но ми стана тъжно, че бяха разпределили силите толкова неравностойно в трите отбора. Исках сякаш повече да видя от Елена, много преждевременно я махнаха. Заради тъпото разпределение на участниците ми беше малко безинтересно да гледам отборните битки, защото още при обяснение на регламента ставаше ясно кой ще спечели. Ако всички имаха по равно добри плувци, по един за пъзели и по равно силови играчи- е тогава щеше да е инетересно. Ама извинявайте- рибарите Ники, Христа, Мира, Сашо, Ивайло- с какво допринесоха... само пълнеж. Не беше никак честно и безкрайното им висене на реката беше предивидмо. Можеше да са разпределени малко по-балансирано. Но все пак ми беше по-лицеприятен този сезон, от миналия нямаше нито един симпатяга, а тук бяха много

Смайли, специални благодарности и адмирации за прекрасните теми, за труда и усилията, които полагаше за да ни държиш информирани през цялото време! 💐🌺🌷 Слагам малко снимки на участниците, които всяка вечер през тези три месеца ни караха да се вълнуваме и преживяваме битките заедно с тях:

Детето чудо

Закъде без Бате
Преди всичко ловци 

Смайли, специални благодарности и адмирации за прекрасните теми, за труда и усилията, които полагаше за да ни държиш информирани през цялото време! 💐🌺🌷

Детето чудо

Закъде без Бате
Преди всичко ловци 

Много приятно. Браво на теб!
Препоръчани теми