💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 15 - Между два сезона

• 85 395
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Пак ли някой е издал нещо Simple Smile Миналата година за Чудомир писаха някакви простотии.

# 1 141
Тази Мани Ву явно има с какво да изпъква Grinning

Леле, леле - Мани Ву Нанг Тъ

# 1 142
  • София
Усещам как тазгодишния каст ще счупи тъпомера и сезон 2 ще ни се види песен.

# 1 143
Е, много бързо са изтрили публикацията на Vesinka. Аз съм от любопитните, където по-отрано  искам да знам повече за участници и т.н.
Поне да бяха преместили на Vesinka публикацията в скрит текст.

И да миналата година на 90%, беше написала верни неща.
Ако някоя добра душа, е прочела какво е написала Vesinka, моля да ми драсне на л.с

# 1 144
Е, много бързо са изтрили публикацията на Vesinka. Аз съм от любопитните, където по-отрано  искам да знам повече за участници и т.н.
Поне да бяха преместили на Vesinka публикацията в скрит текст.

И да миналата година на 90%, беше написала верни неща.
Ако някоя добра душа, е прочела какво е написала Vesinka, моля да ми драсне на л.с
Присъединявам се към молбата на elpi. Ако може и мен някой да ме осведоми на лс. Ще бъда много благодарен ✌

# 1 145
  • София
Аз я прочетох, но само двама "участника" видях, другите не успях да отворя. Не можах да видя "победителя". Grin

# 1 146
  • София
Тази със странното име и джуките ли ще участва? Или е някаква неизвестна за мен звезда.

# 1 147
Аз я прочетох, но само двама "участника" видях, другите не успях да отворя. Не можах да видя "победителя". Grin
Ами бързат да я докладват, сакън вече. Моля, модераторите, слагайте в скрит текст, ако инфото е вътрешно от тук нататък,  все пак и Асан е човек.

# 1 148
  • София
Тази със странното име и джуките ли ще участва? Или е някаква неизвестна за мен звезда.

Щяла да участва, според изтритата съфорумка.

# 1 149
  • София
Оф, а защо и такива участват? Не разбраха ли, че за този тип предаване не са ни интересни такива типажи. Или все трябва да има някой на когото да се смеем.

# 1 150
Пак ли ще гледаме рекламни лица на стероиди и силиконови киборги? Дамите от Фейсбук твърдят че тази година имало и джендър за допълнителен тормоз над зрителите... Close

# 1 151
Предпочитам джендър пред поредните сестрински драми.

Ако пак има някакви семейни драми мисля този път да пропусна целия сезон.

# 1 152
  • Испания
Пак ли ще гледаме рекламни лица на стероиди и силиконови киборги? Дамите от Фейсбук твърдят че тази година имало и джендър за допълнителен тормоз над зрителите... Close

И как ще използват джендър за тормоз на зрителите?

# 1 153
И аз се включвам към молещите да разбера нещо на ЛС от Васинка. Б*хти дебнех, дебнех и не успях да прочета най-важното - кои тъпани ще участват тази година. Grinning

# 1 154
  • София
Само ще помоля за разбралите да не коментират нищо без скрит текст. Аз така и не видях този пост, а тези следващите постове, които го коментираха ги прескачах, но за всеки случай да напомня за спойлерите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт