🍒Черешката на тортата – сезон 15🍒

• 57 809
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 60
Тази Джамиле за пръв път я чувам.

Явно с конкурс ги търсят такива кухи, за да правят сеир.

# 61
Манчев няма какво да се ядосва, ТЕ СА Я ПОКАНИЛИ ДА УЧАСТВА в предаването, така че... като ще каниш кифла, която не може да готви, после не се прави на интересен с коментари как има помощник готвач, как ги кани в ресторант, как се лигави и т.н. Не сме я избрали ние тази Джемиле

# 62
Мис Кифла макар, че е с ръкавици, къде ли не се пипна с тях:anguished:

# 63
  • София
Кое/какво е това недоразумение? 😁

# 64
Първото, което каза беше да се ПОХВАЛИ колко много последователи имала. Да се изтъкне! Да не говорим, че 45к изобщо не са много за инфлуенсър!
Па и с тия ducky lips - отврат!

p.s. Ливанка, която не може да произнесе "хумус", айде бе...

# 65
Майко мила "умна и хубава" като Нора Недкова... А тоя льольо с нея... Пази Боже от толкова тъпота!

# 66
Ще ми е интересно наистина Башар как ще и оцени нещата.

# 67
  • София
Как може национална телевизия да допуска гавра с храната, в това време на криза?

# 68
  • Wonderland
Тази госпо'ица сама себе си знае ли коя е? Rolling Eyes

Като за "инфлуенсър" и човек, който всекидневно е пред камера доста дървена ми се струва...

# 69
И аз ще повърна, но не заради баницата. Много нелепо момиче.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 23:01 от Анонимен

# 70
Е това е пълна подигравка!За какво ги кани такива индивиди Манчо,пък чак се прави че я критикува,кой я е поканил?!Пълна пародия стана предаването.

# 71
Неудобно ми е да гледам великата инфлуенсърка. Изключително нечистоплътна и елементарна е.

# 72
  • София
Изнервих се и аз.Защо изобщо са я поканили?

# 73
А другата кифла, тя пък месо не ядала. И какво да готвят хората в останалите 4 вечери? ЗАЩО СИ ПРИЕЛА ПОКАНАТА ДА УЧАСТВАШ, СЛЕД КАТО НЕ ЯДЕШ МЕСО и само ще затормозяваш домакините?

# 74
Мисълта ѝ тече като на тризначките, словоредът ѝ същият. Не мога да повярвам, че такъв организъм се е научил сам да ходи и да говори!

Общи условия

Активация на акаунт