🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 305
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 285
Някак си ми се иска Хепито да победи 🙄😕
Верно че мн шашаригава ама пък ми я някак си забавно да я гледам особенно като влезе във фаза 😂😂

# 286
Е, аз рабрах, че Надка има имунитет само за един ден. Не за седмицата. Или бъркам.
Само за един ден.

Ванчето е много досадна, но съм за нея. Много грозно Петър говореше (пак!) зад гърба й.

# 287
Този имунитет въобще не беше честен и справедлив. Доколкото помня, Андрей каза, че Надя като фермер само ще определи мъжки или женски ще е дуелът. Този имунитет нарочно й го подариха да я пробутат напред. Права ще излезе съфорумката, която е била на кастингите и сподели, как са помагали на Надка.
Щом и последният фермер има имунитет, трябваше да се избере както досега - с гласуване, а не да го подарява продукцията.
Това за кастингите съм го пропуснала. Какво е станало там.

# 288
  • София
Мария се насра от страх. За мен шансовете и са малки. Пак гледа да клъвне от злоба Надка ама сама си е виновна, че се нахендри така. Когато Надя и предлагаше дуел, а имаше и сериозен избор за съперници тя вдигна голям скандал. Явно е много страхлива.
Надя не е излъгала никой. И на масата си го каза пред всички.
Надя не може да се вини за избора който направи, 90% от хората биха направили такъв избор.
Но тя така отряза и последния клон на който седеше. Ако бе направила мъжки дуел щеше да спечели голяма част от фермерите и зрителите.

# 289
  • Бургас
Мария адски ме дразни, все другите й виновни, май е само на приказки силна

# 290
Добре де, тия дуели, дето ги гледаме от събота на събота, и ги анонсират през другите дни по цял ден... сега ще ги изгледаме за 1 час и това е.
Много постно ми се струва, ама то всяка година е така. 100 дни разтягат лукуми, и накрая за 3 дни айдее топ 4

# 291
  • Вестерос
Не е сигурно, че Надка е в Топ 4, след като няма квоти.
Всеки победител от дуел ще решава какъв ще е следващият. Така че до финал има вариант да отиде само една жена. И тя да не е Надя.
Да и май съм права, че може да има смесен.

# 292
Този имунитет въобще не беше честен и справедлив. Доколкото помня, Андрей каза, че Надя като фермер само ще определи мъжки или женски ще е дуелът. Този имунитет нарочно й го подариха да я пробутат напред. Права ще излезе съфорумката, която е била на кастингите и сподели, как са помагали на Надка.
Щом и последният фермер има имунитет, трябваше да се избере както досега - с гласуване, а не да го подарява продукцията.
Това за кастингите съм го пропуснала. Какво е станало там.
Ами имало състезания за коване, рязане и й помагали.

Аз също съм за Ванчето. Не ми хареса Мара как скри за Алманаха, не че някога съм я харесвала.

# 293
Надя не може да се вини за избора който направи, 90% от хората биха направили такъв избор.
Да, така е.

# 294
Е, потребителката каза, че била наистина силна Надя на кастинга. Simple Smile

# 295
първа разлика между двете при дъска 16, една в полза на Юхуу

# 296
Еее, никой там не е за Ваня. Сричките да ги бие дано.
Иван е по-досаден от Алекси Сокачев!

# 297
Мара си размаза ръцете.

# 298
  • при късмета
Още не гледам, но имунитет за Надка не е честно. Нали казаха, че като фермер има само една задача, да определи дуела мъжки или женски ще е?
Това е явно бутане от продукцията

Но тя така отряза и последния клон на който седеше. Ако бе направила мъжки дуел щеше да спечели голяма част от фермерите и зрителите.
Да ти кажа, лично за мен и да се замонаши и до края на живота си да гледа сирачета, никога няма да ме спечели

# 299
  • Другата България
За пореден път ще кажа, че Мара е въздух под налягане.
Ваня е с желязна психика.
Това ѝ помага много.
Браво!

Общи условия

Активация на акаунт