Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 846
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
И аз се чувствам поздравена, въпреки че съм съвсем, съвсем на финалната права от цялостното ми висше образование и вече работя по специалността си отдавна 😃🎓
Честит празник на всички студентки! 🥰

# 661
  • Кърджали
Честит празник на всички празнуващи днес!

# 662
Честит празник на всички празнуващи

# 663
# 664
Честит празник, студенти!
https://www.instagram.com/p/CIdAC-AptJn/?igshid=ip2g7qmbgigi

Толкова е хубаво да си студент, хубави години бяха Blush Books Pencil

# 665
# 666
Честит празник и от мен на всички бъдещи , настоящи и бивши студенти !

И аз се чувствам поздравена,  тъй като съм 4ти курс бакалавър. Живот и здраве , лятото записвам магистратура .

# 667
  • Пришълец

Магия*, Бътерфлай,
знаех си, че пропускам някои от вас, но се наех да изреждам поименно Sweat Smile
Празнично ви е най-вече на вас, настоящите.

# 668
Честит празник и от мен на всички, които днес празнуват Balloon

Желяя ви много бъдещи успехи!!!

# 669

Благодаря на всички! Аз съм си в майчинство от близо 2 години, но не спрях да уча в редовна форма на обучение, въпреки че и бакалавъра и магистъра можех да ги запиша задочно, но съм упорита като Еда и отдадена на начинанията си като Серкан, та паралелно и детето си гледам и си взимах нещата с отличен😃

# 670
Честит Празник!

Тази сутрин се замислих за нещо - в последните си сцени Ефе, предложи да купи дяловете на Ферит и Селин, като причината, за това беше - че след като Ефе си тъгне, т.е. когато партньорът му поеме управлението, ситуацията в холдинга ще се усложни, ще стане трудна за навигация и непоносима. Thinking
Демек - ще съжалят, че имат акции  този холдинг.

Това е в ярък контраст, с това, което Ефе каза на Еда - пред Еда версията беше - ще те запозная с мой клиент, когото познавам от дълги години, когото обичам и на когото имам доверие. Искам да останеш тук и да поемеш работата с клиента вместо мен, няма да те оставя, ще те напътствам, пиши ми имейли, не можеш да се откажеш, имаш дългове и такса за университета. Thinking

И същевременно Серкан помоли Еда да бъде до него, да не заминава. Чудя се бизнес интуицията на Серкан дали работи, или е само влюбеното му сърце...

# 671
Здравейте, момичета!
Много сте наблюдателни, разследващи и се взирате във всичко до най-малкия детайл. Браво истински фенки!🌹❤️Аз изобщо не бях забелязала, тези разминавания. 😁Гледам си щастлива и влюбена и витая в облаците 😇😇😇.
Така почвам серията отзад напред.
Асансьора и целувката 😘😘😘
Не знам как ги забелязахте тези копчета, тези ръце, аз не мога да откъсна поглед от влюбените ни гълъбчета. Еда като си допря носа до шията му,  просто и аз усетих аромат на обичан мъж! Много силен момент, да се потопиш в прегръдките на обичано същество, за което дъгло си мечтала! ❤️❤️❤️❤️
А Керем с този тембър на гласа, направо ме наелектризира, то нежност, то докосване, направо ток премина💖💖💖
Целувката истиска и взаимна💓💓💓👩‍❤️‍💋‍👨
Сцената в кухнята също много силна една от любимите ми. Изясниха се че искат да си дадат шанс, въпреки всичко. Серкан пак и говори на Еда с толкова нежност и любов в гласа. Това момче много се промени, ей, нищо роботско не остана в него. Сега е време и Еда да му отвърне със същата топлина, стига вече е подскачала и реагирала първосигнално. Да види вече колко много я обича този мъж. Той вече няколко пъти и го каза и доказа многократно.
Еда май се засегна, когато Серкан каза че те не са отишли да искат Еда, а Пъръл. 🤔
На това недоразумение много се смях. 🤣
За новата PR-ка. Нещо не ми хареса много във фрага. Някак си Еда има едно момичешко излъчване, детско, невинно, а тя до нея ми се видя доста груба, не особено женствена и малко възрастна за Серкан.
И приключвам със сцената Серкан и Ердем. 🤣🤣🤣Питам се колко пъти са я снимали? Сигурно голям смях е паднал!
Много хубав епизод, като всички до сега!
Обаче аз съм влюбена и пристрастна, затова нищо лошо не мога да кажа 😍
Освен това имам избирателна пропускливост 😜, виждам и допускам до себе си само хубави неща и мисли. Затова съм и тук в тази хубава тема.
Хубав ден, момичета ❤️💖💓

# 672
Добро утроооо, Феи! 🧚♀

От все сърце Ви благодаря за всичко споделено! 🌺

Честит празник на всички, които празнуват днес! 🎓
Аз също празнувам - последна година магистратура и честно казано вече нямам търпение да приключа, че много ми дойде.
Благодаря, че не сте ни забравили. 😘 Бъдете здрави и щастливи!

Аз вчера си направих маратон със сериалчето ни - гледах двата последни епизода един след друг - чуднооооо! 😍
Определено последният епизод беше страшно хубав, рейтингът също много ми хареса. Нека да е все така, че дори и още по- висок.🙏

Вие всичко сте обсъдили и аз няма какво особено да допълня. На моменти Еда наистина леко прекаляваше, но не успя да ме подразни. Но за Селин не мога да кажа същото. Нима забрави кой я подкрепи, когато Ферит я изостави... Жалко, че се превърна в такъв човек. С интерес очаквам да видя какво ще стане с нея.

Балджа, Бабата, Алптекин, игрите на Ефе - много интересни моменти ни предстоят. Определено изброените ще пречат на Феята и РоБо, но съм сигурна, че любовта им ще издържи всичко! ♥

Онзи ден гледах първи епизод. Каква огромна разлика има в Серкан Болат. “Не мисли, а чувствай.” - думи на същия този Серкан Болат от началото на сериала. Няма как да премълча - любимец ми е Серкан, роботът с най - голямото сърце! 💗
Само едно нещо не се е променило при Серкан от началото до сега, а именно гушкането на Бамби.

С нетърпение очаквам фотосесията на ХанКер.😍 Дано е по - скоро! 🙏
Очаквам си и фрагман, дано не ни отчая само. 😂

Хубав ден! 😘

# 673
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Честит празник на всички бивши и настоящи студенти
На бъдещите ще кажа...дерзайте и не се отказвайте...студентският живот е неповторим...

https://www.youtube.com/watch?v=KB3uEc9Wol8

# 674
  • Пришълец
Лаура, като спомена Серкан и Ердем, та се замислих да не би и в 21-ва да е имало забавен момент с тях, че не съм гледала серията още, или имаше предвид извинението на Серкан в 20-та Joy Е, малко ми беше в повече, Бамби взе да прекрачва всякакви граници Joy
Тази реципрочност при сцените с договорите, не беше чак толкова необходима, но колкото смях да има Joy
Първият път разгледаха всяка точка поотделно, а сега нищо такова. Серкан си сложи подписа директно, колко нетипично за човека дето дори паста за зъби не ползва преди да се е запознал със съдържанието ѝ, както не пропусна да отбележи Енгин Joy

Новата PR-ка нещо много състарена изглежда, младо момиче е иначе, на годините на Ханде. Гледах я другаде и доста по-свежа беше, сега явно персонажа изисква промяната, трудно ми е да я възприема все още Thinking
Но понякога има разминаване между визия и възраст, то си е до гени... Сарп Бозкурт /Ердем/ например не личи, че е по-млад от Керем.

Общи условия

Активация на акаунт