🍒Черешката на тортата – сезон 15🍒

• 57 854
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 855
Точно пък Диляна не му подхождаше изобщо. Добре са си Карина.
По-скоро Дичо не подхождаше на Диляна, не че Блатечки и подхожда, ама квот такова... някои хора нямат късмет с връзките. Confused
Да де, това имах предвид.

# 856
  • София
Осмицата на Манчев все едно е равносилна на десетка. Не знам какво трябва да стане, за да даде деветка. Утре ще стискам палци на Калоян и Василена, изглеждат много мили. Лъха на чистота от тях. Но като цяло мисля, че си заслужиха оценките, въпреки че ме е яд за Нели и Сано.

# 857
  • София
Вегетарианците какво ядоха като основно??

Гостите доволни, аз не се впечатлих особено.

И на мен утрешната двойка ми изглеждат симпатични, нямам представа кои и какви са.

# 858
Много интересно ми беше да науча за перуанския картоф. Сега ми се прииска да ги опитам и аз, само че самостоятелно, не в тиквена супа.

# 859
От цялата тази сбирка на родни "VIP"-ове, които се чудеха какви лицемерни хвалебствия да ръсят за Карина и Дичо (последният пък се хвалеше и сам), най-много ми хареса русото хлапе, което свиреше на китара. Наистина свиреше много добре, като истински артист. Един невръстен Аксел Роуз в предюношеска възраст.

# 860
Аз не разбирам невзрачна как се асоциира с тази жена, но си мислех колко са ми симпатични всички жени. Без джуки, без цици изливащи се в чиниите, без изкуствени къдри висящи съшити към косите им. И колко топлина и нежност виждам аз. Мисъл за деца, искрено вълнение за представеното от тях. Толкоз човешка група отдавна не помня. Не, че не се е случвало, но много по рядко, от набутващите ни в други вечеринки примати. Много се радвам на такава Черешка.

# 861
  • София
А, това мислех да кажа и аз, но забравих- момченцето с китарата свири божествено!

# 862
  • София
Далеч по-честно изглеждаше в миналите сезони, когато Манчев се появяваше в последната вечер и избираше победител, ако двама или трима имаха равен брой максимални точки.  Макар да имаше грозни издънки /като Нели Рангелова, да речем/. Сега с този си ход да дава и той оценка на всеки участник, така явно личи, как манипулира вота, че ако има малко акъл в следващият/ите сезон/и трябва да забрави за тоз номер!

# 863
  • София
То и заради децата отнесаха толкова точки.
Менюто не  ме впечатли.
Нищо от показаното не бих ползвала у дома за Коледа.

# 864
  • София
То и заради децата отнесаха толкова точки.
Менюто не  ме впечатли.
Нищо от показаното не бих ползвала у дома за Коледа.
Ааа, не така! А прецизното ръсене на захар...?  Joy

# 865
  • София
Хубава вечер! Готвеха с лекота - някак без напрягане и сякаш е много просто, но не е. 😂.
А Филип... леле, страхотно хлапе! Има ли някъде в нетя нещо за него?

# 866
Нещо ми бяха скучни Дичови.
Ако не бяха децата да  умилят останалите не знам дали щяха  да им дадат всички дрсетки. Ама те май всяка вечер всички дават по толкова.
Това от моята градина, онова от моята градина...
Само ме заинтригува от къде мога да намеря разсад за петуанския картоф.

# 867
Е какво да каже, че е от магазина ли?Wink

# 868
Заведението на Дичови ли е? В началото не слушах много внимателно. Не знаех, че и те имат.

# 869
  • София
Казаха, че живеят на шестия етаж, а на седмия имало заведение. Но май не казаха дали е тяхно.

Общи условия

Активация на акаунт