🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 136
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 270
  • Тра-ла-ла
Мария се опитва да хитрува нещо.
Е, миии...100 000 е залога. Вече става яка борба за кокала...

# 271
И аз съм за Юхуу на дуела

# 272
Аз изпуснах, май нещо... Този дуел между Мария и Ваня е за това кой ще отиде на финал или да е на дуел с Надя.

# 273
  • Велико Търново
Не е сигурно, че Надка е в Топ 4, след като няма квоти.
Всеки победител от дуел ще решава какъв ще е следващият. Така че до финал има вариант да отиде само една жена. И тя да не е Надя.

# 274
  • Варна/Амстердам
Ванчето е тотален рекордьор в дуелите. Напълно заслужава да е на финал и вярвам, че ще успее да победи Марето.

# 275
Не съм следила досега освен дуелите, но Мария ми е адски антипатична. Как искаха да прецакат Ваня. Хареса ми, че Надя и каза истината. Ванчето се доказа на арената. Заслужава си финала.

# 276
  • Другата България
Твърдо съм зад Ваня.
Сега и за финал.
Ако сега победи, няма да има по-заслужил състезател от нея.
За краен победител също.

# 277
На мястото на Надя и аз щях да постъпя така, честно казано.

# 278
Егати какви са гадняри и как я лъжат 🤢

# 279
За Хепито съм.
Е, аз рабрах, че Надка има имунитет само за един ден. Не за седмицата. Или бъркам.

# 280
Айде да си заминава ямболската циганка, че не се търпи от лицемерие и фалш.. и фъфлене. Защо пък да я прикрива за отговорите, нали се прави на много силна и иска спортсменски дуел, как става такъв, като заблудиш изначално противника.
Ужасна тракачка..

# 281
  • I want it all and I want it now.
Ванче😊 за тебе сьм, но мисля че Мара ще спечели.

# 282
Този имунитет въобще не беше честен и справедлив. Доколкото помня, Андрей каза, че Надя като фермер само ще определи мъжки или женски ще е дуелът. Този имунитет нарочно й го подариха да я пробутат напред. Права ще излезе съфорумката, която е била на кастингите и сподели, как са помагали на Надка.
Щом и последният фермер има имунитет, трябваше да се избере както досега - с гласуване, а не да го подарява продукцията.

# 283
Добре, че Юхуу-то е куку и отгоре-отгоре на нещата. Значи това, ако беше някой друг от Фермата, който да е пратен за 4-ти път на дуел, щеше да опищи света, направо щеше да им пръсне панаира.

Голямо Браво на Ванчето, щото е 40 кила и ги би всички досега - много физическо натоварване са тези битки.

# 284
Не я харесвам Ваня. НО съм за нея на дуела
Ако някои заслужаваше имунитет то това бе тя. Продукцията можеше да и го даде имунитета.
Това е единствената жена която напълно си заслужи мястото на финала. Куку, Юхуу, но си го заслужи.

Общи условия

Активация на акаунт