосесия дет днес я снимат Sweat Smile Thinking

https://twitter.com/jaysworId/status/1335916810567344128
Меги   

Доколкото разбрах фотосесията на нашите щяла да бъде на зимна тематика. Даже имало уред за изкуствен сняг.
 Но каквато и да бъде, при всички случаи ще стоят по-добре.
Очаквам да се търкалят в снега, да се замерят със снежни топки и да правят снежен човек. А защо не, нашето Ханде да не е Снежанка. Има всички данни за това... 

# 640
Когато Керем ревнува Ханде🔥😤😬

https://www.instagram.com/p/CHixoskoC7s/?igshid=5bri2f64pwws

# 641
  • София
Yes, sister, yes!!! Мисля да напиша официално писмо до продукцията с молба да заснемат една нецензурирана версия на гореща сцена. Заслужили сме си го! Не мислите ли?! Не искам кекс. Тоест не държа на подробности, както е в кекс сцената от яхтата на 365 дни. Ама... хубави целувки, прегръдка, Серкан я повдига, тя увива крака около кръста му, той я понася към леглото, хвърчат Серканови ризи, падат презрамки на рокли, вече са в леглото, Еда го целува нежно по врата и дотам. Напълно достатъчно ще ми е. Smirk

# 642
# 643
  • Пришълец
И един черен лебед...

Алекс, добър въпрос. Интересно как ще ѝ предложи Серкан... Дали няма да е на мястото където започна и приключи всичко, в АртЛайф. За Еда това място е специално, чак засади семенца. Искам романтика де, но не е толкова важно къде щом са двамата, само с погледи го създават усещането, че са луди един по друг Stuck Out Tongue Winking Eye

БлагаВест - и аз, и аз
Цитат
Очаквам да се търкалят в снега, да се замерят със снежни топки и да правят снежен човек.

# 644
Простете, че чак сега се появявам. Гледахме до сега серия 20.
Първо да започна с Алекс , сега ще погледна тези двете програмки и ще ги изтегля да видя как са.
За ютуб също Ви четох, аз мога да сваля клипове от там, обаче самия текст как се сваля не знам, трябва да погледна?! Защото при мен като пусна епизода, ми излиза, че изобщо няма субтитри, та ...
Имам и друга идея. Да й пиша на Гери Сезони как и от къде точно свалят и пишат субтитри и как качват. Какво мислиш по въпроса?

За 20 епизод
Не знам кой каза, но наистина Сейфи е повече съпруг на Айдан отколкото Алптекин. Изобщо не ми е жал за него! Да се маха и той заедно с  Ефе и Селин. Не ни е необходим, дори смятам, че е напълно изчерпан героят му в сериалчето ни. Стана ми мъчно за Айдан, но тя със сигурност за служава много повече и може би ще й се отвори шанс и ще срещне новата-стара любов ! Heart
Добре, че ги има Айдан, Сейфи и Айфер, за да ни правят забавните моменти ! Heart Обожавам ги! А Неслихан неслучайно е голяма !!!!!!!!! Heart
Нормално ли е с всяка следваща серия, все повече и повече да ми се приисква да бъда актриса?!?!?

Също така разбрах, че тази събота ще бъде решаващ рейтинга , т.е. ако е добър и висок, ще продължат сериалчето ни, но ако падне - ще има финал. Та момичета, стискам палци да имаме зелени стрелкички и покачване, че финал е рано още и не искам да има, ще стане много претрупано! Та ние чакаме Балджа, Семиха и още 2-ма актьора!

Бамби твърде много измъчи Серкан тоя път. Наистина. От сцената със Сириус до кроя на серията вече всичко ми беше преувеличено от нейна страна и с този договор... Кфти ми стана, че свалиха пръстените, но пак ще си ги сложат и този път наистина . Heart
Селин изобщо няма да ми липсва. Само мръсотии и подли номера прави. Много хубаво я подреди Серкан, но тя явно не разбира какво й се говори, та иска да отмъщава и всички около нея да са нещастни. Дано да я хванат какви ги е сътворила с адресите,  журналистката.. , че малко й беше това, което Серкан каза!

Общи условия

Активация на акаунт