Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 346
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
# 706
# 707
  • Плевен / София
Илайда Чевик действително има по-остри черти от Ханде, това я кара да изглежда по-възрастна от нея, иначе е по-малка с 3 години. Родена е на 22 декември 1994 година.

Смятам, че е хубава жена, но Ханде ми харесва много повече. Въпрос на вкус, разбира се. Героинята й засега не ми допада. Още нищо не сме видели от нея, но вайбът й във фрага не ми харесва.

За Сарп (Ердем) не знаех, че е по-млад от Керем. На 31 години е. А Керем е на 33. Керем е много мъжествен, но повече от 30-32 не бих му дала. Докато Сарп действително изглежда състарен. Даже се чудех защо го лепнаха на Фифи, той ми беше като чичко до нея. Мислех, че e на поне 35. Там му давах някъде - 35/37. Сега проверих възрастта на целия каст. Ситаре (Фифи) всъшност е на 32. Тоест и тя е по-голяма от Сарп (Ердем). Grinning A Башак е мой набор, тоест е на 29 години. Е, не!!! И тя ми изглежда над 30. Grinning
Липсата на коса си казва думата...

# 708
# 709
  • Плевен / София
Тема ли има доизписване?  Къде без мен...
Тъкмо приключих с "Въпрос на чест" и с това май приключих със сериалите на Керем (Aynen aynen Нещо Нямам желание да го гледам, не обичам комедии аз, изнервят ме).А, грешка, останало мине Вликолепният тандем (нали така беше...)
Какво да кажа за  Şeref meselesi....
Скрит текст:
В началото Ийит жестоко ме дразнеше, ама таки идеше да го набия, не ми  харесваха постъпките му и никой гняв или отмъщение не ги правеха по-приемливи и тамън да кажа - Баси, що за идиот е това и той вземе че направи нещо, нещо което покаже какво сърце има всъщност. И му се ядосвам повече. В един момент се редуваха направо кой да ме дразни повече и по напред...На два пъти го зарязвах, хем ми е интересна, хем имах нужда да си дам почивка, да осмисля малко героите, действията им... А междувременно така разбрах и харесах Ийит, че почнах да разбирам защо не могат да си го поделят. И още повече мй се ядосах защото пътя по който беше поел не беше път...кмаше моменти в които хем знаех какво ще се случи (защото бях гледала откъси във Фейсбук) хем чак направо бях напрегната. А междувременно онова буйно, изпълнено с гняв и желание за отмъщение момче улегна. Но на цената на какво..
Странно беше.
Финалът беше очакван, макар и тежък. Пътя по който беше хванал води рано или късно до там. И той си знаеше че рано или късно ще свърши така. Поне този път накрая си заслужаваше.
Изревах си очите на финалната серия.Ама аз съм си ревла.
Леле, който ме е гледал сериала след моя коментар кой знае какво ще си помисли. Всъщност е много хубав, може би след време пак ще го изгледам.
Хреса ми играта на Керем. То е ясно.

Сега ми трябва малко време да излезнал от тъжно то настроение в което ме вкара този филм. Мислех да посп, защото 4 нощи подред не спя кт хората заради него. Но не ме оставиха, скъсаха се да звънят по този телефон..
Моето запознаване с Керем започна точно с Великолепният тандем. Започнах го заради Ойкю и Ибрахим....

# 710
mi_si не, старо е... От Анталията е, Ханде е с червената рокля от тогава 💃

# 711
Не това е старо от началото на сериала
А на това може ли превод че нещо нищо не разбрах

# 712
Алекс аз за Йиидо предупредих гледащите....или обичаш и ревеш или мразиш до дупка и пак обичаш
Нямам друго обяснение.За Кюбрета повече го разбрах,но поведението му спрямо Сибел не мога да го простя!

# 713
# 714
  • Пришълец
Бърборанке, аз пък не знаех Ханде на колко е , все си мислех, че сме на една възраст, но всъщност се оказа, че с таз новата сме наборки Sweat Smile

Ох, бе, Налбантова Joy

# 715
# 716
Още 25 коментара някъде и сме готови Wink

Айде, излагаме се ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Диди може да има работа Flowers Hibiscus

# 717
  • Плевен / София
Аз приключих с "Неживите"...Дмитрий ми хареса....може да е кратък, но всичко си има в сериала....Накрая Дмитрий май умря от ръката пак на момиче, което харесва....

# 718
# 719

Общи условия

Активация на акаунт