💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 15 - Между два сезона

• 85 816
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 60
# 61
оо лайв на Любомир с Красимира и Димитър Калайджиев от Фермата 5, тези да не са се гаджосали официално? Grinning Че и двамата бяха семейни

# 62
  • Испания
оо лайв на Любомир с Красимира и Димитър Калайджиев от Фермата 5, тези да не са се гаджосали официално? Grinning Че и двамата бяха семейни

За миг ги мернах и се чудех защо имат такъв аграрен вид. Ето защо било.

# 63
Аз съм убедена, че ако няма рев, интриги и скандали, в което и да е било българско реалити, то просто няма да се гледа, колкото и на морални да се правим, че такива неща не ни интересуват.
Не гледам Фермата, но дочувам, че и там е някакъв турски сериал, така че ясно се вижда, че в българската телевизия се търсят такива сюжети.
Преди години Иван и Андрей, като правеха Къртицата, отново доста я побългариха и пак основния елемент на шоуто бяха скандалите.

# 64
Първият сезон ми беше по-интересен.
Сега ще очаквам третия сезон да бъде по-добър.

# 65
  • Испания
Краката на Сюзън след напускането на формата.

# 66
Запознах се с формата едва тази година, към средата му, затова не мога да го сравня с миналогонишнотос издание.
Имаше неща, които не ми харесаха. При все автентичното изживяване на реката, отблъскващата реалност на непрани спални чували, които някои участници така дескриптивно обрисуваха, мисля че е тъпа недомислица. Защо трябва, докато спиш, да ти се тества толерансът към гнусотията? Grinning Достатъчно е, че воюват на гладно.
Иначе имаше интересни моменти, имаше и смях. Факт е, че финалът щеше да е по-колоритен с Вайс и Тошко, които са далеч по-експресивни от Боби (харесвам го по принцип) и тихия Милен.

# 67
В този профил на стори са пуснали "Мистър Игри на волята 2020".😂 Който има Инстаграм може да гласува. https://instagram.com/bulgarianhotties?igshid=owcml2302zg1
Ето гласовете до момента:
Скрит текст:

На мен само Вайс и Боби ми влизат в графа "HOT".😂😍

# 68
Мерси за новата тема, Smileys Flowers Tulip

В анкетата гласувах с "Нямам мнение".

Надявам се следващият сезон, ако го има,  да се проведе при по-добра епидемична обстановка и някой от сценаристите да е прочел препоръките на една съфорумка за това кое би било добре да се промени в игрите - като например участниците сами да могат да избират кой пъзел да подреждат и с коя брадва да цепят, за да няма чак толкова много съмнения за манипулирани игри.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 21:53 от Telesilla

# 69
# 70
От няколко часа гледам, че нямам известия за нови мнения и се чудя къде се изгубихте изведнъж, а то имало нова тема Grinning Благодаря за темата, Смайли! Heart.. Все още не съм изчела 5-те страници, но ще наваксам.

# 71
Гласувах за първия, като изключвам финала!!!
Това нещо не искам да го гледам втори път...
Не че този  е ок, но ми беше все тая на фона на финалистите, продукцията и игрите. Не знам с други очи ли гледах сега сезона, но ми дойде повече от напъните на продукцията да направят"драгият зрител"на супер тъп и лош мат'рял, който какъвто и булумач да му дадеш , все ще му е малко.
Добре,   че беше темата и пишещите в нея, да разнобразят и оцветят формата.
Благодаря ви!!!💋❤

# 72
В инстаграм лайва Любо каза, че е участвал в няколко клипа на Лорена (която и да е тя, предполагам, че фолк певица), някой може ли да пусне линк, ако знае за какво иде реч?

# 73
  • Испания

Лайв с Любомир от днес

# 74
В инстаграм лайва Любо каза, че е участвал в няколко клипа на Лорена (която и да е тя, предполагам, че фолк певица), някой може ли да пусне линк, ако знае за какво иде реч?
Само за този знам.. Този вляво.

Общи условия

Активация на акаунт