💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 15 - Между два сезона

• 85 383
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 1 170
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Объркала съм темата,мислих,че са участници във фермата Laughing и бях в потрес.

# 1 171
  • Sunshine state
А, то както са го подкарали по родните риалитита, и там ще ни натресат подобни. 🥶😅

# 1 172
  • earth
Усещам как тазгодишния каст ще счупи тъпомера и сезон 2 ще ни се види песен.

Като мой клиент, съветвам те (pro bono) да внимаваш с правописа, защото другарките и госпожите дебнат Simple Smile

# 1 173
За джендър и аз имах инфо, даже го бях пуснала тук още като започнаха да се снима предаването. По моя информация сценария бил да има любовна драма с джендъра, интересно кой от мъжете ще е "късметлията". 😅😅 Скоро ще разберем.

# 1 174
  • Вестерос
Демек Пацо и Пеньо 2.0

# 1 175
Еми Тупарев толкова си може просто. То и сценарият със сестрите не беше кой знае колко оригинален. Гледали сме го и него с Миро и Елена, само дето те криеха, че са съпрузи. Ама в случая не е луд тоя дето дава баницата, а ние, че му я ядеме и му пълниме гушата.

# 1 176
Объркала съм темата,мислих,че са участници във фермата Laughing и бях в потрес.

Дано не са участниците.И какво разбират от фермерство тези ИГ парцалани и напомпани бичета? Disappointed

JoyJoyJoy

# 1 177
Ох, вярно, че Миро и Елена в началото криеха, че са съпрузи. И Миро наблюдаваше без да реагира как Мариан сваля жена му. Това беше преди 15-16 г.   Иначе това с близначките (да влизат една по една и да си разменят ролите), да объркват останалите коя-коя е... го има и в други издания на Брадъра по света. Да, наистина Тупарев нищо ново не е дал на света Wink

# 1 178
  • Испания

Т. е. снимките приключват. Интересно, че не се връща с транспорт на продукцията. Може би другите ще се върнат по-късно.

# 1 179
Да напомня че след като намалиха "Голямата награда" от 200 на 100К миналата година "тайно и полека" за изненада на табуретката, който после ги правИ на маймуни, при все инфлация, ковид и зрителски критики, тая година са си пак на 100К.  Скрънза!

# 1 180
# 1 181
  • Вестерос
Този може да се е скарал с някой/и и затова да си търси сега транспорт Grinning

# 1 182
  • Испания
Това е коафьорът на продукцията. Щом не е там, значи няма снимки.

# 1 183
  • Калгари, Канада
Е, толкова ли не мож се намери някой пишещ в темата да го вземе човечеца?! 😉 Път дълъг, мож се разприказва, да поразкаже нещо ...

# 1 184
  • Испания
Скрит текст:
Е, толкова ли не мож се намери някой пишещ в темата да го вземе човечеца?! 😉 Път дълъг, мож се разприказва, да поразкаже нещо ...

А, де!

От кал да е, знаме да е! Това е мания.

Общи условия

Активация на акаунт