🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 103 832
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 330
Ооо не... Ваня хич я няма в такива игри за съсредоточаване Expressionless

# 331
Според мен в тази игра Мария ще се замотае на разплитането.

# 332
  • Sofia
Как не я е срам Мария да иска предимство с измама и да обвинява Надя , че каза истината.

# 333
Ванчето ме изненадва приятно ,може да е хахо ама в битките се концентрира и е като роботче,браво за което

# 334
  • Бургас
За мен поведението на Мария към Надя е отвратително, прави й се на близка, за да има протекция от нейна страна, няма нищо напротив да я бутат към финала, ама само нещо да не й угоди - почва да бълва змии и да прави скандали, че са я предали, не знам защо се учудва, че Надя си гледа своя интерес, Мара ако можеше отдавна да й беше забила нож в гърба

# 335
Според мен в тази игра Мария ще се замотае на разплитането.
Защото ѝ е присъщо да се разпилява, но и другите не ѝ помагат много.

# 336
не ми харесва, че рзрешават да се подсказва в момента на подреждане на дъските коя точно къде е

все едно на онзи игра където редиха картинки коза/мляко и др подобни да беше разрешено подсказването

# 337
  • Разпиляна във въображението
Как не я е срам Мария да иска предимство с измама и да обвинява Надя , че каза истината.

Аз се обърках с отговорите и книгата. Какво стана всъщност?

# 338
  • София
Мария дали се харесва сега като се гледа? Тя сама си е виновна за всичко. И последния човек на който трябва да се сърди е Надя.
В случая Надя постигна честно, а Мария долно, защото се пробва да мами.
Проста селяндурка.

# 339
  • Асеновград
За ,, Кукуто,, съм , дано си прати Мара вкъщи.
Мара само мрънка , реве , търси вина у хората....е стига де. Играе се за 100000лв все пак. Все на нея някой да е бута.И как искаше да излъже за алманаха.
Това с подсказването изобщо не ми харесва....

# 340
Мара изобщо не я виждам как ще нареди пъзела.

# 341

Аз се обърках с отговорите и книгата. Какво стана всъщност?
На Мара й дали един Алманах, и не разбрах защо Ванчето останала с впечатление, че отзад ги има въпросите и отговорите. Но реално са ги били махнали. Ванчето я попита, и тя се направи на улава. Надя успокои Ванчето, че Мара  ги няма отговорите, и после Мара пак агресира към Надка, тя друго и не може.

# 342
  • Варна
Тук е ясно, но много много много се надявам Ваня да опука Надя.

# 343
Какво писка Мара? Тя да не мисли, че е влязла за да плете интриги с Надка и да гледа дуелите на другите, а на финала направо ще ѝ дадат 100 000? Това е игра, как не го разбраха. Поради тази причина оправдавам Надка, че гледа поне един дуел да си спести, след като може.
Не харесвам Кукото, но съм за нея в двубоя.

# 344
Е, потребителката каза, че била наистина силна Надя на кастинга. Simple Smile
Беше пъргава, успя да победи Велислава от 5 сезон, а Иван през цялото време тичаше до нея и я нахъсваше.
И още тогава беше "Пчелата-Майка". Така и казваха и Иван , и Ники Николов.

Общи условия

Активация на акаунт