Джан Яман, Йозге Гюрел и"Doğduğun Ev Kaderindir" с Демет Йоздемир Тема № 55

• 82 321
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!

Благодаря на всички,които са писали и на другите,които продължават да пишат в темата! Two Hearts

снимка от летището преди заминаването от Италия...

ДЕК
Днес трябва да пуснат 2-ри фрагман,новите снимки и озета.

''Дишай, Зейнеп ... дишай!''

зад кадър....

Желая ви приятен ден и лека седмица! HugFlowers Four Leaf Clover

# 136
Благодаря, Злати, че пишеш тук! Flowers Hibiscus

Днес при италианците за Джан доста се коментира наложената му глоба. Не знам защо не е зачел правилата на домакините, които за съжаление имат много горчив опит с вируса.

Скрит текст:
Другото, което днес ги вълнува -
Can Yaman e Diletta Leotta insieme /заедно/?

# 137
Флорале Hug,благодаря че пусна пост,тъй като мислех да редактирам предния! Flowers Hibiscus

Пуснаха новите снимки за 27еп. на ДЕК....

и озета на руски ез.

🌟 В тюрьме Мехди женится на Беналь, чтобы чаще видеть своего ребенка. Зейнеп и Барыш находятся в этапе ухабистого сближения, которому они не осмеливаются дать название.

Хотя тот факт, что разум Махди все еще находится в думах о Зейнеп, это ещё больше сужает круг, в котором находится Мехди.

Теперь Зейнеп хочет смотреть вперёд на горизонт. Однако бремя прошлого не оставит Зейнеп наедине в этих поисках. Семья Мехди настаивает на том, чтобы Зейнеп помогла Мехди выйти из тюрьмы.

В то время как на неё оказывается это давление, Зейнеп ставит под сомнение концепцию наказания как юриста и концепцию свободы как женщины, оставаясь в одиночестве с этими мыслями, словно с чумой.

У Барыша неожиданный гость: Али Риза, их дядя из Ризе. Секретный план Али Ризы по прибытии в Стамбул состоит в том, чтобы создать новый дом для Барыша: он сразу замечает талант Султан и рождается новый союз.

В тюрьме Мехди ждет неприятный сюрприз: он наедине с борьбой не на жизнь, а на смерть, пойманных в ловушку людьми, убивших в тюрьме отца Мехди ...

Несмотря на то, что они в разводе, Зейнеп, начиная со дня своей свадьбы, беспокоится, будет ли он в беде, будет ли он снова испытан своей жизнью, ее заботы снова выходят на первый план. Несмотря на ее гнев по отношению к нему, Зейнеп, будет должна решить, быть рядом с ним или нет.

ПП Излезе инфо от Бирсен,че СЦ Ейлем Джанполат напуска,тъй като става СЦ на ДП.Останалите от екипа й ще работят по СЦ на ДЕК!
Скрит текст:
💥 Бирсен Алтунташ сообщает, что Эйлем Канполат все же покидает пост сценариста сериала #СудьбоносныйДом. Она пишет сценарий сериала #ДочьПосла. Сценарий сериала #СудьбоносныйДом будет продолжать писать команда сценаристов с которой работала Эйлем.

# 138
Цитат
    Florale
    Днес при италианците за Джан доста се коментира наложената му глоба. Не знам защо не е зачел правилата на домакините, които за съжаление имат много горчив опит с вируса.

Не знам ,колко е виновен Джан, но тая охрана на хотела защо е допуснала да се събират хора. Доколкото познаваме Джан, няма как да не им обърне внимание, след като чакат цял ден. Явно организацията им куца при опазването на гостите им. Въпреки, че Джан е феномен за Италия и трудно могат да ги спрат лудите фенки даже и деца имаше.. Пък и италианците не се славят като хора спазващи правилата.

# 139
Elizkata, информацията е, че е било уговорено Джан да се прибере в хотела през задния вход, както и е направил. И след това е отишъл при фенките на главния вход.
Но това вече се измести от новината на Anna Pettinelli, радиоводеща на RDS - за  Can Yaman и Diletta Leotta.

# 140
Florale , това го взех от фейсбук

Хората, които стигнаха до хотела, спряха пред входа от сутринта в 8  до нощта.
Персоналът на хотела предложи горещ чай, тъй като температурите бяха много ниски и много деца присъстваха, грижейки се за всички.
Полицията огради района с бариери, поставящи феновете в една линия, за безопасността и спазването на дистанцията.
Всичко беше уредено за феновете да се приближат един по един към артистта, за да направят снимката.
Когато #CanYaman излезе, цялата тълпа разчупи редици около него без възможност за движение.
Преобладаваща любов, която остави всички без думи.
Всички присъстващи бяха изненадани, тъй като хотелът приема домакин на знаменитости всеки ден, включително Мат Дилън в същия ден.
Вътре във фоайето беше забранено да се спира, за да се снимат, за да не се нарушават разпоредбите,
всичко беше организирано майсторски от персонала на хотел Eden и от сигурността на артистта,
който по всякакъв начин се опитваше да запази всички в безопасност.

# 141
Elizka, има информация, че ще глобяват и феновете по 400 евро. Стига да ги намерят.
Скрит текст:
Lastampa.it ....По повод инцидента шефът на полицията Франко Габриели поиска доклад за "незабавна и подробна" реконструкция на случилото се и свидетелства на изображения, разпространени в социалните мрежи в тези часове.Габриели изрази остра критика към инцидента, тъй като беше създадено неоправдано събиране, и отново подчерта необходимостта от „максимално внимание“, за да не се повтарят подобни епизоди: подобни ситуации, твърди шефът на полицията, "не само излага много непредпазливи хора на зараза, но дискредитира ангажимента на полицейските сили".
LaRepubblica.it
"....Рим, глоба на турския актьор Can Yaman за събирания пред хотела му
Турският актьор Can Yaman е глобен за нарушаване на разпоредбите срещу Covid . Глобата от 400 евро е взета за събирането вчера пред римския хотел, където се събраха десетки фенове: с обкръжението на актьора и с хотела, според полицейски източници, е било уговорено Яман да влезе от задна врата, както всъщност се е случило.
По-късно обаче актьорът, според същите източници, излязъл без предупреждение от главната врата, където някои фенове се тълпяха за автографи. Присъстващите отвън полицейски сили ги изпратиха.

# 142
Florale, аз гледах едно клипче, Джан как излизаше от главния вход и полицаите си стояха без нищо да правят, ако му е било забранено  щяха да го върнат, така че явно наистина е имало договорка Джан да се снима с тях един по един, но явно като са го видели лудите италианки са преминали през ограждението и станало мазало.
А това за задния вход е било, когато се връщал от снимки. Аз се чудя как може полицаите да ги оставят толкова много хора да стоят цял ден пред хотела .Значи още преди да се прибере Джан е имало нарушаване на разпоредбите срещу Covid.

# 143
Добро дъждовно утро!

Нашите спечелиха награди от анкетата  Dizidoktoru..

Най-добър актьор за 2020 г.-Джан Яман
Най-добра актриса за 2020г.-Демет Йоздемир
Най-добра романтична комедия за 2020 г.-BayYanliş
Най-добра сериална двойка за 2020 г.-Езги и Йозгюр
Най-"неправилния" персонаж - Йозгюр

ДЕК

снощи пуснаха 2-ри фрагман...очаква ни напрегнат епизод утре....

https://youtu.be/xDpdbZHMUd8

с руски субт.
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456247604%2Ff1bbbb379 … l_wall_-132999259

Желая ви хубав ден! HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 144
Към края на 24 турски епизод съм на Пълнолуние.
Тази Назлъ ... страшно много ме нервира.
Наистина не понасям такива горди и високомерни и най-вече страхливи хора.
Както от женска , така и от мъжка страна.
Ферит е напълно прав , че този брак пълен с тайни няма никакъв смисъл. А тя продължава ли , продължава да крие... да им имам и турската любов. Тъжното е , че дори в реалния живот,  хората правят тези недопустими грешки и не могат да се разкрият и да кажат всичко . Тъжното е , че дори в реалния живот навсякъде е пълно с тайни и лъжи.
Не разбирам защо хората се събират   женят и т.н. , ако не могат да споделят абсолютно всичко!? Не е ли именно това любовта , каквото и да се случва , да няма никакви тайни за нищо на света!? Аз ли изоставам и грешно разсъждавам?!

# 145
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Браво! Ти за норматив си погълнала сериала. И аз бях така като го подхванах, отнесох няколко почти безсънни нощи за да мога да го изгледам докрай. Нищо й няма на Назлъ, съвсем нормална си е. Невинаги преценката на човека за ситуацията, в която е изпаднал е достатъчно обективна. А и за стиковане на двама души и изграждането на стабилно доверие е нужно време. Ферит и Назлъ го нямаха. Нали и интрига трябва да има, иначе какво ще гледаме. Laughing

# 146
Така е Профи. Снощи вечерта го приключих сериала.
Финала е достоен и ми хареса. Е , вярно   музикалните сцени ми бяха твърде много и имах чувството,  че финала е просто музикален и го прескачах само .
Ами добър е сериала. Аз го почнах , защото гледам "Почукай на вратата ми "   а там смениха екипа сценаристи, затова пуснах "Пълнолуние" , за да разбера как са се справили сценаристите .
Не ме грабна много този сериал, но поне го изгледах.  Вярно , няколко пъти ми се покачи много кръвното , но за да стане това значи явно много или малко са се справили с нелеката задача , да създадат сериал и интрига.

Аз най - обичам попринцип да гледам приключен сериал , за да не чакам епизоди, въпреки , че я няма тръпката да коментирате във форума. Но сега се замислих, че ако чаках епизодите , нямаше да вдигам толкова рязко кръвно , предполагам , де. Не знам.

# 147
Добро утро! HugCoffee

...и това,което се тиражира в медиите...
Джан Яман има връзка с италианската водеща Дилетта Леотта

и от Бирсен....
Скрит текст:

и още на руски ез. пуснато във ВК
Скрит текст:
Итальянские СМИ....
«Согласно достоверным источникам, #ДжанЯман вступил в любовную связь с Дилеттой Леотта». Это предложение, написанное фанатом в Твиттере и слова Анны Петтинелли в частотах Rds, вызывает бурю негодования. Поклонники настроены на войну, и предполагаемый флирт между телеведущей и любимым турецким актером разжигает социальные сети. Актер приехал в Рим на съемки рекламного ролика известного бренда макарон с Клаудией Джерини и остановился в том же отеле, что и Леотта. Анна Петтинелли на Rds открыла секрет: «Джан Яман с известной итальянской ведущей, источник не вызывает сомнений». Поклонники и зрители подумали о том, чтобы сложить два и два.
Предполагаемые отношения между Дилеттой Леотта и Джаном Яманом были бы больше, чем сплетнями, и чтобы доказать это, потребуется ряд улик. Первый был невольно предоставлен Габриэле Парпилья, когда поделился на своем канале в Instagram историей, опубликованной Дилеттой Леотта, которая сфотографировала собрания фанатов турецкого актера возле отеля в Риме (за которые Яман получил штраф в размере 400 евро). Отель, в котором, как видно на снимках, останавливалась и спортивная ведущая. Чтобы не вызвать больше подозрений, истории были удалены Леоттой несколько часов спустя.
Еще одна подсказка касается букета красных роз, полученного Дилеттой за последние несколько часов и которым она хотела поделиться со своими поклонниками в сети. Гигантский букет цветов, в котором одна красная роза выделяется, как «жемчужина». В сторис она выбрала музыкальный фон - «Ma dimme Te», песня Паолы Турчи.
Между тем, эта история, хотя и не подтверждена и не опровергнута, обещает разжечь Интернет. В социальных сетях предположения и теории сводят с ума. Ведущая все больше отдаляется от боксера Даниэле Скардина, с которым она, казалось, восстановила связь сразу после его опыта в «Танцах со звездами». Джан Яман, главный герой очень популярного сериала "Day Dreamer", сам признался в последнем интервью в Verissimo, что он свободен.
p.s. в переводе возможны неточности.

Днес е денят на ДЕК!След почивката очаквам с интерес новия епизод!

Приятна сряда! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 148
Не знам дали е пускана, но Демет тук е много чаровна!

# 149
хаштагът е познат #DoğduğunEvKaderindir...

линкове за онлай гледане....
https://www.tv8.com.tr/canli-yayin
https://www.ecanlitvizle.live/tv-8-canli
https://www.canlitv.mobi/tv-8-canli-hd
https://canlitvizle.com/tv8-full-hd

от продуцента ....

нова снимка...адвокатът е в болницата,да не очакват Зейнеп да оттегли жалбата си..

Общи условия

Активация на акаунт