Всичко за всички марки гел лакове - 33

• 25 920
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Благодаря, на всички за отговорите!
Прекрасни маникюри показвате!
И понеже сте подстрекателки, мисля и аз да си поръчам ултрабонд-а на Коди. Гледам,че в Май нейлс го има. Читави ли са от там продуктите? Или дайте от фейса от къде по-точно поръчвате...
Моят лак е вече на 2 седмици, супер се държи и тъй като в момента нямам време ще оставя за след нова година.
И макар,че съм нова в домашното лакиране, две приятлки онзи ден рекоха, че мога да достигна квартален салон по лакове и продукти Wink На мен хич не ми се отдава лакирането на други хора, инък с удоволствие бих го правила....
На Семилак праймера/ултрабонд е по-хубав, имам и двата, линк има в първия пост на темата.

# 451
Това синьо ли?Поръчах си го преди 2 месеца още не съм го ползвала.Много добре изглежда маникюра. Значи не е хубаво.
На мен ми трябват 5 часа за направа на маникюр, представям си и ако правя педикюр какво ще е.🤪🤪Че и да стоя прегъната на две 5 часа.🙃🙃Иначе ще е много ефектно и красиво.
 Тея камъни не ви ли падат, закачат?🤓
Аз го имам ,на два слоя е супер, качвала съм маникюр с него Blush педикюр правя за по малко от час Grinning
Ето го, но не съм критерии за трайност, нося по 10дена и сменям без забележки

# 452
  • София
Като заговорихте за педикюр освен лак по друг начин обработвате ли краката? Някаква вана,соли?

# 453
Здравейте, чета ви от известно време и доста неща съм научила от вас. Благодаря за добрите препоръки за лакове от Али. Записвам се с няколко Коледни маникюра от мен:
Скрит текст:
[/spoler]
Скрит текст:
Скрит текст:

Моля за мнение за добра ел. пила и гел или поли гел, иска ми се да се пробвам да си изградя нокти, моите са здрави, но за жалост на определена дължина започват да се чупят. Благодаря!

# 454
Напоследък мажа краката много, с кремове разни, учудващо добър резултат виждам, няма нужда ни от стъргане, нито нищо 😀

# 455
Моля за мнение за добра ел. пила и гел или поли гел, иска ми се да се пробвам да си изградя нокти, моите са здрави, но за жалост на определена дължина започват да се чупят. Благодаря!
Няколко страници по-напред съм пуснала линк към 2 ел пили, които имам и от които съм много доволна, както и към трета, която чакам от Али.
Препоръчвам полигела на Клареса, ползвам го няколко месеца и съм много доволна - здрав, издържлив, работи се лесно с него.

# 456
  • Paris, France
Бимба, всеки ултрабонд става. Ако набараш Sensationail primer в някой магазин, идеален е. Gelish Probond е хубав, но Daylily пише, че не се маха 1 час, но ако си смела, взимай го. Ти беше в Германия май. Sun garden ultrabond  в амазон е хубав.

На краката в момента нищо не слагам. Отвреме навреме си орязвам мазолите с кюрета след топене във вода. Остъргвам ги с електрическа пила, орязванм ноктите до дъно (много лош навик). На палците на краката ноктите са излезли почти до долу от страничната гънка заради това рязане и човъркане.

Сега ще си направя пилинг маска със салицилна киселина за дезинфекция и за да махна мъртвата кожа.

Крем отдавна не слагам, защото имам влажни крака, а ме мързи и масло да слагам напоследък. Без лак съм в момента на краката.

кomkina, Sun garden polygel е много хубав и здрав и е бюджетен. Геловете на Коди ми харесват, на Sun garden също. Няколко страници назад писахме за Apres Gel X, Kiara sky. Намери ги в ютюб! Слагат се с каучукови база и се изпилват или разтварят, а ако си с белеща се база отдолу, можеш да ги отлепиш. За електрическа пила съм пас, но за домашен маникюр всяка от али над 12V става, но гледай да е над 30 вата. Моята вече не се предлага. esmeralda23 е специалистът ни по електрически пили, с много и разнообразен актуален 🤩😇 опит по въпроса. Като дойде, ще ти предложи набързо няколко, тествани и купени наскоро, че и от Европа. Aeoil или нещо подобно се казва магазина. Има и други, потърси!

За обемите на базите и за колко време свършват - още не съм свършила база, а сме двете с дъщеря ми. Обикновено подарявам, защото вече съм купила друга. Зависи от площ на ноктите, дали се слага тънко или се прави с нея бомбе. Първият ми реинфорс от 8мл едвам стигна за 2 месеца, та взех буре. Гъстите топове ми свършват бързо, но база аз слагам тънко. Вземете един и ако ви хареса и ви пасне, купете веднага втори, но не го отваряйте изобщо. Докато не е отварян срокът на годност не тече. Така, ако случайно ви свърши нещо на средата на маникюр си имате резервен.

Някой писа, че сменил неразтворимата база на Несс с някаква куча марка. Кучите марки никой не може да гарантира как се разтварят. Чела съм, че момичета свалят златистата база Elite99 много лесно, но никога няма да си я сложа без каре. Лесносвалящи се бюджетни бази са Semilac хибридната, Born pretty peel off с каре и на нематиран нокът. Куча марка база не бих сложила без каре и даже и с каре не се махат с китаец отгоре. Първият път с elite99 над Гелиш ревах. 🤩😎🥳.

# 457
Aieil Official Store, но там се предлагат ел пили имитации на Strong и Marathon, които вървят по 100-120 лв с доставка от Полша, Чехия или Белгия. Другите ми пили са от продавачи от Китай, съответно винаги има риск да бъдат задържани на митница.

# 458
  • Пловдив
Над, благодаря Simple Smile намерих линка, той даже от мейкъп бил, но за съжаление го няма в момента... Не ми е спешно, ще изчакам. Тъкмо като съм по-свободна да разгледам обстойно Wink
Това синьото на гд коко и аз го имам, много е хубаво. А колко поръчки са ми пристигнали в бг и не ги получавам... тези пощи са ужас...
Между другото, аз всъщност първоначално се реших на лампа и лакове заради педикюра, че с нормален лак, колкото и да ми е изсъхнал в затворени обувки ми се остъргва отпред...ама докато ми дойдат нещата, лятото мина (зимата ходя без лак на ккраката) и  направо започнах с ръцете.

# 459
  • Варна
Елена мисля те мярнах в темата за ТО та......ползвам за крака Гликоловия тоник и откакто го правя имам крака като на бебе Grinning. Пръскам вечер/пресипала съм си малко в шише с пръскалка/ и лягам. Това чудо ексфолира страхотно без да пресушава. По принцип ходя на класически педикюр  всеки месец,но откакто открих тая магария често пропускам месец два.
Нев-нещо,което ще те зарадва мисля белещата база на ibdgel е с почти никакъв лепкав слой да не кажа без. Снощи я тествах в два протокола да видим. Темперирания им топ също е без лепкав слой.

# 460
  • София
Не мога да зацепя какво е ТО , обаче ще потърся що е то гликолов тоник.
Невена каква ел пила ползваш за пети?

# 461
# 462
  • София
Последният маникюр за тази година. 🙂
Толкова го харесвам това млечно бяло, а толкова ми е трудно за нанасяне. Първият слой е почти прозрачен,втория го нанесох по метода за бомбе. Лака е на Komilfo. Лепило за фолио на Коди (чудесно е), рейнфорс и топ.

Скрит текст:

# 463
  • Стара Загора
Току що взех от пощата водните ми стикери. Някой ще обясни ли в стъпки как се слагат

# 464
Нев, благодаря отново за полезните съвети! Hug

Общи условия

Активация на акаунт