Всичко за всички марки гел лакове - 33

• 25 906
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
Аз използвам това. Цената му е около 5 лв. Не е от али обаче.

Нанасям, изчаквам, избутвам и отрязвам, където е необходимо.

# 496
И аз ползвам на Евелин продукта за кутикули. Нанасям и после избутвам, не режа кожички. Стига за доста време. Вечер подхранвам ръце и нокти с крем за ръце, смесен с конопено масло.

# 497
  • София
Не пазарувам от али експрес , но ползвам това,  цената му е съвсем разумна според мен и съм много доволна.

# 498
И аз ползвам гелчето на Евелин Blush

Момичета, приятно изпращане на старата година и весело посрещане на новата Kissing Heart

# 499
Аз ползвам гел за премахване на кожички от Двата щъркела - към 5 лв беше. В ДМ и Лили има на Виктория за 2-3 лв, но не е толкова ефективно.

# 500
Аз от скоро ползвам този гел, евтин е и върши работа Simple Smile

# 501
  • Стара Загора
Моят е на Essence от ДМ, Лили, Елитис, но бих пробвала Евелин щом толкова го хвалите.

# 502
Весело посрещане на Нова година, момичета.
Един новогодишен маникюр от мен.

# 503
Благодаря момичета! Ще потърся този на Евелин.

# 504
Аз не харесах този на Евелин, но не мога да предложа бюджетни варианти.

# 505
  • Down south
По повод нови продукти, явно след прочит съм поръчала това.
Как го ползвате?
 В тукашнит сайтове информацията е оскъдна.Чета, че се слага над база, другаде над цвят? Пече се 30 секунди? Само на свободната част?
За беда няма и четка?

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 23:58 от Daylily

# 506
Поръчала си туба. Можеш сигурно да ползваш четка от някой стари/свършили топ или база. Аз рейнфорс слагах първо след база после почнах да го слагам след цвят. Пека 1 минута колкото и всичко друго.
Моят е на привършване даже и ще направя поръчка скоро, дано да пристигне същото качество като този който имам.

Весело посрещане на новата година на всички!

# 507
Момичета, Честита Нова Година, бъдете здрави,весели и много щастливи, нека новата година ви донесе това, което старата не успя Blush

# 508
  • Сливен

Честита Нова Година!

# 509

Общи условия

Активация на акаунт