За любителите на салати - тема 3

• 82 357
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Салата от кус  кус /обикновен, майонеза, кис краставички и Рулца от раци, скилидки чесън

# 676

Зелена салата, киноа, пилешко месо, сос с кисело мляко, майонеза и горчица.

# 677
  • София

Ранно хрупкаво зеле, краставица, червена чушка, червен боб, копър, стандартен дресинг-сол, зехтин, оцет.

# 678
Поредна вариация на салата с риба тон:
Зелена салата, рукола, пресни лук и чесън, зрял бял фасул, риба тон и репички. Дресинг от лимон, зехтин и сол. Носи на маслини и пармезан.

Скрит текст:

И една класическа зелена салата с пресен лук, краставица, репички и варени яйца.

Скрит текст:

# 679
  • Русе
Две салати редовно приготвяни от мен по това време със зелении, краставици, чушки, лук, копър, зехтин, балсамов оцет и царевички и сос от нар при едната

и зелени маслини и домати мини кумато при другата

# 680
Салата зелено и лилаво - просто така се получи Smiley

Скрит текст:
лилаво зеле, лилав карфиол, и такъв имало Wink , броколи, аспержи, червен лук
Реших да пробвам две рецепти за дресинг като ги смеся и се получи много сполучлив ранч дресинг с авокадо  - авокадо, заквасена сметана, мътеница, майонеза, чесън, дижонска горчица, зелени подправки, сол и пипер

# 681
Иии една доста богата салата се получи с всичко което имаше налично. Joy
Зелена салата,  крастваица, домат, репички, маслини, червени боровинки, карамелизиран лук, бекон и микс четири сирена.

# 682
  • В страната на мечтите.
Днес понеже вали сняг и аз направих една доста тежка салата, като за зима, която стана направо като основно ястие. Ядох такава в едно заведение преди време и реших и аз да я направя.
Варени картофи, бекон, варени и настъргани яйца, сирене и млечно-чеснов сос с копър. Аз лично си облизах пръстите. Много ми хареса.

# 683
Днес бяхме на семпла салата, но свежа и приятна на вкус - зелена салата с пресен чесън и мариновани гъби овкусена със сол, пресен лимонов сок и олио:

# 684
  • У дома !

Тази вечер вечерята ми беше тази кето-салата, която я видях в Инстаграм.
Краставица, домати, царевица, авокадо, червен лук и авокадо.
Дресинг: лимон,захарин, сол и босилек.
Много ми хареса.

# 685
Знам,че сега е време за пресни салати, но отдавна стои на дестопа ми тази салата със сладки картофи и най-накрая реших да я направя. Моите в къщи много я харесаха и скоро пак ще я правя.

Салата от сладък картоф със салса дресинг
Сладки картофи, царевица, бял и червен лук, червена и зелена чушка, зелени подправки
Дресинг - майонеза, сос салса, лимонов сок

# 686
Здравейте, страхотни са салатите ви. Направо ми се дояде!
Ние най-често правим марули, репички и авокадо, краставица, пресен лук и домати и слагаме сол, зехтин и малинов оцет.

# 687
Става ли салата от лапад? Не е ли доста твърд?
Имам в наличност, правих супа, баница, лапад с ориз и се чудя още как да го използвам?

# 688
Не бях чувала, но проверих в гугъл и видях комбинация със спанак и репички. Може би сирене и киноа с домат също ще върви.
Пробвай, лапада не е май жилав. Но смеси с нещж ако имаш, не знам колко е вкусно само с него.

# 689
Няма проблем да се ползва лапад за салата. Аз съм правила вместо спанак съм слагала лапад. Но уточнявам ,че тогава използвах млади листа от лапад.

Общи условия

Активация на акаунт