🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 159
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 255
Да, Ето, че Надя не може да бъде избрана.

# 256
  • Варна/Амстердам
Моята баба-не. 😂
Не харесва Кичка, а Калоян според нея е просто момче с разочароващо поведение. 😂 Тя ме запали по предаването. Цели пет години ме моли да го гледам, за да има с кого да го коментира! 😁❤

# 257
Ох, тоа Калоян пее и песни на Кичка. Joy УмирГам. Joy

Ето оригинала на Кичка, от 55-а секунда https://youtu.be/nsC6PFECJIY?t=55

# 258
  • София
Ее, жалко. Sad
Така исках този дуел между Надя и Мария. Това бе и най-желания дуел тук в темата. Спечели убедително анкетата.
Огромен минус за шоуто.
И за първи път съм и много разочарован и от Надя. Въпреки, че това си беше стратегия. В момента в който Иван каза, че има имунитет ми стана ясно какво ще каже. От продукцията не трябваше да и дават имунитет. Голяма греда от тях. Те са виновни.
Изобщо много тъпанарска история.

А Надя тук можеше да спечели много. Първо Иван казва, имаш имунитет. И въпреки това тя не избира женски дуел, за да се предпази. Така щеше да излезе силна и над нещата. А щяхме да видим и Мария - Надя.
Наде, Наде, превърте играта.

# 259
Моята баба-не. 😂
Не харесва Кичка, а Калоян според нея е просто момче с разочароващо поведение. 😂 Тя ме запали по предаването. Цели пет години ме моли да го гледам, за да има с кого да го коментира! 😁❤

Фен съм на баба ти 😜😂😂

# 260
На мен пък Мария ми е антипатична😟

# 261
Този имунитет на Надя от Продукцията е с цената на топ4.
И&А направиха промоция за попадане в топ4 Simple Smile

# 262
  • Другата България
Този имунитет на Надя от Продукцията е с цената на топ4
Именно.
Тотално бутане на Надя от продукцията.

# 263
  • Разпиляна във въображението
За Ваня съм. Дано отстрани Мария.

# 264
Добре, де, аз друго се чудя - тоя Алманах за 3 месеца толкова ли не успяха да го прочетат?!? Голям шаш и паника е всеки път с него.

Нада е долна, ама и Мара - да имала 1 ден, за да го прочете - дооообре, ти 100 дена си пипа ушите, та сега ли ще успееш.

П.П. Доста понапреднах с 5-ти сезон и го намирам за доста по-интересен от сегашния, че поне няколко сюжетни линии вървят паралелно.

# 265
  • София
Мария се опитва да хитрува нещо. Едвам я изтрайвам вече.
Твърдо съм за Хепи Ванче.
Айде Ванче!

# 266
  • Монреал
Ето на, видя се кой е най-големият играч ( и то не в позитивен аспект ) във Фермата. Надя владее играта и си подреди виртуозно картите. Хич не съм и фен, хич... но е опасен лисунгер... Тя, обаче сякаш подценява зрителите... Не мисля, че масата ще я подкрепи. Тук вече си сложи сама един голям, черен хикс...

# 267
  • София
Аз затова ви питах мин година как беше, защото реално е логично Надя да има имунитет като фермер за един ден.

# 268
Оооо, значи тази година финалът ще е без равенство на половете. Така е и по-честно, който успее, нека се класира.

Мара пак не ни изненада. "Аз това пък хич не го помислих." Маро, никой не е очаквал от тебе да мислиш. Но пък всички очаквахме от Надя да направи точно това, което направи. Уж се пъчи колко е силна, а голям страх да не е на дуел.

Мария и тя уж много честна, много истинска и откровена, пък си мълчи за отговорите в Алманаха.

Най-хубавото на епизода е, че видяхме пак малките кученца.

# 269
Нада каква е лисица. Ще се докопа до финала.
Четвърти дуел за Ваня.
То, щото неуравнесената ревла Мара не е!
Толкова е нечестно спрямо Ванчето, а пък факта, че ѝ е 4-ти дуел не го и коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт