🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 281
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 610
Направо ми ставза жал.  Не искам и да си представям,  колко са им премръзнали ръцете.

# 2 611
  • София
Добре де, толкова ли не можах да наемат някоя голяма зала? И без това пустеят в момента.

# 2 612
Горкото Ванче! Стискам палци за Ванчето!♡❤

# 2 613
Много нечестно, че на Калоян му се подсказваше на думата. Публиката изобщо не трябваше да е там.

# 2 614
  • Другата България
Абсолютна тъпня.
Може ли на този студ, при минусови температури, да изложат тези хора там?
Как това крехко женище ще е на равна нога с Калоян или Боби?
Мъжаги, едри, високи, и ръцете ѝ замръзнали....пффф.
Ама то тук е ясно, няма кой да бие Боби, убедена съм.

# 2 615
  • София
Да, точно. Който е пръв ще му подсказват, втория ако не е чул, направо ще трябва да му я кажат. Всеки трябваше да си има дума.

# 2 616
Просто Ванчето зацикли. Иначе тази игра няма значение мъж-жена. Според мен така са подбрани битките, че полът да няма значение, а бързина и сръчност.

Снегът е гаден, факт.
Ама то и дълъг скок си е дълъг скок, и 50 м. бягане си е 50 м. бягане, и коремните преси, и лицевите опори, ама нормативите за жени и мъже са различни, навсякъде.

# 2 617
Добре де, толкова ли не можах да наемат някоя голяма зала? И без това пустеят в момента.
Спазват противоепидемичните мерки😂.

# 2 618
Можеше да се играе на арената им без проблем, защо ги облещиха на тоя бахър. Корона може да не лепнат ама пневмония със сигурност

# 2 619
  • Пловдив
Така ми се искаше да гледам Калоян срещу Боби и Надежда срещу Кукуто😛

# 2 620
  • София
То им замръзват ръцете. Дано Ваня поне е на трето място от игрите, ама едва ли.

# 2 621
Трябваше жени срещу мъже , това обезсмисля нещата.

# 2 622
  • Sunshine state
Това в "черешката" на скапания сезон просто - финал на сняг и студ с подсказваща публика и жребий?! кой срещу кого да играе, вместо и четиримата да минават и да се вземе времето. Тъпо.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 20:37 от Pupitka

# 2 623
  • София
Къде им е стриймът, на сайта не ми излезе нищо, от телефона съм и може да не виждам къде е.

Е то реално няма значение мъж срещу жена ли е, след като и двете жени да играят, пак ще са си с тяхното време.

# 2 624
Това е НАЙ-ТЪПИЯТ финал на ферма досега, Иване! Не, че четеш или ви интересува очевидно.
На този студ да ги изкарате и да трябват да разчитат на вкочанените си пръсти е абсолютно издевателство!

Общи условия

Активация на акаунт